Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.84 (13 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija kuće - Tovarnik

  U požaru u siječnju oštećena je moja kuća. Pored dijela krovišta izgorila je velika soba na katu a vatrogasci su morali srušiti strop u kuhinji. Željela bih osposobiti kuću za prodaju s osnovnom adaptacijom (grubi radovi) te sobe (priprema za polaganje podnih i zidnih obloga, prozori, izmjena instalacija. U kuhinji molim najjeftiniju izvedbu stropa s izolacijom. Za krovište već imam dogovoreno.

 • Unutarnji radovi u stranu - Tovarnik

  Unutarnji radovi u stranu 70 m². Renoviranje kupaone - postavljanje novih cijevi, tuš kabina, protočni električni grijač vode (dovod 3 - fazne struje kroz zid) (2 x 2 x 2.5). Skidanje plocica u kuhinji i postavljanje knaufa (4 m²). Postavljanje osnove za kuhinju u novoj prostoriji (odvod, dovod, pločice) 8 m² + pločice na pod (8 m²). Postavljanje knauf ploča na strop - 65 m². Postavljanje laminata / parketa / pločica - 50 m². Postavljanje pregradnog zida 1.5 x 2.5 m.

 • Adaptacija stana - Tovarnik

  Trebam ponudu za adaptaciju u stanu koja porazumijeva pregradu sobe knaufom, postavljanje podnih pločica u kuhinji te rušenje šanka u kuhinji te odvoz istog. Hvala.

 • Preuređenje kamene kućice - Tovarnik

  Trebam ponudu za preuređenje kamene kućice za sljedeće stvari:
  a) Rušenje dijela zida zbog otvaranja otvora za šank
  b) Izrada kuhinje (u obliku slova L, kutna- 170 cm za gornje i donje elemente, 215 cm samo doni elementi i šank)
  c) Manji zahvat u kupaonici (tuš kadu zamijeniti za kadu)
  d) Osvježivanje/bojanje zidova u dnevnom boravku
  e) Brušenje i/ili lakiranje seoskog poda

 • Adaptacija kupaonice - Tovarnik

  Od veće kupaonice treba napravit manju i kuhinju.

 • Rekonstrukcija stana - Tovarnik

  Rekonstrukcija stana 55m2 u prizemlju stambene zgrade.
  Kratak opis radova:
  2. Demontaža postojećih i kompletna montaža i zaštita drvene stolarije iz toč. 1
  3. Izrada glazure 35m2 i postavljanje i kompl. zaštita parketeta na istoj površini (parket nabavljen)
  5. Postavljanje zidne i podne keramike u kuhinji i kupaoni 30m2
  6. Električarski radovi-manje izmjene postojećeg.
  7. Zidarski radovi - pomicanje jednog otvora vrata oko 0,5m i manja žbukanja u kupaonici, kuhinji i ostalo gdje je potrebno
  8.Soboslikarski radovi u svim prostorijama - 160m2

 • Adaptacija krova i unutarnje uređenje stana - Tovarnik

  Trebam ponudu za adaptaciju krova i unutarnje uređenje stana.
  Kompletna promjena krovišta cca 150 m2 (osim greda), ugradnja klasičnih prozora (1 na istočnoj, te 2 dvokrilna od poda do stropa na zapadnoj strani uz prilagodbu krovišta - sjever i jug je ciglani) termoizolacija krova, biber crijep, te unutarno uređenje unutarnjeg prostora cca 55 m2.
  Prostor je klasičan neiskorišten tavan s izgrađenim unutarnim zidovima (cigla) i betonski pod, krovište s salonitnim pločama. Priključci su provedeni do etaže. Ugradnja 2 unutarnja vrata, uređenje zidova i podova (pluto u stambeni prostor i pločice u kuhinji i kupaoni) Početak radova polovicom godine. Molim okvirnu ponudu s vašim materijalom i radom uključenim u cijenu.

 • Adaptacija stana - Tovarnik

  Molim ponudu, adaptirao bih klasični 2-sobni stan, 51 m2, gradnja u manjoj zgradi od 4 stana, stropovi normalne visine, visoko prizemlje, oko 1950g. prije 30g je bio djelomično adaptiran.
  Treba promijeniti ulazna vrata, dvokrilna balkonska, 2prozora u sobama i mali kupaonski. Jedan pregradni zid treba pomaknuti za cca jedan metar, dužine je 3,5m, do te nove veće prostorije vuku se instalacije za kuhinju, a stara smanjena se pretvara u sobu. U postojećoj kupaoni dograđuje se i zasebni manji WC. Znači treba ugraditi 4 unutrašnja vrata. Adaptirati i elektro instalaciju. Ugraditi klima uređaj, djelomično i podno grijanje, sve nove podove zavisno od prostorije. Preferirao bih sistem ključ u ruke, a može eventualno da ja kupujem pojedine dijelove, eventualno sa nekim dogovoriti vanjsku stolariju. Plačanje može i po fazama završetka, ali svakako ukupan iznos dogovoriti prije i sa računom i pismenom garancijom.

 • Adaptacija stana - Tovarnik

  Trebam ponudu za adaptaciju stana 55m2 sa troškovnikom (uređenje kupaonice 4m2 postavljanje tuš kabine pločica itd., skidanje i postavljanje parketa, promjena stolarije, vrata, prozora, sređivanje balkona, promjena prozora vrata pločica itd. Promjena pločica u kuhinji, rušenje pregradnih zidova, bojanje zidova u stanu, spušteni stropovi u stanu itd. Ponude i informacije na mail.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 14 / 22