Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.63 (16 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Legalizacija rekonstrukcije starije obiteljske kuće - Borovo Naselje

  Trebam ponudu za legalizaciju rekonstrukcije starije obiteljske kuće. Veći dio kuće izgrađen je legalno i prije 1968., dok je jedan dio (garaža + soba, hodnik, drvarnica) nadograđen naknadno i bez dozvole.

 • Legalizacija kuće - Borovo Naselje

  Zanima me okvirna ponuda za legalizaciju kuće, gospodarske zgrade i jedne drvene kuće na istoj čestici. Stara kuća i gospodarska zgrada ja rađena prije 1960. a nova kuća 1985. koja ima građevinsku, ali je malo van gabarita i nije ucrtana.

 • Legalizacija nadogradnje stambenog objekta - Borovo Naselje

  Dokumentacija za legalizaciju nadogradnje stambenog objekta za traženje Rješenja o izvedbenom stanju - znači - elaborate geodeta, arhitekta i ing građ. statičara. Kolika bi bila cijena za tu dokumentaciju - okvirno objekt ima oko 23m2 u prizemlju te mali balkon od 12m2 i hodnik od 9m2 na katu.Nadograđen je na postojeću kuću veličine 60m2 koja ima prizemlje, kat i tavan i sagrađena je oko 1967 za što postoji dokumentacija. Ponude slati na mail.

 • Dokumentacija za legalizaciju dogradnje stambenog prostora - Borovo Naselje

  Dokumentacija za legalizaciju dogradnje stambenog prostora (50 m2) + pomoćne zgrade (garaže, štala) (cca 100m2) (za dio stambenog prostora postoji građevinska dozvola) zahtjev podnešen za manje zahtjevne zgrade od 100m2 - 400m2 -projektant, geodet, arhitekt

 • Legalizacija zatvorenih balkona - Borovo Naselje

  Zatvorio sam balkon PVC stolarijom i dobio dodatne stambene kvadrate. Dio unutarnjih nenosivih prezida sam promijenio te napravio kompletno nove instalacije. Dobio sam oko 10-tak dodatnih kvadrata i drugačiji raspored prostorija. Stan je u zgradi sa ukupno 96 stanova i pratećim prostorima. Dobar dio ostalih stanara zgrade također je napravio slično. potrebno riješiti sve papire za legalizaciju.

 • Legalizacija naknadno prenamjenjenog tavana - Borovo Naselje

  Prije više od 10 godina smo tavanski prostor koji se nalazi iznad našeg stana (a u našem je vlasništvu) prenamijenili u stambeni prostor i tako povećali površinu svoga stana. Zanima me, obzirom da je prošao rok za legalizaciju, da li je moguće ishoditi rješenje kojim se to može legalizirati i time povećati površina stana na stvarnu. Zgrada nije etažirana i izgrađena je prije 1986. godine.

 • Usluge arhitekta i geodeta za legalizaciju kuće - Borovo Naselje

  Trenutno samo u fazi informiranja, molila bih vas da mi odgovorite koliko bi me koštale pojedine usluge arhitekta i geodeta za legalizaciju kuće. Kuća se nalazi u Karlovcu u 3. zoni, dimenzije kuće su 9*10m (prizemlje + kat + tavan) na kuću se nadovezuje dvorišna zgdrada (prizemlje: dimenzija 11 * 5,5 m + kat: 14*5,5m)

 • Legalizacija vikendice - Borovo Naselje

  Potreban mi je kompletan elaborat za legalizaciju vikendice. Za sve dodatne informacije kontaktirajte me na email.

 • iskaz površina i obračunske veličine zgrade - Borovo Naselje

  Iskaz površina i obračunske veličine zgrade i izkaz za obračun naknade za jednostvnu građevinu cca 50 m2.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 0 / 11