Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.88 (8 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija jednosobnog stana - Negoslavci

  Trebam ponudu za adaptaciju jednosobnog stana, pa tražimo majstore za te radove. Željeli bismo od sadašnje kuhinje napraviti spavaću sobu.
  U izbu bi smjestili kupaonicu s tuš kabinom. Kako bi dobili na dubini tog prostora srušili bi ugradbeni ormar i postavili vrata prema hodniku.
  WC bi ostao u istom prostoru uz promjenu školjke te dodavanje umivaonika.
  Sadašnju kupaonicu pretvorili bi u kuhinju uz rušenje zida prema sobi. Također bi rušili ugradbeni ormar i dio zida prema hodniku, gdje bi došao zid visine 110 cm (ne bi bilo vrata prema hodniku).
  U skladu s tim trebat će prilagoditi instalacije i izvesti odgovarajuče keramičarske.
  U prilogu je sadašnji tlocrt stana kao i skice željenih promjena.
  Rječ je o stanu u na 5-om katu u zgradi bez lifta.

 • Adaptacija kuhinje - Negoslavci

  Adaptacija kuhinje, dimenzije 2x2m. Više informacija na mail.

 • Nadogradnja kuće - Negoslavci

  Nadogradnja kuće na već postojeću kuću obiteljsku, donji dio 50 m2 i gore iznad toga potkrovlje, temelje bi trebalo ojačati. Dolje bi bila kuhinja s blagovaonom, dnevna i kupaonica, a gore u potkrovlju dvije spavaće sobe. Molim ponudu za cijenu izgradnje kompletno.

 • Kućni popravci - Negoslavci

  Trebam ove usluge u što brzem roku:
  1. Zamjena slavina u kuhinji i umivaoniku (slavine sam vec kupila)
  2. Dihtanje prozora (3) i balkonskih vrata (2)
  3. Popravak jedne rolete koja je pala nakon što je pukla traka za povlačenje. Međutim, na kutiji prozora u kojoj bude zarolana roleta, postavljena je klima tako da i to uzmete u obzir. Fotografija iste je u prilogu da vidite o čemu je rijec.

 • Podjela stana na 2 manja - Negoslavci

  Podjela stana od 110 kvadrata na dva. U jednom proširivanje kupaonice i uredjenje sobice u potkrovlju s kojom ce se stan spojiti kružnim stepenicama. Kompletna preinaka drugog stana prema projektu:
  podjela jedne velike prostorije na dvije manje sobe, u drugoj proširenje kupaonice i izgradnja kuhinje, te probijanje dva balkona. Radovi u centru Splita (Bačvice, stara gradnja, drugi kat). Mijenjaju se podovi, plocice, dodatne instalacije, probijaju zidovi i dodaju novi od knaufa. Mladi bračni par traži hitno izvođače na raspolaganju - početak radova kraj veljače, krajnji rok sredina svibnja. Rok je vrlo bitan.

 • Ličenje kuhinje i dodatni radovi - Negoslavci

  Trebam ponude za:
  - krećenje kuhinje (prije toga skidanje tapeta)
  - postavljanje laminata u kuhinji
  - dodatni sitniji poslovi: montaža nape u kuhinji, montiranje lustera i provjera struje, postavljanje karniša. Unaprijed hvala!

 • Adaptacija kuhinje, kupatila i wc-a - Negoslavci

  Trebam majstore za adaptaciju stana koja bi obuhvaćala potpunu adaptaciju kupatila i wc-a te postavljanje pločica u kuhinji. U prilogu je tlocrt stana. Prema potrebi će biti potrebna obrada zidova. Unaprijed hvala.

 • Adaptacija kuhinje - Negoslavci

  Adaptacija kuhinje veličine cca 270 x 280, potrebno je skinuti stare pločice sa zida 240 x 120, sa poda kamene pločice postaviti nove pločice porculanske na pod, skinuti stara vrata i ugraditi nova klizna koja idu pokraj postojećeg zida a s druge strane pokriti zidom od knaufa, premjestiti postojeći radijator na drugu stranu urediti zid na kojem su bile pločice i ofarbati cijelu kuhinju, dopuniti elektriku za nove kuhinjske elemente i rasvjetu.

 • Kompletna adaptacija stana - Negoslavci

  Stan u limenci, 57 m2 potrebno je u potpunosti adaptirati: zidovi, kupaonica, premještaj kuhinje u dnevni boravak, izmjena instalacija.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 10 / 21