Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.88 (8 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija garsonjere - Štitar

  Trebam ponudu za adaptaciju garsonjere od 30 m2. Potrebno je srušiti tri manja pregradna zida (svaki dužine 60 cm), izbiti jedna vrata, postaviti novi pregradni zid (dužine 140 cm) i jedna nova vrata.
  Izvaditi sve elemente kupaonice (školjka, kada, umivaonik i pločice) i postaviti sve novo.
  Potrebno je postaviti 2 m2 podnih pločica u kuhinji (sada ih nema) i na zid cca 4m2.
  Parket je u redu. Treba maknuti i jednu kalijevu peć dimenzija 90 x 50 cm.

 • Adaptacija garsonjere - Štitar

  Trebam ponudu za adaptaciju garsonjere koja ima 21 m2. Sastoji se od dvije prostorije: Dimenzije veće prostorije su 5,87 X 2-2,30 X 2 (s tim da su na jednom zidu vrata širine cca 70 cm).
  U manjoj prostoriji dimenzije su 2,93 - 2,53 - 2,53 (na tom su zidu ulazna vrata) - 2,30 (na tom su zidu već spomenuta vrata širine cca 70 cm).
  Malu prostoriju, koja je 7,4 m2, željela bih podijeliti na dva dijela tako da dobijem mini kuhinju i kupaonu. To podrazumijeva izgradnju zida na kojemu sam zamislila klizna vrata da se uštedi prostor. Zamislila sam da zid bude od knaufa i da se vrata uvlače u njega no nije nužno ako to diže cijenu. Mogu biti obična klizna vrata koja kližu uz zid, a zid, debljine cca 10 cm, može biti od nekog drugog meterijala koji se upotrebljava za to.
  U garsonjeri nema vode i odvoda koje treba spojiti s hodnika gdje je nekad bila zajednička voda i WC. Udaljenost najbliže cijevi vode je oko 2 m od ulaza u stan, a odvoda oko 2,5 m. WC treba razbiti da se stan spoji na vodu-odvod (naravno nakon toga opet vratit školjku, vodokotlić, i to nove jer je ove nemoguće iskoristit). Problem može biti ako cijev odvoda iz stana bude niže od cijevi odvoda na koju se spaja jer onda treba namontirat nešto (ne znam kako se zove) što diže cijenu, no to se ne može znati dok se ne otvori pod.
  Molim Vas da zaračunate skuplju varijantu i napomenete koliko otprilike ta cijena može ići niže ako ne bude problema.
  Na jedan zid cca 5 m2 treba staviti hidroizolaciju jer ima vlage. U ostatku stana nema vlage no htjela bih na taj planirani novi zid koji bi odvajao kuhinju i kupaonu, na dio kupaone u kojem će biti tuš (koji sam zamislila samo kao pločice s malom uzvisinom da se ne preljeva voda, dakle bez kabine i sl.) hidroizolaciju i neko vodootporno ljepilo za pločice.
  U tušu sam kao odvod zamislila sifon, ako je to u redu?
  U većoj prostoriji je parket kojeg bi trebalo pobrustu i lakirati, a na jednom dijelu (cca 1,7 m2) je istrunuo pa bi to trebalo nekako poravnati.
  U cijelom stanu želim izmijeniti elektroinstalacije. Zamisao je da bude 7 utičnica i 3 prekidača i 5 plafonjera. Sada su 2 plafonjere i dva prekidača (za utičnice ne znam).

 • Adaptiranje kuhinje u sobu - Štitar

  Trebam u kuhinji prebaciti instalacije s jednog zida na slijedeći a kuhinja je širine 2.5 m tu kuhinju bi pretvorila u sobu pa mi treba postaviti parket dimenzije kuhinje 2.5 x 5.5.

 • Adaptacija kupaonice i kuhinje - Štitar

  Kupaonica 1.80 x 1.65 m, kuhinja 2,75 x 2,75 m.
  Potrebna izmjena vodovodnih cijevi, nove strujne instalacije. Priprema zidova i podova, postavljanje podnih i zidnih pločica te ugradnja 2 novih vrata.

 • Kompletna adaptacija kupatila - Štitar

  Trebam ponudu za kompletnu adaptacija kupatila veličine oko 5 m2 kao i rušenje pregradnog zida između kuhinje i dnevne sobe (oko 4m2) te postavljanje pločica u kuhinji i hodniku (oko 20m2).

 • Kućni popravci - Štitar

  Trebam ove usluge u što brzem roku:
  1. Zamjena slavina u kuhinji i umivaoniku (slavine sam vec kupila)
  2. Dihtanje prozora (3) i balkonskih vrata (2)
  3. Popravak jedne rolete koja je pala nakon što je pukla traka za povlačenje. Međutim, na kutiji prozora u kojoj bude zarolana roleta, postavljena je klima tako da i to uzmete u obzir. Fotografija iste je u prilogu da vidite o čemu je rijec.

 • Adaptacija kuće - Štitar

  Trebam ponudu za adaptaciju kuće, kuhinja, dnevna soba, blagavaona, wc, kupaona, hodnik, sve skupa oko 60 m2. Na neke zidove bi postavili knauf, napravili pregradni zid od knaufa s kazetom za klizna vrata 2 m, pločice u kuhinju, kupaone i hodnik, zamijenili 4 sobnih vrata.

 • Adaptacija stana - Štitar

  Trebam ponudu za slijedeće radove:
  1) Trenutno kuhinja
  Razbijanje (vađenje) podnih pločica u kuhinji, zidnih između elemenata, rušenje zida širine (1 x 2,5 - smočnica). Premještanje odvoda i dovoda za kuhinju (na udaljenost od 2-3 m od postojeće instalacije) u drugi prostor do kuhinje. Postavljanje parketa umjesto pločica, brušenje i lakiranje u trenutnoj kuhinju (nakon uređenja bi bila soba) žbukanje, ličenje zidova.
  2) Trenutno samo dnevni boravak
  Postavljanje podnih pločica u drugoj prostoriji, manji dio će biti kuhinjski, znači za taj dio izrezivanje postojećih parketa, brušenje ostatka postojećih parketa i lakiranje te postavljanje novih zidnih pločica između elemenata. Ličenje prostorije, ukoliko će biti potrebno dodavanje utičnica na kuhinjskom zidu.
  3) Hodnik i mala soba
  Brušenje i lakiranje parketa, ličenje zidova u maloj sobi.
  Molim da mi ponudu dostavite na mail adresu.

 • Adaptacija kompletnog stana - Štitar

  Adaptacija kompletnog stana u obiteljskoj kući cca 70 m2. Potrebni radovi, demontaža keramike postavljanje nove skidanje zidnih obloga postavljanje novih postavljanje novih podnih obloga, električarski radovi, vodoinstalaterski radovi, uređenje kompletno kupaonice, kuhinje, stepeništa, dnevnog boravka i spavaće sobe, soboslikarski radovi itd.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 2 / 33