Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.83 (12 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Kompletno renoviranje kupaone i kuhinje - Rokovci

  Tražim majstora za kompletno renoviranje kupaone i kuhinje (instalacije, cijevi, keramika). Kupaona je dimenzije 180 x 160, kuhinja 270 x 160.

 • Kompletna adaptacija kupaonice i kuhinje - Rokovci

  Trebam kompletnu adaptacija kupaonice i kuhinje sa promjenom instalacija vode, kanalizacije, i struje. Zamjena kade s tuš kabinom, pomicanje zida te postavljanje pločica. Krečenje cijelog stana.

 • Kompletna adaptacija kuće - Rokovci

  Adaptacija kuće. Kuća je u dva dijela, prvi dio je prizemlje 2,5m x5,7m sa katom i podkrovljem iste veličine. Drugi dio kuće je 3,3m x4,5m sa katom iste veličine tako da su dva krova odvojena jedan od drugoga. Stolarija se mjenja kompletno sve vanjska i unutrašnja a na krovu prema moru se ugrađuje tavanski prozor. Krov se treba obnoviti, na oba dijela a na zadnjem djelu da se osposobi dimljak za upotrebu.
  Struja se mjenja, novi kablovi i svi prateći elementi, sat za struju premjestiti na povoljnije mjesto.
  Kuhinja da se planira u zadnjem djelu kuće u prizemlju. Kupaonice sa tušem koji ima ugradne kade u ravnini pločica ili ugradni sifoni za odvod vode.
  Fasada kompletna adaptacija, napred a na zadnjem djelu žbuka izgleda ok pa treba samo novi sep. Terasa pločice, pločice u donjem djelu kuće na podu i u kuhinji na podu. Po sobama kvalitetniji laminat ili parket.
  Zatim izrada kuhinje po mjeri, misliti na perilicu za suđe, štednjak, veš mašina, napa, hladnjak itd.
  Klima uređaj sa dva elementa.

 • Adaptacija wc, kupaone i kuhinje - Rokovci

  Trebam radove na adaptaciji wc-a, kupaone i kuhinje. Pripremni radovi odrađeni: skidanje pločica, skidanje lavaboa i kade, strujne instalacije. Kupanona - tlocrtno cca 4 m2, WC - tlocrtno cca 2 m2, visina stropa - 258 cm Potrebni radovi:
  1) promjena starih pocinčanih cijevi u kupaoni i kuhinji (skidanje starih i postavljanje novih) relokacija dovoda i odvodnje za walk in tuš i lavabo (štemanje zida) hidroizolacija dijela tuša postavljanje ugradbenog vodokotlića i lebdeće wc školjke
  2) obrada zidova i ravnanje podloge
  3) postavljanje keramike - cca 70 m2 (većinom velike pločice). Potrebna specifikacija radova. Materijal nabavljamo sami. Pogodnost je plaćanje na odgodu. Radovi trebaju početi najkasnije kroz 10 ak dana.

 • Adaptacija - Rokovci

  Treba mi ponuda za unutarnju adaptaciju: rušenje unutarnjih stepenica, završetak poda, malterisanje zidova, završetak kuhinje i kupaone sa instalacijom vode i kanalizacije (cijevi) i moguću montažu tuš kabine, WC skoljke, sudopere, ćesme.

 • Adaptacija kupaonice i wc-a - Rokovci

  Trebam okvirnu ponudu za adaptaciju kupaonice (1.95 x 1.7 m) i susjednog WC-a (1.7 x 0.8 m). Demontaža i odvoz starih elemenata i pločica, promjena svih vodovodnih instalacija do vertikale, postavljanje pločica, montaža 1 x WC školjka, tuš-kabina, umivaonik s elementima. Potrebno je i postaviti podne pločice (1.7 x 0.8 m) te dovod / odvod za perilicu u ostavi pored kupaonice.
  Uz to, bilo bi spretno da isti majstor odradi postavljanje podnih pločica i prilagodbu vodovodnih instalacija za kuhinju (cijevi ostaju unutar istog zida, pomak od cca 1 m). Pregled stana moguć, što prije. Hvala i ugodan dan.

 • Adaptacija stana - Rokovci

  Trebam ponudu za adaptaciju stana, 68m2: micanje starih podova, rušenje nekih pregrada, nove vodovodne instalacije, obnova i proširenje elektroinstalacija, unutarnja izolacija vanjskih zidova (multipor), žbukanje, podno grijanje i glazura, keramičke pločice. Ponuda se ne mora odnositi na sve radove.
  U prilogu tlocrt stana, sadašnji i 'adaptiran', te fotografije kuhinje, kupaone i 1 sobe.

 • Izrada polica i adaptacija stana - Rokovci

  Zidne i pregradne police više komada. Nema nacrta radi se na temelju fotografija na kojima se vidi rješenje. Okviri za mala vrata. Klizna vrata kuhinja i spavaća soba. Demontaža i montaža nove tuš kade 80 x 80. Ličenje zidova cca 50 m2. Ličenje stolarije 1 dupli prozor i jedan manji i 2 štoka bez vrata. Nabavka i postavka ogledala na zidove cca 4 m2. Manja montaža namještaja, ostalo po dogovoru.

 • Adaptacije kuće - Rokovci

  U kući staroj 40 godina treba promijeniti cijelu instalaciju vode i kanalizacije, na novo urediti dvije kupaone (umivaonik, wc, tus kabina, bide) i jednu kuhinju. Nakon toga treba pokrpati rupe i poloziti keramičke pločice.
  Također treba promijeniti elektro instalaciju u toj kući (dva trosobna stana).
  Ponude na mail.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 0 / 21