Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.88 (8 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Rušenje knauf zida i zatvaranje vrata - Otok Slavonski

  Treba srušiti jedan knauf zid postavljen da razdijeli sobu u 2 prostorije i zatvoriti jedna vrata knaufom. To je zid 2,5 metara dužine i 2,6m visina a vrata koja treba zatvoriti su 2,50visina i 80 širina. Trebala bi i razmontirati staru kuhinju i pobojati cijeli stan 43 m2

 • Adaptacija stana - Otok Slavonski

  Adaptacija stana. Adatapcija uključuje zidarske radove (rušenje zida, zidanje novog od knaufa) premještanje kuhinje (keramičarski, vodoinstalaterski radovi), brušenje, lakiranje parketa, pomicanje djela električnih instalacija, završno molanje.

 • Gradnja vikendice - Otok Slavonski

  Trebam ponudu za gradnju vikendice. Kontinentalna kuća (vikendica) prizemnica s tavanom. Neto površina cca 50 m2. Vanjski zid bruto površina cca 62 m2, obujam cca 230 m3. Zajednički prostor dnevnog boravka, kuhinje i blagavaonice. Kupaonica (tuš kada), hodnik, dvije spavaće sobe. Instalacije - struja, voda. Bez centralnog grijanja. Nadstrešnica ispred ulazne strane. Molim ponudu za gradnju Roh-bau s materijalom i radovima. Viša i niža kalkulacija.

 • Proširenje kuhinje - Otok Slavonski

  Trebam majstora za proširenje kuhinje tako da se sruši zid prema smočnici. Pri tome treba maknuti dvoja vrata (od sadašnje kuhinje i smočnice), jedan mali prozorčić (u sadašnjoj smočnici) zamijeniti staklenim ciglama, staviti laminat ili neku drugu vrstu poda na novi prostor i promijeniti rasvjetno mjesto. Novi prostor treba i obojati te odvesti otpad od rušenja dijela zida.

 • Kompletno uređenje kuhinje - Otok Slavonski

  Potrebno je kompletno uređenje kuhinje uključujući vodoinstalacije, zidarske radove i završne radove do postavljanja kuhinje.

 • Sređivanje potkrovlja - Otok Slavonski

  Trebam ponudu za sređivanje potkrovlja, cca 80 m2:
  - krovna izolacija
  - stropovi + spušteni strop (kuhinja - dnevni boravak)
  - prezidi - 2 pregradna zida za sobe
  - rušenje dimnjaka (na pola srušen)
  - instalacije - struja, voda, plin, telefon
  - žbukanje i podna glazura
  Znaci,ovo mi je potrebno za sredit potkrovlje. Bez preskupih materijala i shema, da je kvalitetna i brza izrada. Ako postoji netko s kim se mogu lijepo sve dogovorit, tko je voljan pomoći pa makar i savjetom bila bih zahvalna!

 • Adaptacija i keramičarski radovi - Otok Slavonski

  Trebam ponudu za adaptaciju: postojeći otvor povećati u visinu, jer je postojeći niži od standarda. Adaptirati kupaonicu 200 x 160 i promijeniti keramičke pločice u dnevnom boravku i kuhinji, cca 40 m2.

 • Keramičarski i soboslikarski radovi - Otok Slavonski

  Krečenje dnevne sobe, kuhinje i hodnika. To je oko cca 40 m2. Visina stropa 2.60m. Te prethodno tome postavljanje 10 m2 podnih i 2 m2 zidnih pločica u kuhinju. Radovi bi trebali biti gotovi do 6. kolovoza.

 • Adaptacija stana - Otok Slavonski

  Trebao bih ponudu za adaptaciju stana, ca 52 m2. Pod je na drvenim gredama i ispunjen šutom.
  Prvo bi trebalo skinuti stari parket ca 35 m2, pa na daske staviti osb ploče, pa na to novi parket. Može i bolji prijedlog. U kupaonici bi trebalo skinuti stare pločice na podu i postaviti nove (ca 5 m2). U kuhinji bi trebalo na postojeće pločice zaljepiti nove (ca 10 m2). Na kraju bih trebao ponudu za farbanje cijelog stana sa Dulux bojama (ca 150 m2) u boji te stropove u bijeloj boji.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 1 / 35