Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.88 (8 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Kompletna adaptacija kuće - Bobota

  Adaptacija kuće. Kuća je u dva dijela, prvi dio je prizemlje 2,5m x5,7m sa katom i podkrovljem iste veličine. Drugi dio kuće je 3,3m x4,5m sa katom iste veličine tako da su dva krova odvojena jedan od drugoga. Stolarija se mjenja kompletno sve vanjska i unutrašnja a na krovu prema moru se ugrađuje tavanski prozor. Krov se treba obnoviti, na oba dijela a na zadnjem djelu da se osposobi dimljak za upotrebu.
  Struja se mjenja, novi kablovi i svi prateći elementi, sat za struju premjestiti na povoljnije mjesto.
  Kuhinja da se planira u zadnjem djelu kuće u prizemlju. Kupaonice sa tušem koji ima ugradne kade u ravnini pločica ili ugradni sifoni za odvod vode.
  Fasada kompletna adaptacija, napred a na zadnjem djelu žbuka izgleda ok pa treba samo novi sep. Terasa pločice, pločice u donjem djelu kuće na podu i u kuhinji na podu. Po sobama kvalitetniji laminat ili parket.
  Zatim izrada kuhinje po mjeri, misliti na perilicu za suđe, štednjak, veš mašina, napa, hladnjak itd.
  Klima uređaj sa dva elementa.

 • Kompletna adaptacija stana - Bobota

  Potrebno je adaptirati stan na 4. katu austrougarske zgrade.Treba prebrusiti, fugirati i lakirati parkete, srušiti dijelove zida. Zvučna i toplinska izolacija na nekim zidovima, stropu. Adaptacija kupaonice i wc-a. Pretpostavljam da i dijelove elektroinstalacija treba mijenjati. Adaptacija kuhinje. U prilogu je nacrt.

 • Preuređenje stana - Bobota

  Želio bih preurediti stan od cca 46 m2. U prilogu se nalazi nacrt sa postojećim stanjem te dvije opcije kako bi se preuređenje izvelo. Prva opcija (str.2) je glavna opcija.
  Prema njoj trebalo bi:
  1. skinuti parket u hodnik, dnevni boravak i soba. Provjeriti dali se isti parket opet može kvalitetno posložiti. Odnosno dati ponudu za postavljanje starog ili novog parketa u dnevnom boravku i sobi.
  2. srušiti zid između dnevnog boravka i sobe te isti pomaknuti prema sobi (kako na nacrtu) kako bi se dobilo više prostora u dnevnom boravku. Vrata pomaknuti bliže zidu. Ostaviti udaljenost od zida nekih 35 cm.
  3. izmjeniti ulazna vrata; postaviti protivprovalna vrata!
  4. izmijeniti unutrašnja vrata. U kuhinji i izbi postaviti klizna vrata
  5. izmijeniti sve prozore i postaviti PVC stolariju sa roletama. Veličine svih prozora (balkonskih vrata) su na prvom nacrtu. U kupaonici (banja) potrebno smanjiti otvor prozora (zazidati) te ostaviti prozor od 60 x 90. U izbi (sprema) moguće prozor zazidati staklenim opekama.
  6. u Kuhinji i spremi potrebno izmjeniti podne i zidne pločice. Pri tome potrebno adaptirati dovod i odvod vode za sudoper koji se sada nalazi u spremi. Nova pozicija sudopera je u uglu do prozora (vidi nacrt na drugoj strani priloga) pa bi cijevi za vodu i odvod trebalo instalirati u zid ispod prozora (ili već kako instalacije nalažu, što bi se najbolje uočilo nakon skidanja pločica).
  7. u Kupatilu izmijeniti podne i zidne pločice. Demontirati kadu koja se sada nalazi ispod prozora. Smanjiti postojeći prozor na veličinu 60x90 cm (zazidati ostatak). Premjestiti priključak za vodu (bateriju) sa postojeće pozicije (kada) u ugao gdje će biti postavljena tuš kada. Na zid do vrata (vidi skicu) instalirati priključak za vodu kao i odvod vode za umivaonik (dovesti cijevi s toplom/hladnom vodom od bojlera koji u uglu).
  8. U hodniku umjesto postojećeg parketa postaviti pločice.
  9. U hodniku izmijeniti postojeću tablu s običnim osiguračima i instalirati kutiju sa automatskim osiguračima.

  Moim vaše ponude slati na mail. Ako je potrebno više podataka ću poslati nakon uvodnih ponuda/dogovora. Moguće dogovoriti / organizirati i pregled samog prostora.
  Unaprijed hvala na cijenjenim ponudama

 • Kompletno uređenje potkrovlja - Bobota

  Trebam ponudu za kompletno uredenje cca 65 m2. Izolacija, pregrade, voda, struja. Prostor je od dvije sobe, dvije kupaonice, dnevni i kuhinja, s materijalom. Prostor je u potkrovlju.

 • Adaptacija kuhinje, kupaone i boravka - Bobota

  Trebam hitno majstore za adaptaciju kuhinje kupaone i boravka, žbukanje zidova, postava novih pločica, gletanje farbanje, 50 kvadrata.

 • Sanacija puknutog pregradnog zida - Bobota

  Trebam ponudu za sanaciju pregradnog kuhinjskog zida koji je pukao. Nepoznato je dali je pukao zid ili samo žbuka, to se može utvrditi pregledom stručnjaka na licu mjesta. Zahvat bi bilo potrebno izvršiti u što kraćem roku. Slike napuklog zida nalaze se u prilogu.

 • Uklanjanje nosivog zida - Bobota

  Interesira me postoji li mogućnost uklanjanja nosivog zida kako bi se kuhinja i boravak spojile u jednu prostoriju te njegova zamjena gredama ili nekom već mogućom opcijom. Istaknula bi da je kuća je stara 30+ godina, stan u kojem bi se to uređivalo je u prizemlju, a iznad su još dva stana. Interesira me postoji li mogućnost izvedbe radova ili se zbog sigurnosti kuće ne proporuča rušiti zidove u tako starim kućama, te naravno okvirna cijena izvođenja radova?

 • Adaptacija stana - Bobota

  Trebam ponudu za adaptaciju stana od 68 m2. Kopletna adapatacija kupaone; promjena instalacija, pločica, nove sanitarije, kompletna adaptacija kuhinje; rušenje zida, izrada knaufa, skidanje i montaža vrata, razbijanje i postava novih pločica te ostali radovi.

 • Adaptacija stana - Bobota

  Adaptacija stana - 52 m2:
  1. Demontaža i montaža parketa (parketi sada samo u dvije sobe, ostatak linoleum, ispod dakle beton)
  2. Zidovi (skidanje stare boje, gletanje, impregnacija, kuhinja - potreban nikotinski premaz, dva sloja farbanje, popravak zidova na pojedinim dijelovima ispod prozora)
  3. Keramika- pločice kupaonica i wc
  4. Kupaonica i wc apsolutno sve od poda do stropa
  5. Vodo i elektroinstalacije
  6. Premještaj vodo-instalacije u kuhinji na mjestu gdje je sad slavina na suprotni zid kako bi kuhinja bila na jednom zidu, zidovi su jedan nasuprot drugog, udaljeni 2 m
  7. Demontaža i montaža sobnih vrata
  8. Demontaža i montaza PVC prozora

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 18 / 35