Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.84 (13 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Premazivanje regala, bojanje stana i postava dekorativnog kamena - Marinci

  Premazivanje dijela regala u drugu boju, isto tako kuhinjski stol, farbanje stana i postavljanje dekorativnog kamena.

 • Adaptacija - Marinci

  Treba mi ponuda za unutarnju adaptaciju: rušenje unutarnjih stepenica, završetak poda, malterisanje zidova, završetak kuhinje i kupaone sa instalacijom vode i kanalizacije (cijevi) i moguću montažu tuš kabine, WC skoljke, sudopere, ćesme.

 • Demontaža stare kuhinje, adaptacija i montaža nove - Marinci

  Trebam ponudu za adaptaciju kuhinje. Potrebna je demontaža stare kuhinje, ugradnja nove kuhinje cca dužine 2 m ili 2.2 m, keramičarski radovi u kuhinji i ostale potrebne radnje. Radovi mogu početi za dva tjedna.

 • Adaptacija garsonjere - Marinci

  Rušenje zidića oko 60 x 90 cm ispod prozora pored balkonskih vrata i žbukanje uređivanje uglova. Strop balkona, žbukanje jer je runiran. Rušenje zidića od siporeksa 60 x 250 cm i uređivanje, žbukanje srušenih uglova. Gradnja pregradnog zida u sobi visine 110 cm i dužine 2500 cm. Ugradnja na njega staklene prozorske stijene. Postavljanje nove instalacije za vodu u kuhinji i kupaonici, postavljanje pločica (oko 18 m2 zidnih i 13 m2 podnih). Premještanje električne instalacije za bojler u kupaonici. Manja garsonjera. Podne pločice ne namjeravam skidati već nove lijepiti na njih.

 • Kompletna adaptacija kupatila - Marinci

  Trebam ponudu za kompletnu adaptacija kupatila veličine oko 5 m2 kao i rušenje pregradnog zida između kuhinje i dnevne sobe (oko 4m2) te postavljanje pločica u kuhinji i hodniku (oko 20m2).

 • Adaptacija stana u visokom prizemlju - Marinci

  Stan visoko prizemlje 62 m2:
  - napraviti otvor 1,50 x 2,10 u pregradnom zidu od cigle između kuhinje i dnevnog boravka i ugraditi futerštok
  - u kuhinji ukloniti postojeće podne pločice (12 m2) i zidne pločice (3 m2) i postaviti nove
  - obojiti sve zidove i stropove disperzivnom bojom u bijelo
  - obojiti u mat bijelo 4 puna sobna vrata i štoka te sobna 2 vrata i štoka sa staklenom ispunom
  - pobrusiti parkete i polakirati sjajnim lakom (2 + 1 sloj).
  S obzirom na to da su ti poslovi međusobno odvojeni i malog opsega, možda ih možete sve skupa ili pojedinačno gornjim redoslijedom ubaciti negdje u svoj raspored u sljedećih mjesec i pol dana?

 • Adaptacija stana - Marinci

  Tražim ponudu kompletne ili djelomične adaptacije stana. Veličina stana je 31 m2. Sastoji se od soba: 17 m2, kuhinja: 8.5 m2, kupaonica: 3 m2, hodnik: 2.5 m2.
  Molim da se jave majstori koji su se susreli sa adaptacijom 1-sobnog stana u Zapruđu kako bih mogao dobiti okvirnu ponudu.
  Molim kontakt na email kako bih poslao slike stana.

 • Kompletno preuređenje kuće - Marinci

  Vlasnik sam kuće cca 50 m2, građena 80-tih, prizemlje i neuređeno potkrovlje. Razmišljam o preuređenju i trebam ponudu:
  Radovi u prizemlju: Pod obvezno zatvaram terasu cca 15 m2 do visine od 1,60 zidano iznad toga ustakljivanje plastičnom stolarijom i spajanje s podom potkrovnog balkona. Postojeća vrata se do pola zazidavaju i postavlja prozor, unutar kuće se razbijaju 2 zida, širi se otvor u podu potkrovlja kako bi se dobio otvoren tavanski prostor. Potrebno je provjeriti i po potrebi izgraditi kvalitetniji dimnjak. Uklanjaju se postojeće spiralne metalne stepenice i izvodi unutarnje prostrano stepenište (brodski pod ili nešto slično), koje mora imati odmorište u polukatu. Mijenja se stolarija. Mijenja se i kompletna vodovodna instalacija (voda sada provedena do kupaonice,). U kupaonici zamjena mjesta sanitarnog čvora i postavljanje tuš kabine. Kuća trenutno ima septićku jamu 2x2 m, naslonjenu na zid kuće. Potrebna izgradnja nove velike septičke jame (budući područje nema kanalizaciju) što udaljenije od kuće. (Opcionalno razmišljam o nadogradnji WC-a cca 2x2 m izvan sadašnjih gabarita kuće).
  U potkrovlju želim jedan veliki otvoreni prostor koji će se grijati strujanjem zraka iz zida dimnjaka i dizanjem topline iz prizemlja. Postavit će se klizna pregrada radi eventualnog zatvaranja spavaćeg dijela.. Na krovu je trenutno starinski crijep, želim postaviti valovite ploće s svom potrebnom izolacijom. Ukoliko će biti moguće izvesti želim izgradnju izbočenog tavanskog prozora. Grede mi na izgled djeluju dobro, ne znam da li je potrebno njihovo mijenjanje.
  Podovi u prizemlju su dijelom pod pločicama dijelom pod laminatom. U potkrovlju je samo betonska ploča. Podovi su mi jako bitni i želim najbolju moguću podnu izolaciju, te postavljanje brodskog poda u cijeloj kući osim hodnika i kuhinje gdje se postavljaju starinske glinene ploče. Struja je provedena ali je potrebna zamjena instalacija i drugačije provođenje po objektu. Na kraju potrebno urediti i okrećiti sve zidove, te promijeniti sve oluke. Ovo su radovi koje bih svakako željela provesti. Ukoliko će financije dozvoliti kao mogući dio:
  1. Kuća ima terasu cca 20 m2 natkrivenu s drvenim gredama i pokrivenu valovitim pločama, kvalitetno izvedeno prije 7 godina, na podu je beton, istu bih željela zatvoriti manjim dijelom zidom do trećine visine, a najvećim dijelom staklenom stijenom., a pod obući u starinske glinene pločice.
  2. Kuća ima fasadu ali bez ikakve izolacije, ukoliko će biti moguće napraviti novu termo fasadu.
  Molim ponudu posebno za obvezni a posebno za mogući dio, koja uključuje i materijal. Za daljnje informacije i eventualno slikovno pojašnjenje traženog možete se obratiti na mail ili mob. Unaprijed hvala.

 • Premještanje kuhinje i adaptacija - Marinci

  Trebam premještanje kuhinje (rotacija dnevnnog i kuhinje na prostoru od cca 35 - 40 m2). Promjena dovoda i odvoda vodenih instalacija, rušenje pregradnih zidova, skidanje postojećeg parketa i stavljanje novih podnih obloga, skidanje postojeće keramike sa zida, nova pregrada, ličenje... (sistem ključ u ruke) te skidanje i postavljanje podnih obloga u manjoj sobi cca 12 m2.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 19 / 20