Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.88 (8 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Kompletna adaptacija stana - Bošnjaci

  Trebam ponudu za kompletnu adaptaciju stana. Veličina: 75 m2. U stanu je realizirana potpuna demontaža, stan je spreman za sanaciju.
  Molim vas ponudu za adaptaciju stana 75 m2 i to:
  1. Kompletna izvedba nove elektro instalacije
  2. Kompletna voda:
  - izvedbu kompletne vodovodne instalacije za kupatilo
  - izvedbu kompletne vodovodne instalacije za kuhinju
  - izvedba kompletne odvodne instalacije za kupaonicu i kuhinju
  4. Izgradnja/montaža pregradnih zidova
  5. Žbukanje
  6. Plafon (knauf)
  7. Postavljanje pločica u kupatilu
  8. Postavljanje pločica u kuhinji
  9. Vanjska PVC stolarija

 • Adaptacija stana - Bošnjaci

  Trebao bih ponudu za adaptaciju stana, ca 52 m2. Pod je na drvenim gredama i ispunjen šutom.
  Prvo bi trebalo skinuti stari parket ca 35 m2, pa na daske staviti osb ploče, pa na to novi parket. Može i bolji prijedlog. U kupaonici bi trebalo skinuti stare pločice na podu i postaviti nove (ca 5 m2). U kuhinji bi trebalo na postojeće pločice zaljepiti nove (ca 10 m2). Na kraju bih trebao ponudu za farbanje cijelog stana sa Dulux bojama (ca 150 m2) u boji te stropove u bijeloj boji.

 • Adaptacija kupaonice i kuhinje - Bošnjaci

  Trebam ponudu za adaptaciju kupaonice i kuhinje, izmjena saniternih cijevi i pločica.

 • Građevinski radovi - Bošnjaci

  Trebam ponudu za krovišta na garažama cca 50 m2. Otvor na garaži kao priprema za ugradnju garažnih vrata 2.5 x 3.4 m. Gletanje i bojanje zidova cca 200 m2, skidanje parketa u kuhinji cca 10 m2. Postavljanje pločica u navedenoj.

 • Rekonstrukcija kupaonice i kuhinje - Bošnjaci

  Trebam ponudu za rekonstrukciju kupaonice i kuhinje u obiteljskoj kući. Dimenzije i raspored se mogu vidjeti u u privitku. Potrebno je skidanje starih pločica s poda i zida u kuhinji i kupaonici. Skidanje vrata u kupaonici. Sanacija tog zida. Izbijanje zida između kupaonice i kuhinje te postavljanje novih vrata u kupaonici. Postavljanje novih pločica u kuhinju i kupaonici. Bojanje zidova i stropova (u bijelu boju). Skidanje svih sanitarija u kupatilu. Postavljanje pločica na podove i zidove u kupatilu i kuhinji (samo dio, iznad elemenata). Postavljanje novog kupaonskog namještaja (kada, umivaonik, ogledalo, wc školjka itd.). Unaprijed zahvaljujem.

 • Adaptacija tavana - Bošnjaci

  Potrebna je adaptacija tavana. Postojeći tavanski stan sagrađen 1999. g. treba adaptirat i proširiti za dodatnih 30 ak m2. Postojeći stan od 68 m2 treba adaptirati: kupaona - pločice i sanitarije promjeniti, nova kuhinja, postavljanje parketa, farbanje zidova i postavljanje protuprovalnih vratiju), plus proširenje tavana za dodatnih 30 ak m2 za kojih je ishodovana građevinska i sve moguće dozvole. Taj dio treba urediti krovište i napraviti kućicu na krovu plus urediti prostor za spavaću sobu.

 • Postava laminata preko cijevi od nape - Bošnjaci

  Postava laminata u duljini cca 1 m x 0,5 m čime bi se pokrila cijev nape koja prolazi iznad kuhinjskih elemenata.

 • Adaptacija garsonjere - Bošnjaci

  Rušenje zidića oko 60 x 90 cm ispod prozora pored balkonskih vrata i žbukanje uređivanje uglova. Strop balkona, žbukanje jer je runiran. Rušenje zidića od siporeksa 60 x 250 cm i uređivanje, žbukanje srušenih uglova. Gradnja pregradnog zida u sobi visine 110 cm i dužine 2500 cm. Ugradnja na njega staklene prozorske stijene. Postavljanje nove instalacije za vodu u kuhinji i kupaonici, postavljanje pločica (oko 18 m2 zidnih i 13 m2 podnih). Premještanje električne instalacije za bojler u kupaonici. Manja garsonjera. Podne pločice ne namjeravam skidati već nove lijepiti na njih.

 • Kompletna adaptacija stana - Bošnjaci

  Adaptirali bi stan od ukupno 69m2 (jednu sobu ne bi dirali, pa adaptacija ide samo na 55m2). Stan je takav da u njemu trenutno nema kupaonice ni wc-a nego se oni nalaze preko puta stana u zajedničkom hodniku zgrade. Naravno, željeli bismo stan imati u funkcionalnom stanju tako da smo predvidjeli kupaonicu na mjestu najbližem izlazu tj. instalacijama i odvodima kupaonice koja je u hodniku.
  Nacrt sadašnjeg stana je na prvoj stranici dokumenta, a prijedlozi uređenja u dvije varijante su na drugoj i trećoj strani.
  Zgrada je građena prije 100 godina i u stan dugo nije ulagano iako se u njemu živi oduvijek. Adaptacija bi morala obuhvatiti kompletno nove el.instalacije, novu kuhinju, kupaonicu, vrata, ulazna vrata, plin je pred stanom pa svakako želimo razvuć centralno, podovi nisam sigurna u kakvom su stanju ali mislim da im je potrebno kompletno renoviranje, spustiti stropove u dijelu stana, jednostavna galerija za spavaću sobu tj dodatni prostor, uglavnom dosta posla s obzirom na neznatna ulaganja u stan u zadnjih 50 godina.
  Vjerujem da će prozori biti jedina stvar koju (možda) nećemo morati mijenjati. Okvirno bih voljela znati cijenu (materijali ruke) i trajanje adaptacije, da vidim da li nam se uklapa u financijski okvir i koliko još prostora za dodatne radove imamo.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 14 / 30