Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.61 (13 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Legalizacija objekta - Bobota

  Trebam ponudu za legalizaciju objekta (vikendice) koji ima građevinsku dozvolu, ali je tijekom vremena objekt dograđen. Objekt 400m2 nije ucrtan u zemljišnu knjigu te se trenutno vodi sudski proces oko zemljišta.

 • Legalizacija kuće u 3. zoni - Bobota

  Kuća za stanovanje 200m2, bez krovišta i podruma te s jednim balkonom dužine 10m, zona 3.
  Možete li nam ponuditi cijenu svojih usluga, ukoliko naravno imate sve potrebne dozvole i iskustvo u ovim poslovima legalizacije bespravnih kuća.

 • Izrada dokumentacije za potrebe legalizacije - Bobota

  Molim da nam pošaljete ponudu za izradu dokumentacije za potrebe legalizacije dvojnog objekta od ukupno 360 m2 (podrum, prizemlje i kat). U katastru je upisano postojeće stanje, a imamo potvrdu o izgrađenosti do 1968.god. na ukupno 35 m2.

 • Legalizacija nadograđenog dijela kuće - Bobota

  Trebam ponudu u vezi pokretanja postupka legalizacije obiteljske kuće.
  U privitku šaljem grubi nacrt sadašnjeg stanja i bruto površine.
  Kuća je u vlasništvu mojih rodtitelja, pomalo već starije dobi, koji nisu u stanju sve to ispratiti.
  Postoji originalna dozvola za gradnju prizemnice od 80tak kvadrata, no objekt se nadograđivao, kat, potkrovlje, garaže, šupa.
  Sadašnja bruto površina prema ovom nacrtu koji vam šaljem, a koji je urađen od aritekta od kojeg takođe imam ponudu, je 352 kvadrata. Kuća je originalno građena 1972. godine a ništa nije nadograđivano.
  Broj čestice je 491, KO Rakov Potok.
  Nadam se da bi mi mogli na osnovu navedenoga poslati ponudu za praćenje cijelog postupka od početka do kraja, koja bi uključivala arhitektonski i geodetski dio. Pored vase ponude, mozda bi okvirno mogli I “znati” iz iskustva itd, koliko bi kostala I naknada za legalizaciju plus komunalne I vodni doprinosi koji se izracunavaju po kubiku, ali onako okvirno. Takodje, postoji li okvirni vremenski period u kojem bi se moglo ocekivati da se cijeli proces zaokruzi, pod pretpostavkom da sve sto treba se platiti da se plati odmah svima.

 • Legalizacija nadograđene kuće - Bobota

  Trebam ponudu za legalizaciju nadograđene kuće.
  Kuća je izgrađena prije 1968. (imam potvrdu), tlocrtne površine cca. 70m2, to je dakle legalano. Naknadno je tavan-potkrovlje, adaptirano u stambeni prostor (no nisu dirani vanjski gabariti kuće) i dograđena terasa od cca. 15m2 i vanjske stepenice.
  Pretpostavljam da treba ponuda za geodeta i arhitekta.

 • Dokumentacija za legalizaciju objekta - Bobota

  Potrebna nam je dokumentacija za legalizaciju jednog (ovisno o ponudi moguće i dva objekta).

 • Legalizacija balkona - Bobota

  Kako bi legalizirali kuhinjski balkon, koji smo zatvorili pvc stolarijom, potreban je arhitektonski snimak.

 • Legalizacija lođa, balkona i suterenskih prodstorija - Bobota

  Predstavnica sam stanara, trebamo vašu ponudu za cca. 10 stanova, vezano za legalizaciju lođa, balkona i suterenskih prodstorija.

 • Legalizacija ostakljene terase - Bobota

  Pokušati ću postaviti pitanje za legalizaciju ostakljene terase. Živim u zgradi od dva kata i četri stana izgrađenoj 1950 godine. Zgrada je u potpunosti legalna i ucrtana u katastru i u knjizi položenih ugovora. Ja imam i svoju prizemnu legalnu terasu odignutu pola metra od okolnog zemljišta zgrade na svom kutu zgrade koja je do pola uvučena ispod gornjeg balkona i pola izvan standardnog tlocrta zgrade. Tu trasu sam u potpunosti ostaklio. Mali krov i alu stolarija. Sada krećemo u spajanje knjige položenih ugovora sa česticom zemlje koja je društveno vlasništvo. Ne bih želio faliti u koracima i naštetiti svojim susjedima prilikom ovog procesa spajanja KPU sa česticom zemlje. Naravno da u ovom procesu spajanja dolazi i geodet. Što je meni činiti da legaliziram ostakljenje svoje ponoviću legalne terase i da se usuglasim u svojim postupcima sa postupcima svih nas četvero stanara u spajanju KPU sa česticom zemlje koja je društvno vlasništvo.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 8 / 48