Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.61 (25 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada krovišta i krovne limarije - Tovarnik

  Trebam izradu krovišta. Potrebno je skinuti stare azbestne ploče te staviti izolaciju i novi krov. Ne znam u kakvom su stanju grede. Kuća je stara 40 godina. Razmišljala sam o limu ili crijepu pa molim ponudu za obje varijante. Na krov treba i snjegobrane. Molim ponudu i za oluke. Kuća ima kosi krov cca na 80 m2.

 • Sanacija krovišta i unutarnje uređenje - Tovarnik

  Sanacija krovišta, dizanje krovne kučice i unutarnje uređenje knaufom.

 • Popravak krova - Tovarnik

  Popravak krova starije kuće. Ideja je ne mjenjati cijeli krov nego popraviti na mjestima gdje prokišnjava. Također, kod pročelja treba staviti brodski pod, lim i dva reda crijepova. Površina cijelog krova je 140 - 150 m2.

 • Gradnja kuće - Tovarnik

  Zanima me okvirna cijena gradnje kuće. Kuća će biti s ravnim krovom, katnica od 185 m2 neto unutarnjeg prostrora,115 m2 prizemlje i 70 m2 kata. Kuhinja i blagovaona imat će visoki strop. Bruto kvadratura je oko 260 m2 (sa vanjskim zidovima) Temeljenje kuće je uobičajeno 60-80 cm u zemlju i oko 50 cm van zemlje. Zanima me cijena prvenstveno za dizanje kuće pod krov (cca140 m2 krova), dakle temelji, zidanje i krov. Naravno i ostale stavke su dobrodošle, npr.žbuka itd, ali molim vas da ponuda građenja kuće do pod krov bude zasebna. Hvala

 • Bojana krovna limarija - Tovarnik

  Trebam ponudu za 44 m2 krovne limarije, bojane. Samo ponuda limenih ploča, bez montaže jer to radimo sami. Također, u ponudi navesti mogućnosti plaćanja.

 • Uređenje krovišta na dvije obiteljske kuće - Tovarnik

  Imam dvije obiteljske kuće, moja i od roditelja na kojima je potrebno urediti krovišta. Na mojoj kući cca 250 m2 krovišta je šindra koju je potrebno skinuti jer se raspala (moj odvoz šindre na deponiju), te bi se stavljala parapropusna zaštita na već postavljene osb ploče na kojima je bila šindra, letve 5 x 4 te limeni pokrov imitacija crijepa. Takoođer uz kuću je i terasa cca 50 m2 sa koje bi se skinule bitual ploče i stavila bi se parapropusna zaštita, letve na osb ploče koje su već postavljene i također limeni pokrov imitacija crijepa.
  Kuća roditelja krovište ima cca 200 m2 i potrebno je izvaditi stari lim sa krovišta, postaviti nove 5 x 4 letve i novi lim pokrov imitacija crijepa. Parapropusna zaštita se tu ne postavlja. Zamoljavam ponude za svaki objekat zasebno i također datum početka radova. Zahvaljujem.

 • Krovište i unutarnje uređenje - Tovarnik

  Tražim procjenu i ponudu za krovište, rušenje unutarnjih stepenica i zatvaranje odnosno odvajanje prizemlja i kata, vanjske stepenice, unutarnje uređenje... Potreban pregled objekta, procjena troškova radi daljnjih dogovora i načina financiranja.

 • Drvena zidna i krovna konstrukcija - Tovarnik

  Trebao bih ponude za drvenu zidnu + krovnu konstrukciju (lim). Radi se o dogradnji na kuću u vidu uličnog lokala. Još nisam siguran hoće li drvena konstrukcija/panel ići na metar visoki zid ili će cijeli zid biti od drva. Radi se o sve ukupno 20 dužnih metara (krov cca 50 kvadrata), od kojih bi bila dvoja vrata te je cijeli sistem pretežno ostakljen (dupli prozori). Kako ja to zamišnjam najbolje prikazuju fotografije koje šaljem u prilogu.
  Dakle, prije svega me zanima ima li neka firma koja se time bavi, dakle, koja ima iskustva sa ovakvim elementima (dakle, tradicionalno ukrasne rezbarije i narezbarene grede) pa onda i cijena tako nečega.

 • Izgradnja obiteljske kuće - Tovarnik

  Molim Vas izradu ponude za izgradnju obiteljske kuće.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 13 / 14