Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.88 (8 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Uređenje potkrovlja - Cerna

  Poštovani, trebala bih ponude ili barem otprilike da znam kako se kreću cijene slijedecih radnji. Uredujemo potkrovlje, do sada smo sredili novi krov promijenili prozore. Površina potkrovlje je po 140m2. Mene zanimaju cijene i ponude za uvođenje struje, plina, vode i knaufa jer koliko znam to mora ići odjednom sve. Znači u prizemlju kuće se živi, što se tiče npr. kupaonice i kuhinje bile bi točno na istom mjestu gore, gdje su sada već postojeće dolje u prizemlju. Koliko bi otprilike bile cijene tih radova?

 • Kompletna adaptacija kupaonice - Cerna

  Planiramo kompletnu adaptaciju kupaonice te rušenje i pomicanje za 60 cm te postavljanje ponovno jednog zida koji dijeli kupaonicu i kuhinju. Kupaonica je sada dimenzija 1.10 m x 3 m. Kada bi pomaknuli taj zid od 3 m za još 60 cm, dimenzije bi bile 1.80 m x 3 m. Visina stropa je 270 cm. Potrebno je napraviti i izmještanje bojlera u kupaonski prostor te kompletnu demontažu postojeće i montažu nove kupaonice (skidanje starih pločica i sanitarija te postavljanje novih). Ljubazno Vas molim informativnu ponudu, 'ključ u ruke'.
  Ukoliko sam propustila nešto navesti, slobodno me kontaktirajte.

 • Adaptacija stana - Cerna

  Trebam ponudu za adaptaciju stana 46 m2. Točnije premještanje kuhinje u dnevni boravak. Sa dovodom i odvodom vode i el. Instalacija, pločice i rasvjeta za kuhinju. Demontaža stare kuhinje, pločica, zatvaranje vode. Montaža laminata (8 m2) i soboslikarski radovi u cjelom stanu - skidanje starih tapeta, gletanje, krečenje. Hvala.

 • Kompletno uređenje - Cerna

  Trebam ponudu za uređenje, unutarnjih zidova, komplet voda, izmjena cijevi, kuhinja odvod i dovod, komplet uređenje kupaone, postava pločica, hodnik, kupaona, kuhinja, materijal je kupljen.

 • Adaptacija kuće - Cerna

  Trebam ponudu za adaptaciju kuće. Napravili smo okvirni troškovnik koji vam mogu poslat, ali nije 100% izrađen što bi mi radili, pa šaljem popis. Kuća je na dvije etaže. U podrumu smo planirali samo žbukanje zidova, podrum ima tlocrtno cca 28 m2.
  Večinu radova zamisli smo u prizemlju gdje je stan od 58 m2. Stan se sastoji od ulaznog prostora, dugog hodnika iz kojeg su sa svake strane dvije sobe i na kraju hodnika je kupaona. U tom stanu spojili bi dvije sobe i hodnik u jedno, znaci rušili bi dva pregradna zida d = 15 cm i d = 21 cm.
  Kupaonicu bi proširili tako da bi ušli u treću sobu za metar. U sobama 3 i 4 je novi nikada pobrušeni parket koji bi ostavili i u tim sobama ne bi ništa mijenjali osim struje, prekidača i rasvjete te sobe imaju oko 2 5m2, ali će biti nešto manje jer u jednu bi proširili kupaonicu. U kupaonici bi mijenjali sve instalacije, a kupaonica je zamišljena na način da tuš kabina nije klasična nego zidovi kupaone su stranice tuš kade, a kao četvrta stranica su staklena vrata. Kuhinja i dnevni boravak bi napravili od postojećeg dugog hodnika i dvije sobe, spojili bi u jedno. Tu bi isto mijenjali sve instalacije, a pod bi bio od pločića i manji dio laminat.
  Unutarnja stolarija je stara i mijenjali bi, dok vanjska je nova i to nije potrebno mijenjat. Premijestili bi brojilo iz hodnika u predvorje. Iznad predvorja je balkon koji ima pločiće, ali nema izolacije pa je potrebna sanacija cca 10 m2. Zamjena krovnog pokrova cca100 m2. Krovna konstrukcija je novija, ali je bivši vlasnik vratio stare salonit ploče, pa bi to zamijenili i stavili bi nove žljebove.
  popis radova:
  1. spajanje boravka i kuhije rušenjem prezida, te rušenje djela prezida prema hodniku( d = 15 cm i d = 21 cm)
  2. proširenje kupaonice na račun sobe 1m 3. zamjena krovnog pokrova (lim cca 100 m2)
  4. kompletna zamjena instalacija,
  5. manje preinake električne instalacije uz premještanje brojila
  6. hidro i toplinska izolacija balkona
  7.promjena boje fasade
  8.unutarnje uređenje (pločice, laminat i slično)

 • Renoviranje stana - Cerna

  Trebam ponudu za renoviranje stana od 70 m2 što bi uključivalo kompletno renoviranje kupatila, toaleta, kuhinje sa izmjenom električnih i vodovodnih instalacija, izmjena podnih keramičkih plocica u hodniku, demontažu-montažu, čišćenje i lakiranje radijatora, uređenje zidova, eventualno gletanje i krečenje kompletnog stana.

 • Adaptacija - Cerna

  Treba mi ponuda za unutarnju adaptaciju: rušenje unutarnjih stepenica, završetak poda, malterisanje zidova, završetak kuhinje i kupaone sa instalacijom vode i kanalizacije (cijevi) i moguću montažu tuš kabine, WC skoljke, sudopere, ćesme.

 • Adaptacija kuhinje - Cerna

  Trebam majstora za adaptaciju kuhinje, rušenje šanka od fasadne cigle, skidanje starih pločica i postava novih, premještanje vode s jednog zida na drugi, glazura i gletanje i krečenje zidova.

 • Adaptacija garsonjere - Cerna

  Trebam ponudu za adaptaciju garsonjere koja ima 21 m2. Sastoji se od dvije prostorije: Dimenzije veće prostorije su 5,87 X 2-2,30 X 2 (s tim da su na jednom zidu vrata širine cca 70 cm).
  U manjoj prostoriji dimenzije su 2,93 - 2,53 - 2,53 (na tom su zidu ulazna vrata) - 2,30 (na tom su zidu već spomenuta vrata širine cca 70 cm).
  Malu prostoriju, koja je 7,4 m2, željela bih podijeliti na dva dijela tako da dobijem mini kuhinju i kupaonu. To podrazumijeva izgradnju zida na kojemu sam zamislila klizna vrata da se uštedi prostor. Zamislila sam da zid bude od knaufa i da se vrata uvlače u njega no nije nužno ako to diže cijenu. Mogu biti obična klizna vrata koja kližu uz zid, a zid, debljine cca 10 cm, može biti od nekog drugog meterijala koji se upotrebljava za to.
  U garsonjeri nema vode i odvoda koje treba spojiti s hodnika gdje je nekad bila zajednička voda i WC. Udaljenost najbliže cijevi vode je oko 2 m od ulaza u stan, a odvoda oko 2,5 m. WC treba razbiti da se stan spoji na vodu-odvod (naravno nakon toga opet vratit školjku, vodokotlić, i to nove jer je ove nemoguće iskoristit). Problem može biti ako cijev odvoda iz stana bude niže od cijevi odvoda na koju se spaja jer onda treba namontirat nešto (ne znam kako se zove) što diže cijenu, no to se ne može znati dok se ne otvori pod.
  Molim Vas da zaračunate skuplju varijantu i napomenete koliko otprilike ta cijena može ići niže ako ne bude problema.
  Na jedan zid cca 5 m2 treba staviti hidroizolaciju jer ima vlage. U ostatku stana nema vlage no htjela bih na taj planirani novi zid koji bi odvajao kuhinju i kupaonu, na dio kupaone u kojem će biti tuš (koji sam zamislila samo kao pločice s malom uzvisinom da se ne preljeva voda, dakle bez kabine i sl.) hidroizolaciju i neko vodootporno ljepilo za pločice.
  U tušu sam kao odvod zamislila sifon, ako je to u redu?
  U većoj prostoriji je parket kojeg bi trebalo pobrustu i lakirati, a na jednom dijelu (cca 1,7 m2) je istrunuo pa bi to trebalo nekako poravnati.
  U cijelom stanu želim izmijeniti elektroinstalacije. Zamisao je da bude 7 utičnica i 3 prekidača i 5 plafonjera. Sada su 2 plafonjere i dva prekidača (za utičnice ne znam).

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 1 / 62