Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.61 (13 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Arhitektonski snimak za legalizaciju - Borinci

  Arhitektonski snimak za legalizaciju. Obiteljska kuća katnica (s tavanom nije stan u potkrovlju), 10x11 je legalno (imaju svi papiri). Nadograđeni nelegalni je dio cca 5x4 (ima ga na orto snimku i ucrtan je).

 • Legalizacija kuće - Borinci

  Trebam ponudu za izradu legalizacije - potreban nam je snimak izvedenog stanja za obiteljsku kuću na dvije etaže, cca 80 m2 + 80 m2 + 48 m2. Koji je rok isporuke materijala te koji su uvjeti plaćanja?

 • Izračun za legalizaciju nadogradnje - Borinci

  Posjedujem kuću 108m2, izgrađenu 1984.godine, koja se sastoji od prizemlja, kata i potkrovlja te izlazi iz okvira gabarita. Građevinska dozvola je za stambenu prizemnicu s potkrovljem veličine 81 m2 iz 1984. godine. Zanima me Vaš izračun za legalizaciju nadogradnje.

 • Geodetske usluge za legalizaciju - Borinci

  Tražim geodetske usluge za područje grada Zagreba na jednoj lokaciji za 3 objekta u svezi legalizacije.

 • Legalizacija i prenamjena objekta - Borinci

  Trebam ponudu za legalizaciju i prenamjenu objekta.

 • Izrada dokumentacije za legalizaciju - Borinci

  Trebam ponudu za izradu dokumentacije za legalizaciju stambene zgrade ukupne površine 450 m2. Zgrada ima podrum, prizemlje, kat i tavan. Tlocrt zgrade je 11,10 x 10,60 m. Po građevinskoj dozvoli tlocrt je 10 x 10,60 m. Kuća je ucrtana u katastar i ima urednu vlasničku dokumentaciju. Posjedujem projekt iz građevinske dozvole i nacrte izvedenog stanja.

 • Dokumentacija za legalizaciju - Borinci

  Dokumentacija za legalizaciju zatvaranja balkona. Cijena arhitektonskog snimka i uvjerenje o mehaničkoj otpornosti. Balkon je zatvoren i od njega je napravljena manja spavaća soba.

 • Izrada arhitektonskog nacrta i izračun kvadrature - Borinci

  S obzirom da sam krenula u legalizaciju kuće (vikendice), koja je veličine 6x8 ima i potkrovlje, te terasu 6x3 ispod koje se nalazi podrum, zanima me koliko bi koštao arhitektonski nacrt i izračun kvadrature za takav objekat.

 • Izrada dokumentacije za legalizaciju - Borinci

  Zanima me cijena izrade dokumentacije za legalizaciju terase koja je u dokumentaciji u površini od 12,8m2, a u stvarnosti je 2,8 m2, lodja 10m2 je zatvorena prostorija-soba. Dakle, legalizacija ovog zatvorenog prostora. Terasa je zatvorena u tijeku izgradnje stambene zgrade, dakle ne naknadno. Rijec je o zgradi od 3 etaze, svaka oko 140m2 a u prizemlju se nalaze poslovni prostori. Bila bih zahvalna za okvirni izračun ukupnih troškova za predmetnu nekretninu.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 9 / 25