Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.84 (13 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

  • Uređenje prostorije - Retkovci

    Trebala bih prostoriju od otprilike 30 kvadrata urediti, trenutno nema stropa (samo krov). Trebala bi staviti laminat, knauf, krovni prozor. Dio te prostorije bi bila mala kuhinja te bi možda trebala srušiti dio zida za vrata (ali to je upitno).

  • Adaptacija stana - Retkovci

    Treba srušiti pregradni zid. Zatvoriti 2 rupe od vrata. Izgletat zidove i pripremiti ih za bojanje, postaviti pločice na dijelu gdje će biti kuhinja.

  • Sanacija vlage, uređenje krovišta i kompletno uređenje - Retkovci

    Radi se o kući od prizmenog djela, prvoga kata gdje je kuhinja, boravak i wc i drugoga kata gdje su tri sobe i kupaona te tavana. Rečeno nam je kako treba srediti vlagu podmetanjem prizemnog djela kuće i srediti dio potkrovlja / krovišta.
    Nama je dosta hitno da se preselimo. Zanima me jel moguće renovirati unutrašnjosti kuće, koliko bi vam trebalo za nacrt i u kojem vremena roku bi mogli krenuti radovi?
    Nama je bitno da se kuća iznutra dobro uredi, sve promjeni od namještaja. Sto se tiče grijanja i struje sve je već provedeno, papiri su čisti 1/1. U kući ništa osim vlage i krovišta nije problem. Naravno da bi mi išli na renovaciju prozora, parketa, zidova i stolarije te kupaonica u potpunosti, samo ono sto nije moguće renovirati bi promjenili. Namještaj bi uzimali novi za kuhinju, sobe i kuoaone.

  • Kompletna adaptacija vikendice - Retkovci

    Molim ponudu za adaptaciju vikendice površine otprilike 30 m2. Radovi bi se izvodili početkom ili tijekom ožujka a potrebno je sljedeće, ovisno o dogovoru i mogućnostima izvedbe:
    Instalacija vodovodnih dovodnih i odvodnih cijevi i sanitarije za kuhinju i kupaonicu (vani se nalazi bunar s pitkom vodom); Zidarski radovi; Žbukanje zidova; Polaganje keramičkih pločica ili podnih obloga; Soboslikarski radovi; Gletanje zidova i stropa; Bojanje zidova i stropa; Postavljanje parketa ili drugih materijala ovisno o dogovoru; Montaža tuš kabine, umivaonika i sl.; Postavljanje ograde oko okućnice. Okućnica je veličine 5000 m2 ali samo dio bi bio ograđen. Isto tako tamo se nalaze i betonski stupovi od starog vinograda koji se mogu iskoristiti pri izgradnji ograde, što je vidljivo na slikama.
    U privitku su slike, molim sve ponuđače da kontaktiraju na email i u kojem periodu su u mogućnosti odraditi adaptaciju? Lijep Pozdrav, Tomislav

  • Keramika, perketa, gletanje, farbanje, zidanje - Retkovci

    Potrebna nam je izmjena podnih pločica u kuhinji, izmjena podnih pločica u hodniku (cca sve zajedno 20 m2). Brušenje i lakiranje parketa u dnevnom boravku, brušenje i lakiranje parketa u dječjoj sobici (sve zajedno oko 25 m2), postavljanje lajsni između parketa i pločica. Djelomično gletanje i farabanje zidova u kuhinji, dječjoj sobi, dnevnom boravku. Rušenje djela manjeg zida i zidanje na novo siporeksom.

  • Izrada krova i kompletna adaptacija stana - Retkovci

    Stan se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka, male kuhinje i blagovaonice na jednom katu te tavanskog prostora na drugom katu. Radila bih kompletnu adaptaciju s firmom koja daje garanciju, uključujući i izradu krova, elektroinstalacije, vodoinstalacije, krečenje i stolarija, kupaonica. Rušenje jednog nenosivog zida. Ukoliko postoji mogućnost, odvojila bih stan u 2 manja kako bih mogla iznajmljivati. Stanu još pripada i terasa površine 6 m2. Povrsina stana od 80.44 m2 je uključujući hodnike i stubišta. Zamjena krova i greda na tavanu. Zanima me ponuda za sve radove i samo za izradu krova s gredama.

  • Adaptacija stana - Retkovci

    Trebam ponudu za adaptaciju stana, 68m2: micanje starih podova, rušenje nekih pregrada, nove vodovodne instalacije, obnova i proširenje elektroinstalacija, unutarnja izolacija vanjskih zidova (multipor), žbukanje, podno grijanje i glazura, keramičke pločice. Ponuda se ne mora odnositi na sve radove.
    U prilogu tlocrt stana, sadašnji i 'adaptiran', te fotografije kuhinje, kupaone i 1 sobe.

  • Adaptacija stana - Retkovci

    Trebala bih ponudu za prostoriju od oko 15m2 u kojoj će se nalaziti kuhinja i dnevna soba. Instalacije su već postavljenje, struja je provedena treba mi pomoć u:
    - izolaciji lođe, hidro izolacija (moj materijal), termoizolacija (vaš materijal) i gletanje.
    - Lođa (nekih 4 m2) je povišena za nekih 60 cm od ostatka prostorije te je potrebno proširiti to povišenje i na dio ostatka prostorije jer tamo namjeravam smjestiti dnevnu sobu (kauč).
    - ravnanje zidova, gletanje.
    - postavljanje parketa na lođi i brušenje i lakiranje starog parketa u ostatku stana (stan ima ukupno 34m2, dio s parketom je je oko 28m2)
    Priložila sam original nacrt stana gdje je još ucrtan pregradni zid lođe, sad ga nema jer smo ga srušili.

  • Gradnja vikendice - Retkovci

    Trebam ponudu za gradnju vikendice. Kontinentalna kuća (vikendica) prizemnica s tavanom. Neto površina cca 50 m2. Vanjski zid bruto površina cca 62 m2, obujam cca 230 m3. Zajednički prostor dnevnog boravka, kuhinje i blagavaonice. Kupaonica (tuš kada), hodnik, dvije spavaće sobe. Instalacije - struja, voda. Bez centralnog grijanja. Nadstrešnica ispred ulazne strane. Molim ponudu za gradnju Roh-bau s materijalom i radovima. Viša i niža kalkulacija.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 11 / 22