Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.84 (13 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Rušenje zida i postavljanje pločica - Ilok

  Rušenje zida kroz koji je spojena struja i postavljanje pločica za kuhinju. Zid 134 cm x 270 cm x 14 cm. Površina plohe za pločice 307 cm x 216 cm. Kroz zid je provučena struja I koaksijalni kabel dolje je za televiziju telefon itd.. sve ide prema gore u zidu.

 • Renoviranje stana - Ilok

  Trebam ponudu za renoviranje stana. Rušenje dijela postojećih pregradnih zidova i iznos iz stana. Zidanje pregradnih zidova u stanu, estrih i postavljanje keramike: 50 m2 pod, zid 60 m2. (dva kupatila i kuhinja).

 • Gradnja obiteljske kuće - Ilok

  Trebam ponudu za gradnju obiteljske kuće po sistemu ključ u ruke. U prilogu je ZIP fajl gdje ima dosta slika kao i planove buduće kuće. Znači zanima nas cijela gradnja od početka do kraja. Što se tiče unutarnjeg uređenja, tu normalno mogu se stavit neke okvirne cijene (kupatilo, wc, kuhinja...).

 • Kompletno unutarnje uređenje - Ilok

  Kuća starija, drvena treba kompletnu adaptaciju. Izvana je novo adaptirana I sad želim isto sa interijerom:
  Stariji drveni pod treba biti zamijenjen i betonski napravljen – deka postavljena. Površina je cca 50 kvadrata. Ispod pola kuće je podrum. Knauf treba biti postavljen na 50 kvadrata plafona i 70 kvadrata zidova. Otprilike 50 kvadrata keramičkih pločica treba postaviti u samoj kući.
  Mala kupaona od 2 kvadrata treba novu keramiku i sanitarije, ukjučujući tuš kabinu. Naravno i rušenje potojeće.
  Otprilike 20 utičnica treba postavitiu I razvući novu struju po cijeloj kući, led rasveta se treba postaviti u spavaćoj i dnevnoj sobi. Izvod za kuhinjsku napu izveden.
  U podrumu planiram peć na drva za centralnoi grijanje koje će biti u podnoj varijanti. Treba izvući dimnjak. Također žbukanje i farbanje zidova u podrumu koji je površine cca 20 kvadrata I visok oko 220 cm. Trenutno ima betonske zidove. Vodootporni knauf postaviti na plafon u podrumu i montirati ugradbenu led rasvetu.
  Na jednom dijelu podruma treba postaviti hidroizolaciju. Izrada dvojih sobnih vrata po mjer – standardna veličina.
  Farbanje cijelog postavljenog knaufa. Nova vodena instalacija treba biti postavljena – postojeća je u redu ali je treba produžiti nekoliko metara. Isto s odvodom iz sudopera. Trebaju mi i dodatni poslovi u dvorištu - betoniranje platoa 50 kvadrata kao postolje za montažne nadstresnice za aute.
  U obzir dolaze samo detaljne punude za kompletno obavljen posao jer se želim dogovoriti samo sa jednim izvođacem. Moilim konkretan odgovor. Vrijeme mi je bitno, ja ću kupiti materijal - molim cijenu radova. Uvjeti su čist i pedantno obavljen posao te garancija na izvedene radove.

 • Adaptacija stana - Ilok

  Tražim ponude dobrih majstora za keramičarske radove, elektroinstalacije i gletanje ugla pregradnog zida u adaptaciji stana. Trebam ponudu keramika / laminat, u cijelom stanu se nalazi laminat na podu, potrebno je ukloniti stari laminat iz hodnika i djela predviđenog za kuhinju na način da se izvadi (izreže) stari laminat, a u dnevnom boravku i dalje ostaje laminat te bi se samo kao prijelaz stavila ukrasna lajsna. Na oslobođenom dijelu stana od leminata potrebno je polijepiti keramičke pločice na već postojeće stare pločice koja se trenutno nalaze ispod laminata. Radi se o ukupnoj površini cca 10-11 m2. Elektro instalacije – potrebno je s plafona gdje se nalazi razvodna kutija povući priključak za utičnicu (po plafonu cca 1 m i po zidu cca 2 m). Gletanje – pregradni zid koji 'strši' u prostoru, s jedne strane potrebno je samo rub od visine zida 2,5 m i širine ruba 2-3 cm pregleti i urediti. Za elektro instalacije i gletanje može ponuda materijal + 'ruke', a za keramički dio samo 'ruke'. Ponude molim na mail.

 • Adaptacija stana - Ilok

  Trebam ponudu za adaptaciju stana 75 m2 Potrebni su radovi u vidu rušenja stare kupaone, podizanja parketa u jednoj sobi, postavljanja pločica u kuhinji i sobi, zidanje zida. Odvoz građevinskog materijala. Skidanje štokova i vrata. Maleraj u cijelom stanu. Vodoinstalaterski radovi. Farbanje prozora. Tražim odlične majstore koji su u mogućnosti svaki dio odraditi. Po mogućnosti da imaju svoj portfolio da mogu vidjeti radove koji su iza njih.

 • Adaptacija stana - Ilok

  Trebam ponudu za adaptaciju stana, 68m2: micanje starih podova, rušenje nekih pregrada, nove vodovodne instalacije, obnova i proširenje elektroinstalacija, unutarnja izolacija vanjskih zidova (multipor), žbukanje, podno grijanje i glazura, keramičke pločice. Ponuda se ne mora odnositi na sve radove.
  U prilogu tlocrt stana, sadašnji i 'adaptiran', te fotografije kuhinje, kupaone i 1 sobe.

 • Adaptacije kuhinje - Ilok

  Poštovani, u listopadu bismo rekonstruirali kuhinju u stanu. Dimenzije kuhinje: (š x d x v ) 3 x 1,6 x 2,6 m.
  Napomena:
  Za vrijeme izvođenja radova nismo u mogućnosti živjeti u nekom drugom prostoru.
  Potrebno je:
  - Demontirati postojeće kuhinjske elemente
  - Skiniti postojeće keramičke pločice na zidu i vinaz pločice na podu
  - Zamijeniti dotrajale vodovodne cijevi za priključak sudopera.
  - Napraviti priključak za mašinu za pranje suđa (dovod i odvod vode)
  - Izbušiti otvor za priključak nape
  - Zbrinuti (odvesti) sve dijelove koji se više neće koristiti (stare kuhinjske elemente, ostatke materijala ...)
  - Postaviti nove keramičke pločice na pod (1,6 x 3 m) i dio zida (na duljini od 3 m do visine gornjih elemenata) – cca (5 + 5) m2
  - Pofarbati ostatak zida (2 uža i širi) i strop u bijelu boju – cca 20 m2
  Montirati kuhinjske elemente
  Molim cijenu i rok izvođenja radova prema prethodnom opisu.

 • Kućni popravci - Ilok

  Trebam ove usluge u što brzem roku:
  1. Zamjena slavina u kuhinji i umivaoniku (slavine sam vec kupila)
  2. Dihtanje prozora (3) i balkonskih vrata (2)
  3. Popravak jedne rolete koja je pala nakon što je pukla traka za povlačenje. Međutim, na kutiji prozora u kojoj bude zarolana roleta, postavljena je klima tako da i to uzmete u obzir. Fotografija iste je u prilogu da vidite o čemu je rijec.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 17 / 22