Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.88 (8 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija posavske drvene kuće - Marinci

  Adaptirala bih staru posavsku drvenu kuću tlocrta 5 x 12 m, i to na način da se saniraju drveni podovi i podloga, uvede voda i izvedu priključci vode i kanalizacije u kupaoni i kuhinji, uklone pregradni zidovi, izvede Shidel dimnjak i sanira krov na način da se uz postojeće rogove dodaju fosne koje će se podaskati, izolirati hidroizolacijom, postaviti letve i kontraletve i novi pokrov sa izvedbom dvije krovne kućice i dva zabata krova u hrastovim plankama. Treba uvesti vodu od vodomjernog okna do mokrih čvorova (cca 7m) i izvesti kanalizaciju sa dva reviziona okna iimproviziranom septičkom jamom.

 • Adaptacija stana - Marinci

  Trebam ponudu za veliku adaptaciju stana u kojemu živimo. Premjestili bismo kuhinju, stavili novo centralno grijanje, kompletno preuredili kupaonicu, napravili još jednu dodatnu sobu, promijenili sve podove i unutrašnja vrata - znamo da će to puno koštati, ali ne znamo koliko puno i koliki kredit bi nam trebao za to?

 • Kompletna adaptacija stana - Marinci

  Trebam ponudu za adaptaciju stana (stan ima 87 m2) i trebam ponudu za sljedeće radove:
  - Proširivanje hodnika s trenutnih 1,03 m na 1.6 m (ne ulaznog dijela neposredno iza ulaznih vrata, nego dijela prema dnevnom boravku), novi pregradni zidovi opeka 10 cm
  - Zatvaranje garderobe prednjim zidom od opeke 10 cm (ostavljen prostor za vrata)
  - Zatvaranje spavaće sobe 6.2 m2 knaufom (ako je moguće s kliznim vratima koja ulaze u zid)
  - Zamjena klasičnog hrastovog parketa u ulaznom hodniku, proširenom hodniku i novoj garderobi
  - Obnova (brušenje i lakiranje, lajsne) klasičnog hrastovog parketa u sobama od 9.6 m2, 11 m2 i 21.7 m2 te dijela hodnika ispred kuhinje (3.5 m2)
  - Priprema i bojanje svih zidova i stropova u stanu (brušenje, gletanje, bojanje svega u bijelo, izuzev možda nekih manjih zidova koji bi bili sivi)
  - Popravak sitnih oštećenja fasade unutar lođe, priprema i bojanje
  - Popravak sitnih oštećenja od hrđe na metalnoj ogradi lođe, priprema i bojanje.
  - Šaljem u privitku trenutni tlocrt stana i željeni tlocrt stana kako biste lakše vidjeli opseg radova, a svakako predlažem i da provjerite stanje uživo.
  Osim navedenog, vjerojatno će biti potrebne i usluge električara, za utičnice u zidovima koji se premještaju i zidu od knaufa nove male sobe od 6.4 m2 te možda ponekog rješenja za rasvjetu. Trenutno ne mogu opisati detaljnije jer nemam jasno dokumentirano gdje se nalazi koje rasvjetno tijelo i utičnice.
  Iseljenje trenutnog stanara je u tijeku, a stan će biti prazan i time slobodan za radove od početka siječnja.
  Zgrada je građena 2003. godine. Radovi su zamišljeni prvenstveno radi dobivanja dodatne male sobe i nešto šireg hodnika te male garderobe, a naravno i radi prilagodbe i ispravljanja manjih nepravilnosti (neravna žbuka zidova i slično).
  Svakako sam otvoren i za svaku sugestiju oko novog rješenja.
  Željeni početak radova je početkom siječnja.
  Molim Vas ponudu za sve navedene radove ako je moguće, a za sastanak i pregled stanja uživo možemo se čuti telefonom.

 • Adaptacija stana - Marinci

  Trebam ponudu za adaptaciju stana od 80 m2 u obiteljskoj kući sa dva stana, koji je starogradnja i u prizemlju:
  - Demontaža i rušenje - opis u privitku
  - Grubi građevinski radovi - opis u privitku
  - Podopolagački radovi - laminat u svim prostorijama bitno klasa čvrstoća 32 i debljine 10 mm (kuhinja, kupaonica i terasa idu pločice)
  - Soboslikarsko - ličilački radovi
  - Spušteni stropovi - visina stvarnog stanja 320 - spušta se na 300 svugdje osim u kupaonici
  - napomena:
  - terasa treba biti natkrivena
  - u šupu treba postaviti hidroizolaciju i ožbukati sa grubom i finom maltom.
  - Zbog specifičnosti stare obiteljske kuće u centru grada, sva naknadna šteta kod susjeda na katu, koja bude nastala uslijed vibracija demontaže i rušenja treba sanirati u trošku izvođača radova.
  - Sve radove bude nadzirao dipl. ing. graditeljstva.
  U privitku se nalazi:
  - izgled trenutnog stanja
  - izgled budućeg stanja
  - troškovnik
  Prednost izvođačima koji mogu krenuti sa radovima odmah i cjenovno povoljniji. Ponude striktno poslati na e-mail, hvala.

 • Izrada krova i kompletna adaptacija stana - Marinci

  Stan se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka, male kuhinje i blagovaonice na jednom katu te tavanskog prostora na drugom katu. Radila bih kompletnu adaptaciju s firmom koja daje garanciju, uključujući i izradu krova, elektroinstalacije, vodoinstalacije, krečenje i stolarija, kupaonica. Rušenje jednog nenosivog zida. Ukoliko postoji mogućnost, odvojila bih stan u 2 manja kako bih mogla iznajmljivati. Stanu još pripada i terasa površine 6 m2. Povrsina stana od 80.44 m2 je uključujući hodnike i stubišta. Zamjena krova i greda na tavanu. Zanima me ponuda za sve radove i samo za izradu krova s gredama.

 • Renoviranje kuhinje - Marinci

  Trebam renoviranje kuhinje - 3,6 m2: skidanje pločica - zid i pod, provjera instalacija - voda i struja, postavljanje pločica - zid i pod.

 • Adaptacija krova i unutarnje uređenje stana - Marinci

  Trebam ponudu za adaptaciju krova i unutarnje uređenje stana.
  Kompletna promjena krovišta cca 150 m2 (osim greda), ugradnja klasičnih prozora (1 na istočnoj, te 2 dvokrilna od poda do stropa na zapadnoj strani uz prilagodbu krovišta - sjever i jug je ciglani) termoizolacija krova, biber crijep, te unutarno uređenje unutarnjeg prostora cca 55 m2.
  Prostor je klasičan neiskorišten tavan s izgrađenim unutarnim zidovima (cigla) i betonski pod, krovište s salonitnim pločama. Priključci su provedeni do etaže. Ugradnja 2 unutarnja vrata, uređenje zidova i podova (pluto u stambeni prostor i pločice u kuhinji i kupaoni) Početak radova polovicom godine. Molim okvirnu ponudu s vašim materijalom i radom uključenim u cijenu.

 • Završetak adaptacije stan - Marinci

  Popis radova koji su mi još potrebni u sklopu završetka adaptacije stana u te tražim ponudu i okvirne rokove izvedbe za keramičarske, staklarske i hidroizolacijske radove te montažu sanitarija ili samo za one radove koje određeni izvođač izvodi (za ostalo, ukoliko su zainteresirani / izvode i te radove, nakon izvida ako se dogovorimo za ovo prije):
  * veća kupaonica:
  - hidroizolacija
  - malo pripremnih gipskartonskih radova: izraditi 3 niše (u/oko obloge 'geberita')
  - 16 kvadrata (ne pokrivaju se sve zidne površine) zidnih pločica bez fuga: 10 x 20 cm '3D' pločica (tzv. 'subway tiles')
  - 6 kvadrata podnih pločica većih dimenzija (imitacija parketa) s fugiranjem
  - dobava i montaža ogledala od ~2 kvadrata
  - montaža sanitarija (WC, bidet, kutna kada i dva umivaonika)
  * manja kupaonica:
  - hidroizolacija
  - malo pripremnih gipskartonskih radova: 1 niša i zatvaranje 1 m kanalizacijske cijevi
  - 16 kvadrata heksagonalnih pločica 20 x 23 cm koje se postavljaju ukoso / pod kutem i na pod i na zidove
  - dobava i montaža stakla 60 x 250 cm za odvajanje walk-in tuša
  - dobava i montaža 2 ogledala od ~0,8 kvadrata
  - montaža sanitarija (WC, umivaonik)
  * mali balkon 2 kvadrata
  - hidroizolacija
  - iste podne pločice kao u većoj kupaonici (imitacija parketa)
  * kuhinja
  - dobava i montaža (ljepljenje na gipskartonsku zidnu oblogu) lacobel stakla 240 x 70 cm
  U svim slučajevima podloga za podne pločice je nova, osušena glazura (postavljena krajem prošlog ljeta) a zidna velikom većinom ide na zelene gipskartonske ploče a manji dio na novu žbuku ili pregletani rabicirani stiropor. U stan su već dopremljene dvije vreće (po 27,5 kg) Ceresit CM16 ljepila za podnu keramiku a također imam i sav materijal potreban za navedene manje gipskartonske radove u kupaonicama (ploče, profile, vijke...). Prvotna skica kupaonica u prilogu ne odgovara u potpunosti trenutnom stanju, kako se vidi iz slika, i služi više informativno / za dimenzije...
  Osim navedenog po stanu ima još završnih gipskartonskih radova (niše, revizije, manje pregrade, obloge leđa ormara) ali to kako sam rekao, nakon izvida i dogovora o keramici.

 • Adaptacija stana - Marinci

  Trebam ponudu za adaptaciju stana koja uključuje:
  1. kompletno uređenje kupaone i WC-a, djelomično proširenje na račun hodnika, obnova pripadajuće stolarije
  2. adaptacija kuhinje i dnevnog boravka s balkonom te hodnika (prostor veličine oko 40 m2) - rušenje knaufa, zamjena postojeće staklene stijene (prozora i balkonskih vrata) dužine cca 6 m, postavljanje novih podnih obloga i uklanjanje starih, premiještanje 2 radijatora i djelomično klima uređaja, zamjena cijevi, uređenje zidova...
  3. uređenje drvene stolarije u 2 sobe, ukupne dužine oko 5m, ugradnja vanjskih roleta

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 9 / 54