Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.81 (16 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Promjena krova i uređenje potkrovlja - Šarengrad

  Na staroj dalmatinskoj kući od 3 kata treba promijeniti kompletno krov. Stari krov od dotrajalih greda i kupa kanalica skinuti. Krov je na 3 vode (na tri strane), kuća je dimenzija 6 x 6 metara, zidovi su od 50 cm, tako da treba prekriti krov od 7 x 7 metara, što čini 50 m2. Treba ugraditi u krov dva Velux prozora (jedan postoji na krovu a drugi ću kupiti 60 x 100 cm otprilike. Na zadnjem katu se nalazi soba i kuhinja i iznad njih je krov a između je drveni plafon, kojeg treba demontirati i odnijeti zajedno sa gredama i crijepom od krova, jer želim imati prostor bez plafona. Stoga želim izolaciju od termotopa dvostruku od 8 cm i 6 cm i paropropusnu i vodonepropusnu foliju. Crijep kupe kanalice crvene.
  Grede se moraju vidjeti a između greda treba postaviti brodski pod (grede i brodski pod obojiti u premaz za drvo, tikovina). Oko kuće na tri strane postaviti izboje od benkovačkog kamena sa cementnom podlogom. Postojeći dimnjak od cigli demontirati, srušiti, bez dimnjaka u budućnosti. Sjeverni zid vanjski (od cigli je starih) treba nanijeti neki tanki sloj vodonepropusni da mi ne vlaži zid, (površine visina cca 2,5 m x 6 m). Oko kuće se može postaviti skela na tri strane (samo sa sjeverne ne može). Pristup kamionom je moguć. Budući se radi o turističkom mjestu, radovi se mogu vršiti samo na jesen i u proljeće do zaključno 15.06. i iste trebam prijaviti.

 • Adaptacija i nadogradnja - Šarengrad

  Renovaciju + nadogradnja:
  Trebao bih ponudu za slijedeće:
  - renoviranje wc-a veličine 8m2:
  - tuš kabina, ukošeni pod, staklena pregrada
  - 2 umivaonika
  - školjka
  - bide
  - probijanje kamenog zida za vrata
  Predulazni prostor:
  - probijanje kamenog zida za potrebe ulaznih vratiju
  - rušenje postojeće Malte i postavljanje nove + izolacija
  - Prostor veličine 6m2
  Konoba: veličina 30m2
  Skidanje postojećeg krova koji je sačinjen od greda + cigle koje se koriste za pregradnim zidove
  - izrada betonske ploče 15cm za formiranje 1 Kata veličine 30 m2
  - izrada unutarnjih stepenica za pristup 1 katu: stepenice ugrađene u kameni zid, svaka stepenica je za sebe + gornja strana obložena drvom
  - prvi kat bi se sastojao od 2 spavaće sobe i po mogucnosti svaka bi soba imala svoj wc
  Objekatat koji se nadograđuje na postojeću konobu:
  - cca 40 m2
  - 1 soba sa wc + kuhinja sa blagovaonom
  - taj bi prostor bio za 2 stepenice niži od konobe
  - rušenje 1 kamenog zida konobe kako bi se napravio prolaz i spojio sa nadogradenim diom
  - iskop i betoniranje bazena veličine 7x3 m
  Opis je na grubo. Zainteresirani mogu mi se javiti pa doći pogledati objekt.

 • Uređenje i adaptacija tavana - Šarengrad

  Trebam ponudu za uređenje i adaptacija tavana u rohbau-u cca. 50 m2, ključ u ruke - što uključuje: izolaciju krova, gipskartonski radovi, zidarski radovi, pod, vodu i struju, kuhinjicu i kupatilo.

 • Adaptacija kuhinje i blagavaonice - Šarengrad

  Planiramo adaptirati kuhinju i blagavaonicu cca 30 kvadrata. Između kuhinje i blagavaonice je zid kojeg bismo željeli srušiti cca 4 kvadrata i napraviti betoniranu potporanj jer je stan u prizemlju. Pošto je blagavaonica niža od kuhinje htjeli bismo povisiti pod cca 13 cm je niži, da se dobije ravnina i prisutna je vlaga pa nam je potrebna i termoizolacija poda i zidova. Na zidovima je knauf kojeg planiramo maknuti jer je probila vlaga. Te naravno nakon toga završni radovi na zidovima.

 • Sanacija stropa i promjena crijepova - Šarengrad

  Trebam ponudu za sanaciju stropa u kuhinji i promjena crijepova na krovu.

 • Probijanje nosivog zida - Šarengrad

  Trebam ponudu za probijanje nosivog zida. Imam stan u kojem bih radio renovaciju i probio nosivi zid radi spajanja dnevne i kuhinje. Zid je širine 3 metra ali bih ga probijao do maximum 2 metra širine. Probijanje, postavljanje grede i obrada - cijeli taj postupak: koliko košta? Čuo sam da treba suglasnost svih stanara, mišljenje statičara, mozda neka procjena tj elaborat, i na kraju dozvola gradskog ureda. Možda i građevinska dozvola jer se mijenja plan zgrade (možda i uporabna?).
  Zgrada je s kraja 60-ih, 5 katova, ne znam jel netko već imao sličnih intervencija, konkretno ovaj stan je u prizemlju.
  Uz ovu informaciju potrebna bi bila informacija o cijeni zamjene vanjske stolarije, parketa (osim hodnika, kupaonice, kuhinje), instalacija (struja, voda), te cijena završnih radova po m2 (zidovi su u dobrom stanju, samo ličilački radovi).
  U prilogu je nacrt stana.

 • Skidanje krova i podizanje kata - Šarengrad

  Trebam krovopokrivača za dizanje krova i nadozidavanje postojeće kuće koja ima plaćenu legalizaciju za postojeće stanje. Htjeli bi dakle maknuti krov iskoristiti što se da od materijala i sazidati cca da dobijemo jedan kat u visinu. I postavljanje krova. Kuća je stara cca 12 g i kvadratura je 74 m2. Dobiven prostor bi htjeli podijeliti u dvije velike sobe. Dakle bez kupaone i kuhinje, samo grijanje i struja. Hvala.

 • Kompletna adaptacija kuhinje - Šarengrad

  Trebamo kompletnu adaptaciju kuhinje. Demontaža stare kuhinje i odvoz. Ličilački radovi, brušenje i lakiranje stolarije, radijatora i cijevi. Postavljanje kuhinjskih pločica. Spuštanje vode i struje. Postavljanje laminata.

 • Rušenje knauf zida i zatvaranje vrata - Šarengrad

  Treba srušiti jedan knauf zid postavljen da razdijeli sobu u 2 prostorije i zatvoriti jedna vrata knaufom. To je zid 2,5 metara dužine i 2,6m visina a vrata koja treba zatvoriti su 2,50visina i 80 širina. Trebala bi i razmontirati staru kuhinju i pobojati cijeli stan 43 m2

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 4 / 99