Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.84 (13 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Kompletna adaptacija kuhinje - Opatovac

  Trebam kompletnu adaptaciju kuhinje. Demontaža postojeće kuhinje, skidanje starih pločica, uređenje zidova, postavljanje nove keramike. Kuhinja je 14 kvadrata. Bit će i manje preinake elektroinstalacija, za sve druge detalje po dogovoru. Keramiku, ljepilo, boje, materijal kupujemo sami.

 • Potpuno renoviranje stana - Opatovac

  Trebam ponudu za potpuno renoviranje stana (zadnji kat kuće). Potrebno je ustanoviti od kuda vlaži, obnoviti cjevovode, premjestiti kuhinju u drugu prostoriju, urediti kupaonicu, promijeniti kompletnu drvenu stolariju (prozore i vanjska vrata) te dograditi krović (sjenilo) na terasi. Površina cca 90 m2. Početak radova u rano proljeće ili već na jesen.

 • Adaptacija stana u prizemlju - Opatovac

  Trebam ponudu za adaptaciju stana u prizemlju obiteljske kuće, samo određene prostorije.
  Spavaća soba 16 m2 - hidroizolacija poda, postavljanje laminata, postavljanje knaufa na zid (zidovi su 28 m2 ukupno) i adaptiranje postojecih utičnica na taj knauf, spušteni strop, provedba instalacija na spuštenom stropu za ugradbene lampe. Zidarija oko novopostavljenog PVC prozora te špalete s vanjske strane.
  Hodnik 10 m2 - postavljanje laminata na postojeće pločice. postavljanje knaufa na zid oko prozora (ukupno 2 m2), spušteni strop, provedba instalacija na spuštenom stropu za ugradbene lampe. Žbukanje oko novopostavljenog PVC prozora te špalete s vanjske strane.
  Ugradnja sobnih vrata za spavaću sobu, dnevni boravak i blagovaonu (u sve tri prostorije se ulazi iz hodnika).
  Blagovaona 18 m2 - postavljanje laminata, spušteni strop, provedba instalacija na spuštenom stropu za ugradbene lampe. Zidarija oko novopostavljenog PVC prozora te špalete s vanjske strane.
  Ugradnja štoka u prolazu između blagovaone i kuhinje.
  Kuhinja 5 m2 - postavljanje podnih i zidnih pločica (ukupno ~15 m2), knauf na 2 zida, spušteni strop, provedba instalacija na spuštenom stropu za ugradbene lampe.

 • Renoviranje stana - Opatovac

  Stan cca 90m2. Izmjena sanitarija i pločica u kupaonici. Kompletna izmjena podne obloge - parket ili eventualno samonivelirajuća epoksi smola. Rušenje i ponovno dizanje jednog malog pregradnog zida. Dodavanje radijatora po sobama. Pretvaranje lođe u kuhinju (dovesti instalacije za vodu iz susjedne prostorije). Eventualno promjena unutarnje i vanjske stolarije te ličenje - ovisno o cijeni. Molim ponude sa i bez materijala.

 • Adaptacija stana - Opatovac

  Tražim ponudu kompletne ili djelomične adaptacije stana. Veličina stana je 31 m2. Sastoji se od soba: 17 m2, kuhinja: 8.5 m2, kupaonica: 3 m2, hodnik: 2.5 m2.
  Molim da se jave majstori koji su se susreli sa adaptacijom 1-sobnog stana u Zapruđu kako bih mogao dobiti okvirnu ponudu.
  Molim kontakt na email kako bih poslao slike stana.

 • Adaptacija kupaonice, kuhinje i WC-a - Opatovac

  Tražim ponudu za adaptaciju kupaonice (1,30 x 1,30); WCa (1.30 × 0.70) i kuhinje (4 × 3).

 • Adaptacija stana - Opatovac

  Tražim ponude dobrih majstora za keramičarske radove, elektroinstalacije i gletanje ugla pregradnog zida u adaptaciji stana. Trebam ponudu keramika / laminat, u cijelom stanu se nalazi laminat na podu, potrebno je ukloniti stari laminat iz hodnika i djela predviđenog za kuhinju na način da se izvadi (izreže) stari laminat, a u dnevnom boravku i dalje ostaje laminat te bi se samo kao prijelaz stavila ukrasna lajsna. Na oslobođenom dijelu stana od leminata potrebno je polijepiti keramičke pločice na već postojeće stare pločice koja se trenutno nalaze ispod laminata. Radi se o ukupnoj površini cca 10-11 m2. Elektro instalacije – potrebno je s plafona gdje se nalazi razvodna kutija povući priključak za utičnicu (po plafonu cca 1 m i po zidu cca 2 m). Gletanje – pregradni zid koji 'strši' u prostoru, s jedne strane potrebno je samo rub od visine zida 2,5 m i širine ruba 2-3 cm pregleti i urediti. Za elektro instalacije i gletanje može ponuda materijal + 'ruke', a za keramički dio samo 'ruke'. Ponude molim na mail.

 • Renoviranje stana - Opatovac

  Trebam ponudu za renovaciju stana. Potrebno je renovirat kupatilo i podignut pločice u hodniku i kuhinji te postavit nove pločice. Ruši se jedan pregradni zid te jedan zidni ormar.

 • Potpuna adaptacija stana - Opatovac

  Potpuna adaptacija stana od 64 kvadrata. Prenamjena spavaće sobe u kuhinju (postavljanje cijevi po gotovo cijeloj dužini stana, dopuna strujnih utičnica), rušenje nenosivog i komada nosivog zida, postavljanje svih podova i keramike, što po kuhinji što po kupaoni. Ravnanje zidova i detalji.
  Ključ od stana bismo trebalo dobiti za mjesec dana i htjeli bismo tvrtku koja bi mogla tad početi s radovima te se obvezati da radovi ne traju dulje od tri mjeseca. Molila bih okvirnu ponudu.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 29 / 13