Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.88 (8 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija stana - Prkovci

  Molim ponudu za malu adaptaciju u stanu. Želim probijanje zida između kuhinje i sobe, postavljanje ostakljenih vratiju, popravak dijela zida u sobi lijevo od budućih vratiju koji je sada sakriven ormarom.

 • Adaptacija garsonjere - Prkovci

  Trebam ponudu za adaptaciju garsonjere, 22 m2. Potrebna je izmjena stolarije (PVC), uzlazna vrata, struja, voda, kupatilo, unutrašnje žbukanje jedne sobe, mali hodnik i mala čajna kuhinja. Laminat postaviti u malu sobu, pločice u kupatilo + tuš kabina, pločice u hodnik i kuhinju.
  Želim cijenu adaptacije po m2 ili za cijeli posao, u ponudu uključiti rad i maaterijal. Molim ponude ozbiljnih firmi s referencama.

 • Rušenje zida i ličenje stana - Prkovci

  Trebam ponudu za adaptaciju stana. Radi se o stanu površine 69 m kvadratnih. U stanu bih trebao rušenje dijela zida koji pregrađuje kuhinju i dnevni boravak i uz to, ličenje dnevnog boravka, kuhinje, hodnika i dvije sobe.

 • Rekonstrukcija kupaonice i kuhinje - Prkovci

  Trebam ponudu za rekonstrukciju kupaonice i kuhinje u obiteljskoj kući. Dimenzije i raspored se mogu vidjeti u u privitku. Potrebno je skidanje starih pločica s poda i zida u kuhinji i kupaonici. Skidanje vrata u kupaonici. Sanacija tog zida. Izbijanje zida između kupaonice i kuhinje te postavljanje novih vrata u kupaonici. Postavljanje novih pločica u kuhinju i kupaonici. Bojanje zidova i stropova (u bijelu boju). Skidanje svih sanitarija u kupatilu. Postavljanje pločica na podove i zidove u kupatilu i kuhinji (samo dio, iznad elemenata). Postavljanje novog kupaonskog namještaja (kada, umivaonik, ogledalo, wc školjka itd.). Unaprijed zahvaljujem.

 • Renoviranje stana - Prkovci

  Molim okvirnu ponudu za renoviranje stana 56m
  - promjena parketa 25m
  - promjena radijatora
  - zatvaranje jednog dijela lođe - produženje kuhinje
  - kompletno renoviranje kupaone 3,5m i kuhinje
  - soboslikarski radovi

 • Adaptacija stana - Prkovci

  Adaptacija stana od 50 m2. Postavljanje keramičkih pločica i laminata na pod. Rušenje jednog pregradnog zida. Uređenje svih zidova u stanu: saniranje pukotina, gletanje, bojanje. Kompletno uređenje kupaonice - manja je od 4 m2. Uređenje male čajne kuhinje.

 • Kompletna adaptacija stana s raznim vrstama radova - Prkovci

  Trebam ponudu troškovnika za radove pri izvedbi adaptacije stana od 60,18m2.
  • Sve prostorije u stanu koje su predviđene za adaptaciju: 1x hodnik 1x kupaona 3x soba (1x dnevni boravak, 1x spavaća soba i 1x dječja soba) 1x kuhinja i blagavaona
  • Sve demontaže koje treba napraviti u stanu: Demontaža wc školjke i kade u kupaoni. Demontaža 5 radijatora. Demontaža unutarnjih vrata - 5 komada.
  • Sva rušenja u stanu: Rušenje nosivog AB zida visine 2,6m i širine 1,4m, debljine zida 13cm. Rušenje nenosivog AB zida visine 2,6m i širine 4,2m, debljina zida 7cm. Rušenje nenosivog AB zida visine 2,6m i širine 1,5m, debljine zida 7cm.
  • Vodoinstalaterski radovi: Nova vodovodna i odvodna instalacija za jednu kupaonu i kuhinju. U kupaoni riječ je o kadi, umivaoniku, wc-u i perilici rublja. U kuhinji riječ je o sudoperu i perilici suđa.
  • Grijanje stana: Grijanje na gradsku toplanu. Potrebno je postaviti 6 novih radijatora sa ventilima. Tri radijatora potrebno je izmjestiti: u dječjoj sobi 1 radijator se premješta za cca 4,7m u kupaoni 1 radijator se premješta za cca 1,2m u dnevnom boravku 1 radijator se premješta za cca 3m
  • Radovi na struji: Zamjena elektro razvodne ploče, sa kompletnom promjenom elektro instalacija. Utičnica 30x Prekidača 8x Antenski priključak 3x Telefonski priključak 1x
  • Zidarski radovi: Izrada AB grede b/h = 22/25 dužine 130 cm po nacrtu statičkog izračuna. Saniranje oštećenja nakon vodoinstalaterskih i elektro instalacijskih radova. Priprema zidova u kuhinji i kupaonici za postavu keramike.
  • Keramičarski radovi: Postava keramike u kupaonici i kuhinji 40 m2. Od toga podne pločice 12 m2 i 28 m2 zidne.
  • Klimatizacija i ventilacija: Montaža 1 klima uređaja sa sakrivanjem cijevi u zid.
  • Soboslikarski radovi: Gletanje zidova i stropova. Bojenje u bijelu boju.
  • Parketarski radovi: Postava gotovog seljačkog poda, 52 m2 sa lajsnama.
  • Suha gradnja: Izrada pregradnog zida od GK ploča dvostruko na pocinčanu željeznu konstrukciju, profili Uw75¸ Cw 75 mm.
  • Montaže: Montaža sanitarija: kada, monoblok wc, umivaonik. Montiranje 30x utičnica i 8x prekidača. Montaža 7 lustera, 7x zidnih svjetiljki. Za eventualna pitanja stojim na raspolaganju.

 • Sanacija puknutog pregradnog zida - Prkovci

  Trebam ponudu za sanaciju pregradnog kuhinjskog zida koji je pukao. Nepoznato je dali je pukao zid ili samo žbuka, to se može utvrditi pregledom stručnjaka na licu mjesta. Zahvat bi bilo potrebno izvršiti u što kraćem roku. Slike napuklog zida nalaze se u prilogu.

 • Adaptacija stana - Prkovci

  Adaptacija stana od 50 m2. Prebacivanje kuhinje u drugu sobu, promjena elektro instalacija, promjena cijevi za vodu. Postavljanje kompletne keramike u wc-u, hodniku i kuhinji, promjena parketa, farbanje. Stan je u zgradi na 5. katu, bez lifta.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 9 / 41