Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.81 (16 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija prizemlja kuće - Ivankovo

  Trebam ponudu za adaptaciju prizemlja kuće. U prizemlju se trenutno nalaze dvije odvojene prostorije, kuhinja i dnevni boravak te ostava ispod stepeništa i stepenište sa malim hodnikom te bi sve to adaptirali, površina je oko 40 m2.
  Pokušali bi spojiti u potpunosti ako je moguće prostorije između kuhinje i dnevnog boravka. Mjenjali bi kompletno u tim prostorijama podne obloge, grijanje, rasvjetu, instalacije i prozore. U hodniku (pošto je kuća s jedne strane djelomično ukopana u brdo) napravili bi otvor za još jedan manji prozor. Oblagali bi stepenište, te bi radili novu kuhinju. Radili bi stepenice s vanjske strane jer smo primjetili da ima vlage tako da će se to morati sanirati. Ima još nekih djelova u kući oko kojih bi imali dodatna pitanja za vas kad bi se dogovorili za suradnju.

 • Adaptacija stana - Ivankovo

  Zanima me cijena adaptacije sa svim potrebnim materijalom osim kuhinjskih elemenata (srednja prema višoj kvaliteti pločica, sanitarija....):
  - kupaonica od 3,5 m2: izmjena svih instalacija, postavljanje bojlera na struju za grijanu vodu, instalacija školjke, tuš kade sa stijenama, umivaonika
  - kuhinja od 6,5 m2: skidanje laminata, izmjena svih instalacija, priključak na kupaonski bojler (kupaonu i kuhinju dijeli zid), postavljanje podnih pločica, postavljanjezidnih pločica metar na plohu metar širine, 3 m dužine
  - stan od 56,31 m2 - bojanje zidova u bijelu, skidanje starih boja (plava ljubičasta....)
  - veći dio stana 43 m2- brušanje i lakiranje parketa
  - bojanje u bijelo: 4 jednokrilna drvena vrata i 2 dvokrilna vrata (kombinacija sa staklom), 3 veća prozora, 1 manji

 • Adaptacija kupaonice - Ivankovo

  Adaptacija kupaonice 3x2x2,7m visine. Skidanje keramike 33m2 s odvozom. Nova instalacija vode i odvoda s materijalom,(vešmašina, školjka, bojler, kada, umivaonik, sudoper u kuhinji). Montaža sanitarije. Postava keramike (ruke) 33m2.

 • Lijepljenje pločica i zamjena sanitarija - Ivankovo

  Lijepljenje pločica 64 m2 i zamjena sanitarija u kupaonice i kuhinji. Molimo ponude na njemačkom, ruskom ili engleskom jeziku.

 • Adaptacija kuhinje - Ivankovo

  Trebam ponudu za manju adaptaciju kuhinje. Ukratko trebalo bi promijeniti vodovodnu cijev koja se spaja iz stana u centralnu, umjesto zidnog ormara koji ide vanka provesti struju na cca 60 cm dužine, staviti dvije utičnice te staviti pločice (širina 99 cm) iznad radne površine. U prilogu su slike.
  Molila bih koliki bi bili troškovi materijala (pločice jednostavne, kockaste bijele)?

 • Demontaža nape i klime, popravak oštećenja i ličenje - Ivankovo

  Trebam firmu koja može dati ponudu za kompletnu uslugu. U prostoru, ukupne veličine oko 30 m2 trebam ličioca koji može "pokrpati" pukotine i manja oštećenja na zidovima i plafonu, pokrečiti i ukloniti plijesanj u ćoškovima prostorija. Također, trebam električara koji zna demontirati kuhinjsku napu i klima uređaj kako bi se iza moglo pokrečiti, te razvesti stropnu rasvjetu s jednog na dva mjesta na plafonu. Važno mi je da radovi budu korektno odrađeni i bez naše asistencije (zaštita i pomicanje namještaja). Planirano vrijeme radova bi bilo sredinom lipnja. Unaprijed hvala!

 • Adaptacija krova i unutarnje uređenje stana - Ivankovo

  Trebam ponudu za adaptaciju krova i unutarnje uređenje stana.
  Kompletna promjena krovišta cca 150 m2 (osim greda), ugradnja klasičnih prozora (1 na istočnoj, te 2 dvokrilna od poda do stropa na zapadnoj strani uz prilagodbu krovišta - sjever i jug je ciglani) termoizolacija krova, biber crijep, te unutarno uređenje unutarnjeg prostora cca 55 m2.
  Prostor je klasičan neiskorišten tavan s izgrađenim unutarnim zidovima (cigla) i betonski pod, krovište s salonitnim pločama. Priključci su provedeni do etaže. Ugradnja 2 unutarnja vrata, uređenje zidova i podova (pluto u stambeni prostor i pločice u kuhinji i kupaoni) Početak radova polovicom godine. Molim okvirnu ponudu s vašim materijalom i radom uključenim u cijenu.

 • Uređenje dva apartmana - Ivankovo

  Uređenje dva apartmana po sistemu ključ u ruke, bez materijala. Veličina jednog apartmana je 7,90 m x 3,40 m u njemu je boravak veličine 4,40 m x 3,40 m, soba 2,20 m x 3,30 m i kupaona 1,20 m x 2,30 m visina stropa je 2,65 drugi apartman je veličine 7,90 m x 4,30 m u njemu je boravak 4,40 m x 4,30 m, soba 2,60 m x 2,30 m i kupaona 1,60 m x 2,30 m ,visina 2,65. Apartmani su zidani od bloka s prezidima od cigle koje treba srušiti i napraviti od knaufa, također treba malo proširit otvore za par cm i ugradit pvc stolariju 4 prozora dimenzije 1,20 m x 0,80 m i 2 kom 0,60 m x 0,60 m na kupaone, dvoja vrata sa fixerom 1,40 m x 2,00 m i jedna 800 x 2,00 na podrum. Na prozore treba postaviti klupčice iznutra i izvana, na sve zidove ide ljepljeni knauf a na stropove profili i izolacija 5 cm vune najlon i knauf ,na pod idu glazure 6 cm. Potrebno je u boravcima postavit i instalacije za klime iznad vrata kao i montaža nakon svega. U kupaone postaviti keramiku do stropa, a u sobe i boravke laminat. U boravcima ide keramika na jedan zid dužine 2,60 m i širine 0,60 m između kuhinjskih elemenata. Zidovi se bojaju u bijelo. Struja, voda i odvodi su napravljeni i nije potrebna ni montaža sanitarija i rasvijetnih tjela. Na fasadu površine cca 100 m2 se stavlja stiropor od 5 cm, mrežica, gletanje i ljepilo bez završnog sloja.

 • Kompletna adaptacija stare dalmatinske kuće - Ivankovo

  Kompletna adaptacija stare dalmatinske kuće do 100 m2 sa svim, kuhinja, podovi, struja, kupatilo, potkrovlje, stolarija.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 16 / 12