Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.84 (13 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija kuće - Županja

  Trebam ponudu za adaptaciju kuće, kuća je na dva kata. Trebam slijedeće radove:
  - Provjera i po potrebi postavljenje nove strujne instalacija.
  - Gradnja bazena (veličina još nije određena ali je plan 7 x 4 ili 8 x 3)
  Uz kuću se nalazi garaža koja je veličine oko cca 30 m2 koja se pretvara u "sjenicu" plan je rušiti dva zida i otvoriti prostor te ju urediti (zidani kamin, postavljenje prozora na jedan od zidova)
  Kuća prizemlje, soba 1, cca 12 m2, parket - brušenje, lakiranje
  Dnevni boravak, cca 35 m2, parket (cca 25 m2) - brušenje, lakiranje; pločice (kuhinja cca 10 m2 poda) – zamjena starih pločica i stavljanje novih
  Kupaonica: cca 5 - 6 m2: kompletna adaptacija, skidanje starih pločica, stavljanje novih, kompletna nova keramika, tuš kabina…
  Prostorija uz kupaonicu (ostava), cca: 5,6 m2: uređenje, micanje starih cijevi koje su služile za grijanje.
  Kat soba 2: cca 16 m2 parket - brušenje, lakiranje.
  Soba 4: cca 13 m2 parket - brušenje, lakiranje.
  Kupaonica 2: cca 6 m2, kompletna adaptacija, skidanje starih pločica, stavljanje novih, kompletna nova keramika, tuš kabina…
  Kupaonica 3: cca 5 m2; Ovo nije kupaona već prazna prostorija. Plan ju je pretvoriti u kupaonicu i provući instalacije, voda, školjka…

 • Postavljanje knauf panela - Županja

  U kuhinji bi zamjenili (ili stavili na) postojeću stropnu lamperiju i zidne panele sa knaufom (cca 25 m2), imamo i 4 prozora na kojima bi trebalo dovršiti špalete koje su ostale nedovršene nakon zamjene stolarije, te bi zamjenili 3 stropne lampe.

 • Adaptacija stare kuhinje - Županja

  Radi se o adaptaciji stare kuhinje veličine cca. 2,45 x 1.30 m2. Potrebno je srušiti jedan zid do visine 1,8 m, skidanje postojećih pločica, odnošenje šute, pločica i ostalog smeća, poravnanje poda i zidova, proširenje i razvod električnih instalacija, postavljanje novih pločica.

 • Krečenje stana i obrada špaleta - Županja

  Trebam okrečiti stan od 43 m2 (kuhinja većinom pločice, kupaona sva u pločicama) i zagletati špalete oko PVC ugrađenih vrata. Pristup i parking autom do stana.
  Detalji: stan je u prizemlju kuće, suh. iz neznanog razloga su se pojavile gljivice po cijelom stanu, puno. potrebno je: 1.sastrugati gljivice,
  2. premazati antifungalnom tekućinom i
  3. ofarbati antifungalnom farbom. Boja: bijela.
  Ima za pomaknuti jedan lagani mali most regal i dva ormara, ostalo nije vrijedno spomena. Sve zaštititi i uredno posao napraviti.

 • Adaptacija stana - Županja

  Trebam ponudu za adaptaciju dijela stana od cca 37 m2 (kuhinja, dnevni boravak, hodnik). Stan se nalazi u zgradi s teretnim liftom. U prilogu se nalazi troškovnik.

 • Adaptacija apartmana - Županja

  Trebam ponudu za slijedeće radove:
  - uklanjanj podnih pločica 25 m2
  - ravnanje poda nakon uklanjanja pločica
  - grunt
  - postavljanj podnih pločica 40 m2
  - postavljanje cokli cca 50 m
  - fugiranje
  - struganje zidova cca 60 m2
  - bojanje 3 ruke 100 m2
  - demontaža namještaja i kuhinje (2.5 m), iznošenje iz apartmana, unošenje, montaže
  - uređenje špaleta nakon zamjene 4 vrata
  - odvoz šute
  - ćišćenje
  Molim okvirnu ponudu s materijalom (bez keramike).

 • Soboslikarski radovi - Županja

  Stan od ca 44 m2, trenutno prazan, na navedenoj lokacije potrebno je oličiti. U njemu je živjela obitelj sa troje male djece, pa su zidovi u donjem dijelu išarani i isprljani. Na samim zidovima nema većih oštećenja. Stropovi su bili oličeni u bijeloj boji, a sve ostale plohe u boji breskve. Prostorije su visoke 2,53 metra. Ukupna površina vrata i prozora s prolazom bez vrata je 23,85 m2, a ukupna površina za ličenje oko 138,53 m2. Stan ima slijedeće podne površine: Predsoblje: 3,17 m2, kupaonica 4,19 m2 (zidovi su potpuno popločani), spavaća soba - 11,42 m2, dječja soba - 8,87 m2, dnevni boravak s kuhinjom 15,61 m2. U predsoblju na zidnoj površini od ca 1,7 m2 nalazi se tapeta, koju je potrebno skinuti i taj dio sanirati.
  Ponuda mi služi za izbor najpovoljnijeg izvršitelja radova. Točne izmjere, prema kojima ćete biti plaćeni, napraviti ćete Vi kod nastupa na posao. Tada se možemo eventualno dogovoriti i o još nekoliko sitnijih dodatnih radova i popravaka. Posao je planiran za radove tijekom ožujka, najkasnije do polovine travnja. S obzirom da sam umirovljenik, bez supruge, a sin trenutno bez posla, prisiljen sam radi preživljavanja navedeni prostor pripremiti za iznajmljivanje. Zato Vas molim cijenjene ponude u kojima trebe navesti posebno cijenu rada, a posebno materijala, uz navođenje izbora materijala, pri čemu molim da izbjegavate materijale sumnjive kvalitete i od sumnjivih proizvođača. Ako bude razlike zbog izbore boje breskve, onda molim navesti kolika je i utječe li to na trajanje garancije. Naravno očekujem da mi navedete i garantni rok. Ako imate neke stimulativne mjere ili akcije, molim da ih navedete, kao plaćanje za gotovinu, na kartice, akcije, dodatni poslovi i sl.

 • Rušenje zida i ličenje stana - Županja

  Trebam ponudu za adaptaciju stana. Radi se o stanu površine 69 m kvadratnih. U stanu bih trebao rušenje dijela zida koji pregrađuje kuhinju i dnevni boravak i uz to, ličenje dnevnog boravka, kuhinje, hodnika i dvije sobe.

 • Adaptacija kupaonice i kuhinje - Županja

  Adaptacija stare kupaonice i kuhinje s odgovarajućom vodo-elktroinstalacijom te kompletna izmjena starog poda - parketa u kuhinji.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 32 / 7