Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.83 (12 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Kompletna renovacija kuhinje - Borovo

  Kompletna renovacija kuhinje, rušenje zidova, postavljanje knaufa, keramike i laminata.

 • Adaptacija kuhinje - Borovo

  Trebam ponudu za adaptaciju kuhinje dimenzija cca 220 x 130. Skidanje kompletne keramike (odvoz), ravnanje zidova i poda sa postavljanjem pločica. Podne cca 3 m2, zidne cca 7,5 m2. Vodoinstalaterski radovi, elektro radovi .

 • Kompletno renoviranje kuhinje - Borovo

  Trebam kompletno renoviranje kuhinje.

 • Uređenje dva apartmana - Borovo

  Uređenje dva apartmana po sistemu ključ u ruke, bez materijala. Veličina jednog apartmana je 7,90 m x 3,40 m u njemu je boravak veličine 4,40 m x 3,40 m, soba 2,20 m x 3,30 m i kupaona 1,20 m x 2,30 m visina stropa je 2,65 drugi apartman je veličine 7,90 m x 4,30 m u njemu je boravak 4,40 m x 4,30 m, soba 2,60 m x 2,30 m i kupaona 1,60 m x 2,30 m ,visina 2,65. Apartmani su zidani od bloka s prezidima od cigle koje treba srušiti i napraviti od knaufa, također treba malo proširit otvore za par cm i ugradit pvc stolariju 4 prozora dimenzije 1,20 m x 0,80 m i 2 kom 0,60 m x 0,60 m na kupaone, dvoja vrata sa fixerom 1,40 m x 2,00 m i jedna 800 x 2,00 na podrum. Na prozore treba postaviti klupčice iznutra i izvana, na sve zidove ide ljepljeni knauf a na stropove profili i izolacija 5 cm vune najlon i knauf ,na pod idu glazure 6 cm. Potrebno je u boravcima postavit i instalacije za klime iznad vrata kao i montaža nakon svega. U kupaone postaviti keramiku do stropa, a u sobe i boravke laminat. U boravcima ide keramika na jedan zid dužine 2,60 m i širine 0,60 m između kuhinjskih elemenata. Zidovi se bojaju u bijelo. Struja, voda i odvodi su napravljeni i nije potrebna ni montaža sanitarija i rasvijetnih tjela. Na fasadu površine cca 100 m2 se stavlja stiropor od 5 cm, mrežica, gletanje i ljepilo bez završnog sloja.

 • Adaptacija - Borovo

  Trebam ponudu za adaptaciju kupaonice (uz skidanje starih pločica), hidroizolaciju sobe u kojoj ce biti smještena kuhinja. Planirani početak radova druga polovica rujna ili početak listopada. Zainteresiranima šaljem profesionalno izrađen tlocrt. Hvala unaprijed!

 • Adaptacija prizemlja kuće - Borovo

  Trebam ponudu za adaptaciju prizemlja kuće. U prizemlju se trenutno nalaze dvije odvojene prostorije, kuhinja i dnevni boravak te ostava ispod stepeništa i stepenište sa malim hodnikom te bi sve to adaptirali, površina je oko 40 m2.
  Pokušali bi spojiti u potpunosti ako je moguće prostorije između kuhinje i dnevnog boravka. Mjenjali bi kompletno u tim prostorijama podne obloge, grijanje, rasvjetu, instalacije i prozore. U hodniku (pošto je kuća s jedne strane djelomično ukopana u brdo) napravili bi otvor za još jedan manji prozor. Oblagali bi stepenište, te bi radili novu kuhinju. Radili bi stepenice s vanjske strane jer smo primjetili da ima vlage tako da će se to morati sanirati. Ima još nekih djelova u kući oko kojih bi imali dodatna pitanja za vas kad bi se dogovorili za suradnju.

 • Adaptacija stana - Borovo

  Treba srušiti pregradni zid. Zatvoriti 2 rupe od vrata. Izgletat zidove i pripremiti ih za bojanje, postaviti pločice na dijelu gdje će biti kuhinja.

 • Potpuna adaptacija kuhinje - Borovo

  Molim ponudu za potpunu adaptaciju kuhinje 4 m2, rušenje dijela zida cca 0,8 m radi proširenja na ostavu, skidanje starih pločica i ljepljenje novih, promjena cijevi, struja, izrada pregradnog zida dužine 3 m, visina 2,6 sa vratima, gletanje i bojanje zidova, odvoz šute... hvala.

 • Adaptacija stana - Borovo

  Adaptacija stana od 50 m2. Prebacivanje kuhinje u drugu sobu, promjena elektro instalacija, promjena cijevi za vodu. Postavljanje kompletne keramike u wc-u, hodniku i kuhinji, promjena parketa, farbanje. Stan je u zgradi na 5. katu, bez lifta.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 10 / 29