Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.83 (12 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Renoviranje kuhinje - Štitar

  Renovacija kuhinje - štemanje keramičkih pločica i parketa 16m2, štemanje cementne glazure, izrada dovoda hladne vode za suđericu, izrada izvoda za utikačka i rasvjetna mjesta, dobava i montaža utičnica i prekidača, zidarsko zatvaranje nakon razvoda struje i vode, materijal i izrada nove cementne glazure, postava zidnih i podnih keramičkih pločica 18m2, bojanje zidova i stropova bijelom bojom 50m2, odvoz materijala na deponij.

 • Pregrađivanje stana - Štitar

  Trebam uredit stan, radi se o pregradnom zidu za dječju sobu na mjestu gdje se sada nalazi kuhinja.
  Kuhinja bi se trebala maknuti i formitati na drugom zidu. Trenutni zid od knaufa treba maknuti, maknuti pločice sa zida, napraviti novi zid i prisložiti dovod i odvod vode.

 • Razni građevinski radovi - Štitar

  Izvođenje dvije terase u dvije etaže veličine 9x6 m, okretanje krova i zatvaranje potkrovlja bez pregradnih zidova, izgradnja vanjskih stepenica sa zatvaranjem sadašnjeg ulaza i otvaranjem novoga na bočnom dijelu kuće. Izgradnja kuhinje na jednoj od terasa, izvođenje podnog grijanja sa podlogama u svim prostorijama - cca 250 m2 preko novog kamina i kuhinjske peći. Adaptacija kupaonice, zatvaranje vanjske terase u staklene klizne ploče, izvođenje betonske ploče veličine 10 x 10 samostojeće na stupovima.

 • Demontaža stare kuhinje, adaptacija i montaža nove - Štitar

  Trebam ponudu za adaptaciju kuhinje. Potrebna je demontaža stare kuhinje, ugradnja nove kuhinje cca dužine 2 m ili 2.2 m, keramičarski radovi u kuhinji i ostale potrebne radnje. Radovi mogu početi za dva tjedna.

 • Adaptacija stana - Štitar

  Tražim ponudu kompletne ili djelomične adaptacije stana. Veličina stana je 31 m2. Sastoji se od soba: 17 m2, kuhinja: 8.5 m2, kupaonica: 3 m2, hodnik: 2.5 m2.
  Molim da se jave majstori koji su se susreli sa adaptacijom 1-sobnog stana u Zapruđu kako bih mogao dobiti okvirnu ponudu.
  Molim kontakt na email kako bih poslao slike stana.

 • Adaptacija kuhinje i dnevnog boravka - Štitar

  Trebam ponudu za adaptaciju kuhinje 5 m2 i dnevnog boravka 20 m2:
  - rušenje zida
  - skidanje pločica i stavljanje novih
  - montaža 2 prozora
  - skidanje laminata i stavljanje pločica
  - sređivanje zidova i instalacija rasvjetih tjela
  Placam jednokratno amerikankom

 • Iskop i izgradnja visoke prizemnice - Štitar

  Iskop i izgradnja visoke prizemnice dimenzija 10,6 m x 7,6 m, jednostavnog obilka sa terasom površine 27,6 m2 i nagibom krova 42 stupnja. Prizemlje sa kupaonom, jednom sobom, otvoreni dnevni boravak, blagovaona i kuhinja, kat- tri sobe i kupaona. Kuća mora biti niskoenergetska, montažna, drvena ili od ytong blokova. Ponude za izvođenje radova po sistemu ključ u ruke. I posebno drugu ponudu bez iskopa.

 • Kompletno renoviranje stana - Štitar

  Trebam ponudu za kompletno renoviranje stana od 85 m2, 5 kat i nema lift zgrada.
  U prilogu je tlocrt postojećeg stanja i tlocrt onoga što bih napravio jer uključuje rušenje jednog zida i premještanje jednih vrata uz zazidavanje postojećeg otvora vrata.
  Rušenje zida između kuhinje i dnevnog boravka. Ima kupatilo i odvojen Wc koje je potrebno potpuno renovirati sa zamjenom cijevi vode i zamjenom svih pločica i školjke, lavandina i kade. Pločice na podu u hodniku i kuhinji i kupatiilima treba skinuti i skinuti ljepilo kojim su ljepljene te skinuti parkete u dnevnom boravku. Niveliranje poda kupatila oba, hodnika i kuhinje i dnevnog boravka te postavljenje pločica u kupatilu i wc te u hodniku. U kuhinju i dnevni boravak planiram postaviti vinilnu podlogu.
  U prilogu je tlocrt postojećeg stanja i onog sto planiram napraviti. Gletanje i farbanje zidova ako može u ponudi kao posebna stavka. Zanima me i rok obavljanja radova u ponudi.
  Hvala unaprijed, Lijep pozdrav.

 • Kompletno renoviranje kupaone i kuhinje - Štitar

  Tražim majstora za kompletno renoviranje kupaone i kuhinje (instalacije, cijevi, keramika). Kupaona je dimenzije 180 x 160, kuhinja 270 x 160.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 15 / 11