Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.88 (8 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Rušenje zida i postavljanje pločica - Rokovci

  Rušenje zida kroz koji je spojena struja i postavljanje pločica za kuhinju. Zid 134 cm x 270 cm x 14 cm. Površina plohe za pločice 307 cm x 216 cm. Kroz zid je provučena struja I koaksijalni kabel dolje je za televiziju telefon itd.. sve ide prema gore u zidu.

 • Usluge parketara i soboslikara - Rokovci

  Trebam uslugu parketara i soboslikara.
  Soba br. 1 postavljanje parketa na površini otprilike 2 kvadrata, postavljanje vrata na knauf, obrada zidova sobe 18 kv * 3 m visine.
  Soba br. 2 obrada zidova (struganje, gletanje, farbanje) 20 m2 * 3 m.
  Ovisno o cijeni, moguće farbanje kuhinje i hodnika. Hvala.

 • Renoviranje stana - Rokovci

  Trebam ponudu za renoviranje stana od 70 m2 što bi uključivalo kompletno renoviranje kupatila, toaleta, kuhinje sa izmjenom električnih i vodovodnih instalacija, izmjena podnih keramičkih plocica u hodniku, demontažu-montažu, čišćenje i lakiranje radijatora, uređenje zidova, eventualno gletanje i krečenje kompletnog stana.

 • Adaptacija kuhinje i dnevnog boravka - Rokovci

  Trebam ponudu za adaptaciju kuhinje 5 m2 i dnevnog boravka 20 m2:
  - rušenje zida
  - skidanje pločica i stavljanje novih
  - montaža 2 prozora
  - skidanje laminata i stavljanje pločica
  - sređivanje zidova i instalacija rasvjetih tjela
  Placam jednokratno amerikankom

 • Adaptacija kuhinje i hodnika - Rokovci

  Trebam ponudu troškova za adaptaciju kuhinje i djelomično hodnika (u podnom dijelu). Kuhinja i hodnik iznose negdje oko 20-ak (ne više nego manje) metara kvadratnih. Na podu se nalazi laminat osim u kuhinji ispod elemenata gdje se nalaze stare pločice i to bih sve htjela dignuti i promjeniti. Na pod bih htjela satviti ili ploće u romboidnom stilu postavljanja one sa visokim sjajem (ima ih u Bauhasu), kremaste boje ili visoko dekorativne smole ovisno što je jeftinije.
  Pločice koje se nalaze između gornjih i doljnih elemenata bi voljela također promjeniti ovisno o sveukupnom troškovniku. Možda će se morati mijenjati i radijator koji je ispod prozora, malo pomaknuti prema zidu kako bi se mogli kuhinjski elemeniti otvarati.
  Adaptaciju želim napraviti dok suprug još radi jer sam ja već u mirovini a kad on ode nećemo više moći pa zato nam je vrlo bitna i cijena koštanja.

 • Potpuno uređenje kuhinje - Rokovci

  Trebam potpuno uređenje stare kuhinje od cca 10 m2. Vađenje pločica, farbanje i gletanje, instaliranje novih pločica, instaliranje dodatnih utičnica. Molim informaciju i cijeni otprilike ili me nazovite radi dogovora da izadjete na teren vidjeti i procijeniti.

 • Postavljanje knauf panela - Rokovci

  U kuhinji bi zamjenili (ili stavili na) postojeću stropnu lamperiju i zidne panele sa knaufom (cca 25 m2), imamo i 4 prozora na kojima bi trebalo dovršiti špalete koje su ostale nedovršene nakon zamjene stolarije, te bi zamjenili 3 stropne lampe.

 • Preuređenje stana - Rokovci

  Želio bih preurediti stan od cca 46 m2. U prilogu se nalazi nacrt sa postojećim stanjem te dvije opcije kako bi se preuređenje izvelo. Prva opcija (str.2) je glavna opcija.
  Prema njoj trebalo bi:
  1. skinuti parket u hodnik, dnevni boravak i soba. Provjeriti dali se isti parket opet može kvalitetno posložiti. Odnosno dati ponudu za postavljanje starog ili novog parketa u dnevnom boravku i sobi.
  2. srušiti zid između dnevnog boravka i sobe te isti pomaknuti prema sobi (kako na nacrtu) kako bi se dobilo više prostora u dnevnom boravku. Vrata pomaknuti bliže zidu. Ostaviti udaljenost od zida nekih 35 cm.
  3. izmjeniti ulazna vrata; postaviti protivprovalna vrata!
  4. izmijeniti unutrašnja vrata. U kuhinji i izbi postaviti klizna vrata
  5. izmijeniti sve prozore i postaviti PVC stolariju sa roletama. Veličine svih prozora (balkonskih vrata) su na prvom nacrtu. U kupaonici (banja) potrebno smanjiti otvor prozora (zazidati) te ostaviti prozor od 60 x 90. U izbi (sprema) moguće prozor zazidati staklenim opekama.
  6. u Kuhinji i spremi potrebno izmjeniti podne i zidne pločice. Pri tome potrebno adaptirati dovod i odvod vode za sudoper koji se sada nalazi u spremi. Nova pozicija sudopera je u uglu do prozora (vidi nacrt na drugoj strani priloga) pa bi cijevi za vodu i odvod trebalo instalirati u zid ispod prozora (ili već kako instalacije nalažu, što bi se najbolje uočilo nakon skidanja pločica).
  7. u Kupatilu izmijeniti podne i zidne pločice. Demontirati kadu koja se sada nalazi ispod prozora. Smanjiti postojeći prozor na veličinu 60x90 cm (zazidati ostatak). Premjestiti priključak za vodu (bateriju) sa postojeće pozicije (kada) u ugao gdje će biti postavljena tuš kada. Na zid do vrata (vidi skicu) instalirati priključak za vodu kao i odvod vode za umivaonik (dovesti cijevi s toplom/hladnom vodom od bojlera koji u uglu).
  8. U hodniku umjesto postojećeg parketa postaviti pločice.
  9. U hodniku izmijeniti postojeću tablu s običnim osiguračima i instalirati kutiju sa automatskim osiguračima.

  Moim vaše ponude slati na mail. Ako je potrebno više podataka ću poslati nakon uvodnih ponuda/dogovora. Moguće dogovoriti / organizirati i pregled samog prostora.
  Unaprijed hvala na cijenjenim ponudama

 • Adaptacija stana - Rokovci

  Trebam ponudu za adaptaciju stana, 63 m2. Adaptacija obuhvaća kompletnu obnovu instalacija za struju i vodu, rušenje jednog pregradnog zida, preslagivanje parketa, obnovu kupaone i kuhinje.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 0 / 50