Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.61 (13 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Legalizacija kuće i garaže - Babina Greda

  Legalizacija na parceli 760/2 kuća i garaža. Kuća 8.5x10.5 m dvije etaže s tim da je druga etaža u potkrovlju i podrumom 30m2. Garaža od 48m2 na 40/1 i 40/2 ćestici staja i sjenik.
  Katastarska općina Kozarac, katastar Topusko. Tražim ozbiljnu i povoljnu ponudu. .

 • Legalizacija stambene zgrade - Babina Greda

  Trebam ponudu za legalizaciju stambene zgrade cca. 850 kvadratnih metara.

 • Izrada dokumentacije za nadograđeni dio kuće - Babina Greda

  Dio kuće je dograđen. Trebao bih upute i kalkulaciju arhitekta za korekciju nacrta kuće te izradu dokumentacije da bih mogao obaviti legalizaciju tog novog dijela kuće.

 • Kompletna legalizacija kuće - Babina Greda

  Kompletna legalizacija kuće od cca 300 m2 s prizemljem i katom + potkrovlje.

 • Legalizacija nadograđenog dijela objekta - Babina Greda

  Obiteljska kuća stara cca 30 god. sa građevinskom dozvolom. Na katastarskom planu nisu vidljive vanjske stepenice koje su bile nenatkrivene (jedina veza sa gornjim katom) koje su prije cca 5 god. bile oštečene uslijed orkanske bure. Stepenice su iz temelja porušene te napravljene nove i natkrivene proširenjem krova te proširenjem prema javnom putu i prema susjedu uz privolu od susjeda. Nadograđeni dio je bez građevinske dozvole. Zamoljavam Vas za cijenjenu ponudu do konačnice.

 • Legalizacija nadograđenog dijela obiteljske kuće - Babina Greda

  Trebam ponude za legalizaciju nadograđenog dijela obiteljske kuće. Imam procjenu nekretnine od Zane iz 2003. god. Nadogradio sam kotlovnicu u prizemlju. Kompletnu dokumentaciju šeljem na mail (Građevinsku, izvod iz katastra, tlocrte, Zane).

 • Legalizacija ostakljene terase - Babina Greda

  Pokušati ću postaviti pitanje za legalizaciju ostakljene terase. Živim u zgradi od dva kata i četri stana izgrađenoj 1950 godine. Zgrada je u potpunosti legalna i ucrtana u katastru i u knjizi položenih ugovora. Ja imam i svoju prizemnu legalnu terasu odignutu pola metra od okolnog zemljišta zgrade na svom kutu zgrade koja je do pola uvučena ispod gornjeg balkona i pola izvan standardnog tlocrta zgrade. Tu trasu sam u potpunosti ostaklio. Mali krov i alu stolarija. Sada krećemo u spajanje knjige položenih ugovora sa česticom zemlje koja je društveno vlasništvo. Ne bih želio faliti u koracima i naštetiti svojim susjedima prilikom ovog procesa spajanja KPU sa česticom zemlje. Naravno da u ovom procesu spajanja dolazi i geodet. Što je meni činiti da legaliziram ostakljenje svoje ponoviću legalne terase i da se usuglasim u svojim postupcima sa postupcima svih nas četvero stanara u spajanju KPU sa česticom zemlje koja je društvno vlasništvo.

 • Legalizacija objekta - Babina Greda

  Legalizacija objekta, taraca i magazin pored kuće koja je na istoj čestici i ima zabilježbu da nije priložena uporabna dozvola. Postoji odobrenje za građenje iz 1972 samo za kuću od 99m2 (nema tarace 44m i magazin 12 m2).

 • Legalizacija vikendice - Babina Greda

  Potreban mi je projekt za vikendicu radi legalizacije. Geodetsku podlogu sam već dogovorio a projektanta tražim ovim putem.
  Vikendica ima podrum, prizemlje i potkrovlje koje je obloženo lamperijom. Tlocrtna površina same vikendice je 30 metara kvadratnih ali ima vanjskih natkrivenih terasa te stubišta, pa sva ta bruto površina je negdje oko 140-150 metara kvadratnih. Dakako u ovoj besparici me zanimaju što prihvatljivije ponude. Unaprijed hvala svima na ponudama - kontaktirat ću one najprihvatljivije!

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 10 / 59