Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.88 (8 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Kompletna adaptacija stana - Tovarnik

  Tražim ponudu za kompletnu adaptaciju stana od 74 m2, uz napomenu. U prilogu šaljem troškovnik, te skice tlocrta sa željenim izmjenama i elektroinstalacijama.
  NAPOMENA: Primarno nam je, ako je moguće, da do 1.9. budu kompletno riješena kupaonica, kuhinja instalacije i keramika, te struja u cijelom stanu. Tada bismo uselili u stan, i nastavio bi se rad preostalih radova koji se nisu stigli napraviti do 1.9.
  Unaprijed hvala na postavljanju ponude.

 • Adaptacija kupaone i kuhinje - Tovarnik

  Trebam ponudu za adaptaciju kupaone i kuhinje.

 • Adaptacija stana - Tovarnik

  Trebam ponudu za adaptaciju stana površine 90 m2 (tlocrt u prilogu). Zanima me cijena po stavkama, također molim ponudu sa materijalom i bez njega i okvirno vrijeme trajanja radova.
  1. Rušenje pregradnog zida između spavaće sobe i dnevnog boravka i zidanje novog zida od knaufa pomaknutog za cca metar u istoj prostoriji dimenzija 5,58 x 2,95 m²
  2. Rušenje dva pregradna zida između kuhinje i izbe, te između polusobe i kuhinje. Gradnja novog pregradnog zida (knauf) na tom dijelu dimenzija 3,01 x 2,95 m²
  3. Demontaža sanitarija, razbijanje pločica u kupaonici i WC-u sa odvozom otpada
  4. Zamjena starog parketa novim cca 60 m2
  5. Bojanje unutarnje i vanjske stolarije (prozori na sjeveru) - 9 vrata i štokova, 2 dupla trokrilna prozora
  6. Bojanje radijatora i cijevi u bijelo za cijeli stan (cca 7 radijatora)

 • Iskop i izgradnja visoke prizemnice - Tovarnik

  Iskop i izgradnja visoke prizemnice dimenzija 10,6 m x 7,6 m, jednostavnog obilka sa terasom površine 27,6 m2 i nagibom krova 42 stupnja. Prizemlje sa kupaonom, jednom sobom, otvoreni dnevni boravak, blagovaona i kuhinja, kat- tri sobe i kupaona. Kuća mora biti niskoenergetska, montažna, drvena ili od ytong blokova. Ponude za izvođenje radova po sistemu ključ u ruke. I posebno drugu ponudu bez iskopa.

 • Adaptacija stare kuće - Tovarnik

  Trebam ponudu za adaptaciju stare kuće. Neki zidovi su oštećeni vlagom pa je žbuka djelomično uklonjena do cigle. Na nekim mjestima na zidu i na stropovima guli se u slojevima nova boja nanesena preko stare. Trebalo bi i promijeniti tj. nadopuniti električne instalacije, no najvažnija mi je ponuda za uređenje zidova - uklanjanje starih slojeva, žbukanje (klasično, sanacijska žbuka ili knauf?), gletanje, farbanje, uređenje stropova koji su popucali i otpada boja. Ovisno o cijeni i raspoloživom novcu dolazi u obzir i postavljanje pločica na oko 15 m2 poda, te još neki radovi oko uređenja – lakiranje stolarije, podne obloge (brodski pod), montiranje kuhinje, instaliranje centralnog grijanja. Oštećenih zidova ima ukupno 60-70 m2, od toga hitno 40-50 m2 jer taj dio kuće treba što prije osposobiti, oštećenog stropa oko 60 m2.
  Zanimaju me ponude i samo za zidarske i soboslikarske radove, odnosno ostalo navedeno pojedinačno, kao i mogućnost kompletne adaptacije obuhvaćene jednom ponudom.
  U prilogu su slike.

 • Adaptacija stana - Tovarnik

  Molim ponudu za malu adaptaciju u stanu. Želim probijanje zida između kuhinje i sobe, postavljanje ostakljenih vratiju, popravak dijela zida u sobi lijevo od budućih vratiju koji je sada sakriven ormarom.

 • Adaptacija stana - Tovarnik

  Molim ponudu, adaptirao bih klasični 2-sobni stan, 51 m2, gradnja u manjoj zgradi od 4 stana, stropovi normalne visine, visoko prizemlje, oko 1950g. prije 30g je bio djelomično adaptiran.
  Treba promijeniti ulazna vrata, dvokrilna balkonska, 2prozora u sobama i mali kupaonski. Jedan pregradni zid treba pomaknuti za cca jedan metar, dužine je 3,5m, do te nove veće prostorije vuku se instalacije za kuhinju, a stara smanjena se pretvara u sobu. U postojećoj kupaoni dograđuje se i zasebni manji WC. Znači treba ugraditi 4 unutrašnja vrata. Adaptirati i elektro instalaciju. Ugraditi klima uređaj, djelomično i podno grijanje, sve nove podove zavisno od prostorije. Preferirao bih sistem ključ u ruke, a može eventualno da ja kupujem pojedine dijelove, eventualno sa nekim dogovoriti vanjsku stolariju. Plačanje može i po fazama završetka, ali svakako ukupan iznos dogovoriti prije i sa računom i pismenom garancijom.

 • Adaptacija kuhinje i kupaonice - Tovarnik

  Molim ponudu za potpunu adaptaciju kuhinje i kupaonice.

 • Montaže i popravci - Tovarnik

  Postava kupaonskog ormarića i osvjetljenja, postavka - zamjena ventilatora u kupaoni, popravak plafonjere u kuhinji, popravak - bušenje vanjskog zida zgrade radi postavljanja vanjskog držača sušilice koji se iščupao.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 1 / 29