Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.88 (8 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Uređenje poktrovlja - Otok

  Zanima me okvirno cijena od - do sa materijalom i rukama za 130 m2, pregrade, spuštanje stropova, žbukanje i bijeljenje, veliki dnevni boravak i kuhinja 3, spavaće sobe, kupaonica i apartman od 25 m2. S tim da treba i jedan novi ulaz napravit. Stan se nalazi u potkrovlju.

 • Završni građevinski radovi - Otok

  Tražimo majstore za završne građevinske radove. Knauf (strop) cca 110 m2 (s izolacijom), soboslikarski radovi cca 300 m2 (zidovi prekriveni žbukom). Postavljanje keramike cca 70 m2 (kupaonice, hodnik, kuhinja, boravak...). Postavljanje parketa cca 80 m2 (podno grijanje) zajedno s lajsnama, postavljanje sobnih vrata (5), izolacija terase i balkona (do faze pločenja). Postavljanje sanitarija, ugradnja gazišta za stepenice (sloj betona, drveno gazište). Svi detalji na lokaciji gradilišta, stambenog objekta.
  Obzirom na hitnost radova, ljubazno molimo da nam se jave svi koji mogu započeti s radovima čim ranije. Unaprijed zahvaljujem.

 • Skidanje stare keramike, postava nove, instalacije i parket - Otok

  Skidanje stare keramike, postavljanje nove, kupaonica, kuhinja i hodnik (cca 20 m2), potrebne vodoinstalaterske radove i brušenje, lakiranje parketa.

 • Proširenje kuhinje, krov, fasada, betoniranje dvorišta - Otok

  Trebam ponudu za proširivanje kuhinje, mjenjanje krova, stavljanje fasade, betoniranje dvorišta.

 • Kompletna adaptacija stana - Otok

  Stan u limenci, 57 m2 potrebno je u potpunosti adaptirati: zidovi, kupaonica, premještaj kuhinje u dnevni boravak, izmjena instalacija.

 • Adaptacija vikendice - Otok

  Trebam žbukera, keramičara i vodoinstalatera za vikendicu. Od radova potrebno je probijanje vrata na jednom zidu, dizanje jednog zida za pregradu (cigla), povišenje 2 vrata (trenutno su na visini oko 185 cm) - micanje štokova i skidanje zida do normalne visine vrata.
  Iz trenutne kupaone sve pločice se skidaju i stavljaju nove. Pod i zidovi. Potrebno je malo pomicanje / povišenje instalacija vode na zidovima u kupaoni i kuhinji.

 • Adaptacija dijela stana - Otok

  Trebam ponudu za adaptaciju dijela stana cca 37 m2 (dnevni boravak, kuhinja, kupaona) kao i okvirno vrijeme potrebno za izvođenje potrebnih radova. Stan se nalazi u zgradi s teretnim liftom. Na upit dostavljam troškovnik na mail. Unaprijed hvala.

 • Produbljivanje suterena i kompletna adaptacija - Otok

  Trebam kompletnu adaptaciju stana u prizemlju od 80 m2 te produbljivanje suterena da se može dobiti prostor od 40 m2 jer je trenutna visina 185 cm a željena je oko 210 cm, u svim prostorijama potrebno je napraviti električne instalacije, postaviti nove instalacije za centrano grijanje, potrebni su i vodoinstalaterski radovi za odvodnju zbog jedne nove kupaonice i dovod vode, keramičke pločice u kupaonama, kuhinjama i ulaz, zazidavanje 2 vrata te rušenje jednog zida zbog spajanja kuhinje i dnevnog boravka, brušenje parketa te njegovo kitanje i lakiranje i postavljanje je novih lajsni, soboslikarski radovi, uređenje dvorišnog prilaza garaži sa postavljanjem opločnika cca 70 m2 i nove klizne ograde.
  Zainteresiranim izvođačima dostupni su trenutni nacrti i željeni izgled i ostale radove u m2.

 • Kompletna adaptacija dvoetažnog stana - Otok

  Tražimo firmu za adaptaciju dvoetažnog stana od 65 m2.
  Potrebni radovi su:
  - Brušenje i lakiranje parketa 40 m2
  - Kompletno preuređenje kupaone sa novim sanitarijama, pozicije sanitarija se ne mijenjaju, ugradnja podnog grijanja površina 6 m2
  - Postavljanje podnih pločica hodnik i kuhinja 15 m2
  - Obnova drvene stolarije: kitanje + lakiranje 7 kom vrata i štokova, 5 kom prozora
  - Rekonstrukcija tj. presvlačenje stepeništa za gornju etažu
  - Rušenje jednog zida 4 m2 i premještanje strujne instalacije sa njega
  - Moleraj kompletnog stana i farbanje cijevi i radijatora.
  - Ugradnja protuprovalnih vrata.
  Početak radova 1. mj.
  Kontakt i fotografije, tlocrti, mjere, detalji šaljem na email.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 9 / 30