Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.63 (16 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Legalizacija nadograđenog kata - Erdut

  Legalizacija nadograđenog kata na postojeću legaliziranu kuću. Zanima me cijena elaborata. Potreban je geodetski snimak. Kat je cca 30 m2 BRP-a, a krovište je ima istu površinu.

 • Legalizacija obiteljske kuće - Erdut

  Trebam ponudu za legalizaciju obiteljske kuće koja posjeduje građevnu dozvolu s tim da se radi o odstupanjima. Prema Glavnom projektu i Građevnoj dozvoli dozvoljena je izgradnja prizemnog objekta (visokoprizemnica). Prema izvedenom stanju radi se o objektu katnosti (p + 1). NGP prema Glavnom projektu: 71,95 m2 (netto građevna površina) BRP prema Glavnom proejktu: 87,91 m2 (brutto razvijena površina) NGP izvedeno 143,56 m2 (netto građevna površina) BRP izvedeno 176,58 m2 (brutto razvijena površina). Tlocrti i presjek kuće u skladu sa Građevnom dozvolom. Plaćen je komunalni doprinos prema gl. projektu ukupnog obujma 405,51 m3 i to: (prizemlje 10,5x8 m (232,68m3) i tavan 10,5x8x0,58 (172,83m3) s popustom od 25% na iznos od 4.786,42 kn. Predmetna građevina nalazi se u sedmoj zoni. Prema izvedenom stanju kat iznosi 67,58 m2. Sve navedeni podaci iskazani su u procjeni vrijednosti nekretnine koje je izradila firma ZANE jer je nekretnina po hipotekom. Napominjem da nisam u posjedu niti jednog primjerka glavnog projekta. Molim informaciju koji su moji daljnji postupci. Sa sve informacije i potrebne podatke stojim na raspolaganju. Zahvaljujem, s poštovanjem.

 • Legalizacija objekta - Erdut

  Trebam ponudu za legalizaciju objekta.

 • Legalizacija kuće - Erdut

  Trebam ponudu i cijenu koliko bi me koštalo da se legalizira jedna kuća. Kuća je napravljena na temeljima stare kuće. kč. br. 1411/1412/1413, z.k.ul.1676 ko.

 • Izrada geodetske snimke kuće i pomoćnih zgrada - Erdut

  Trebam ponudu ovlaštenog geodeta za izradu geodetske snimke kuće i pomoćnih zgrada na parcelama 1678/42, 1678/23, 1678/24 (katastarska općina Donji Martijanec), te klijeti na parceli 2064/18 (kat. općina Gornji Martijanec) radi legalizacije istih. Katastarska ispostava Ludbreg.

 • Legalizacija balkona - Erdut

  Kako bi legalizirali kuhinjski balkon, koji smo zatvorili pvc stolarijom, potreban je arhitektonski snimak.

 • Kompletna dokumentacija za legalizaciju - Erdut

  Trebam izradu kompletne dokumentacije za legalizaciju.

 • Ovlašteni arhitekt - Erdut

  Trebam ponudu ovlaštenog arhitekta za kuću od 65m2. Molim da mi kažete cijenu.

 • Izrada projektne dokumentacije, troškovnika i legalizacija - Erdut

  Izgadili smo objekat za odmor u Bristu koji nema građevinsku dozvolu. Objekat je 15m2 i nalazi se u zoni T1 po zadnjem urbanističkom planu općine Gradac iz 2006 godine.
  Objekat je vidljiv na aerofotogrametrijskom snimku. Općina Gradac je izdala rješenje o razrezu poreza na kuću za odmor 15m2 koji mi uredno plaćamo.
  Priključak vode van kuće posjedujemo već 30 godina. Priključak el.en. nemam. Vlasnik sam zemljišta 1/1 na kojem je izrađen objekat i kao takav sam upisan u Z.K.odjel Općinskog suda Makarska.
  Ineresuju me ponude za izradu projektne dokumentacije, izrada troškovnika kao i ponude za legalizaciju kućice.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 1 / 22