Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.88 (8 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija kuhinje i kupaonice - Opatovac

  Trebam adaptaciju kupaonice 1,20 * 1,70, ugradnju tuš kade, postava WC-a i bidea, skidanje starih i postavu novih pločica. Također trebam i adaptaciju kuhinje, skidanje lamperije sa dva zida cca 15 m2, postavu knaufa ili stirodura, postavu 3 m2 keramičkih pločica, 2 nova utična strujna mjesta, ličenje, te postavu PVC poda.

 • Adaptacija stana - Opatovac

  Trebao bih ponudu za adaptaciju stana, ca 52 m2. Pod je na drvenim gredama i ispunjen šutom.
  Prvo bi trebalo skinuti stari parket ca 35 m2, pa na daske staviti osb ploče, pa na to novi parket. Može i bolji prijedlog. U kupaonici bi trebalo skinuti stare pločice na podu i postaviti nove (ca 5 m2). U kuhinji bi trebalo na postojeće pločice zaljepiti nove (ca 10 m2). Na kraju bih trebao ponudu za farbanje cijelog stana sa Dulux bojama (ca 150 m2) u boji te stropove u bijeloj boji.

 • Struganje stare boje i kompletno bojanje - Opatovac

  Tražim soboslikara za kompletno bojanje prostorija, cca. 18 m2 tlocrtne površine (kuhinja + blagovaonica + hodnik). Potrebno sastrugati staru boju sa stropa (ljušti se), zapuniti masom, poravnati i pogletati. Na zidovima se boja ne ljušti. Prostorija je visoka 2,5 m (osim na jednom manjem djelu gdje je visina 2,7m). Boja bi bila bijela. Molim ponude.

 • Adaptacija kupaonice, kuhinje i blagavaonice - Opatovac

  Trebam ponudu za izvedbu radova adaptacije kupaonice i kuhinje / blagovaonice.
  Postojeća kupaonica je standardna sa kadom umivaonikom i klasičnim wc – om. U kupaoni se nalazi plinski bojler. Nakon adaptacije kupaone željeli bi da je u kupaonici tuš kabina, wc sa podžbuknim vodokotlićem i lavabo (priložen 3d crtež – kupaona želje). Kupaonica je površine 4 m2 (dimenzije priložene u PDF-u – ponuda radovi).
  Radovi kupaonica: Demontaža sanitarija, demontaža radijatora, demontaža plinskog bojlera, skidanje postojećih keramičkih pločica sa poda i zida (pločice do plafona 2,65 m). Izvedba instalacije hladne i tople vode i kanalizacije. Ugradnja podžbuknog vodokotlića (izrada nadvoja nad ciglenim zidom i rušenje ciglenog zida ispod nadvoja, spajanje na vodovodnu cijev i zatvaranje kanufom). Ukopavanje cijevi za grijanje u kupaoni. Sanacija oštećenja poda i zidova nakon instalaterskih radova. Postavljanje keramičkih pločica (pod + zidovi) i fugiranje. Montaža sanitarija (lavabo, tuš kada, tuš kabina…), montaža radijatora, montaža plinskog bojlera.
  Kuhinja i blagovaona izvedena je kao jedna prostorija. Podne pločice su na cijeloj površini blagovaone i kuhinje. Nakon adaptacije želja je da u blagovaoni bude parket kao i u dnevnom boravku (riblja kost (hrast - dim. lamele 300×44 mm). Na zid ne idu keramičke pločice. Kako će nakon adaptacije kuhinja promijeniti orijentaciju potrebno je izvest/izmjestiti električnu instalaciju.
  Radovi kuhinja i blagovaona: skraćivanje pregradnog zida (cigla 10 cm debljine gipsana žbuka obostrano), uklanjanje pločica s poda (12m2) i zida (4,8 m2). Sanacija oštećenja nakon uklanjanja podnih pločica. Postavljanje podnih pločica (6,5 m2). Sanacija nakon svih instalaterskih radova zidova u kuhinji i priprema za lijepljenje stakla. Izmještanje plinske instalacije ( kuhinja). Nadžbukno postavljanje krute ventilacije nadžbukno za kuhinjsku napu (od nape do otvora za ventilaciju) te zatvaranje kanufom (potkonstrukcija, ploče, gipsanje). Izmještanje/izvedba elektroinstalacije za frižider, pećnicu, perilicu suđa, ploču za kuhanje, kuhinjsku napu; tri kuhinjske utičnice izmještanje rasvjetne pozicije u blagovaoni, izvedba dodatnog rasvjetnog mjesta u kuhinji. Izmještanje utičnice i rasvjetnog prekidača nakon skraćivanja zida.
  Priprema podloge za parketarske radove (6 m2). Postavljanje i popravak parketa (blagovaona gdje su prije bile pločice i rezani zid). Brušenje i lakiranje parketa ( 26 m2).
  U cijenu molim uključiti sav materijal potreban za izvođenje vodoinstalaterskih radova: vodovodne i odvodne cijevi, sifon ventile…žbuku, mort, cement, građevinsko ljepilo, glet masu, mrežicu za knauf, metalne profile za rubove… ljepilo za postavu keramike, fugmasu, impregnaciju… ljepilo za parkete, masu za zatvaranje pukotina u parketu... cijevi za ventilaciju i drugi građevinski i instalacijski pribor i materijal.

 • Uređenje stana prema troškovniku - Opatovac

  Zanima me ponuda za uređenje stana. Radi se o stanu u centru grada, a koji se nalazi na trećem katu stambene zgrade. Radilo bi se preuređenje dijela stana u kojem je zamišljen dnevni boravak, blagovaona i kuhinja.
  Napomena za stavku vodovod i odvodnja: udaljenost od kuhinje do postojećeg bojlera je oko 15-ak m, a spoj na kanalizaciju je udaljen oko 10-ak m. Ako je predočeno premalo podataka molim da navedenu stavku zanemarite.
  Preferirani kontakt je e-mail adresa. Ukoliko je potrebno možete se obratiti na broj telefona.

 • Izrada spuštenog stropa, postava filtera i stakla na zidove - Opatovac

  Trebam ponudu za izradu spuštenog stropa u dijelu nad kuhinjom, prema slici u privitku, postavljanje odvodnog filtera - cijevi za otočnu napu te postavljanje stakla na zidove u kuhinji.

 • Podzidavanje kade, postava pločica i dekorativnog kamena - Opatovac

  Trebam keramičara za podzidavanje dijela kade, ljepljenje pločica u kuhinji cca 2,5 m2 i cjenu za postavu 15 m2 dekorativnog kamena.

 • Renoviranje kuhinje i kupatila - Opatovac

  Trebam ponudu za renoviranje kuhinje i kupatila, kompletno.

 • Adaptacija stana - Opatovac

  Radi se o adaptaciji stana u suterenu, starije zgrade u centru, potrebno mi je postavljanje pločica na površini od 26 m2, (crno-bijele), farbanje zidova (visine 2.80), skidanje stare boje sa vrata i bojanje (2 kom), zidanje kuhinje veličine 2 m2 - molim ponudu i troškovnik.
  Dodatak: odvojeni troškovnik za novu kupaonicu 5 m2:
  skidanje starih pločica (koje su do vrha) i sanitarije, nove vodovodne cijevi, hidroizolacija poda, postavljanje i oblikovanje tuš kabine (bez vrata ili podnožja), postavljanje pločica veličine 1,20 s rubom, pod pločice (crno-bijele), bojanje zida, postavljanje sanitarija

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 7 / 29