Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.42 (17 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izgradnja kuće - ključ u ruke - Vođinci

  Tražim ponudu za izgradnju kuće od oko 120m2 ključ u ruke sa izgradnjom temelja i septičke jame. Molimo da javite koliki je vremenski rok za izgradnju. Mi bi osigurali smještaj za radnike. Hvala!

 • Rušenje krova i dogradnja kata - Vođinci

  Trenutno je stara kuća tlocrtne površine 14 x 7,75 metara te se izvodi rušenje krova i dogradnja kata površine 11x7,75 te me zanima okvirna cijena gradnje 1. kata s materijalom i poslom do izvedivosti visoki roh bau i s ravnim krovom?

 • Izmjena krova na staroj kamenoj kući - Vođinci

  Trebam ponudu za izmjenu krova na staroj kamenoj kući, veličine cca 10 x 5 m.

 • Izgradnja moderne jednostambene jedinice - Vođinci

  Tražim izvođača radova za izgradnju moderne jednostambene jedinice (P + 1), ravni krov i bazen. Neto površina kuće je cca. 165 m2. Posjedujem građevinsku dozvolu i troškovnike te izvedbene projekte. Dokumentaciju šaljem na upit. Početak radova planiran je za početak 2019. godine.

 • Hidroizolacija ravnog betonskog krova - Vođinci

  Trebao bih ponudu za hidroizolaciju ravnog betonskog krova površine cca. 30 m2. Krov je potpuno ravan i ima samo odvod vode.

 • Kompletna izgradnja kuće - Vođinci

  Kompletna izgradnja kuće - podrum + 2 x 120 m2 + krov (do 750 m3) na kat sa dvokrakim stepenicama do roh-bau izvedbe uključujući iskop za podrum te izoliranje temelja (fundamente). Za poslije se možeo dogovoriti, tj. za žbukanje, fasadu i ostalo.

 • Postavljanje novog krova - Vođinci

  Postavljanje novog krova 140 m2, letvanje, pokrov aluminijski, trapezni lim, veterlajsne i sljeme, pocinčani lim, moj materijal, molim cjenu za ruke.

 • Skidanje krova i nadozida te podizanje kata - Vođinci

  Na kući 10 x 8 m trebao bih srušiti kompletan dio nadozida visine 120 cm sa krovom (sada je potkrovni stan) te nadozidati kat sa fert pločom i cca. 7 m2 stepenica u stubišnom dijelu. Na fert ploču nadozidati 60 cm (3 reda ) cigle + čela i na to izvesti normalan dvostrešni krov. Sve to je kao 1. faza radova a iza toga bi bilo potrebno izgraditi pregradne zidove, žbukanje i demit fasada cijele kuće uz naravno druge obrtničke radove. Molim informativne ponude za navedene radove.

 • Zidanje zidova, izrada fert ploče i krovište - Vođinci

  Potrebna je ponuda za izradu zidova na gornjoj deki, betonirane deke (s ulošcima i gredicama), izrade dvostrešnog krovišta sa crijepom.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 16 / 20