Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.61 (13 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izračun za legalizaciju nadogradnje - Gradište

  Posjedujem kuću 108m2, izgrađenu 1984.godine, koja se sastoji od prizemlja, kata i potkrovlja te izlazi iz okvira gabarita. Građevinska dozvola je za stambenu prizemnicu s potkrovljem veličine 81 m2 iz 1984. godine. Zanima me Vaš izračun za legalizaciju nadogradnje.

 • Legalizacija obiteljske kuće - Gradište

  Legalizacija obiteljske kuće u Susedgradu. Kuća sagradjena prije 68.

 • Legalizacija nadogradnje - Gradište

  Želim legalizirati nadogradnju na kuću s dvorišne strane, veličine oko 80m2 koja je ucrtana u katastru i nadstrešnicu ispred kuće. Za kuću imam građevinsku dozvolu. To je kuća od šest kuća u nizu.

 • Legalizacija pomoćnog objeka - Gradište

  Trebam ponudu za legalizaciju pomoćnog objeka dim. 15x4m.

 • Izrada tehničke dokumentacije za legalizaciju kuće - Gradište

  Trebao bih ponudu za izradu kompletne tehničke dokumentacije za legalizaciju kuće dijelom izgrađene prije 1968., a dijelom nadograđene nekoliko godina kasnije sa slijedećim specifikacijama:

  - površina izgrađena prije 1968: 22 m2
  - površina izgrađena nakon 1968: cca. 13 m2
  - broj katastarske čestice: 5539

 • Legalizacija više objekata - Gradište

  Trebam ponudu za legalizaciju više desetaka objekata: Arhitektonski i geodetski snimak (snimak izvedenog stanja) tražimo najbolju ponudu.

 • Legalizacija ostakljene terase - Gradište

  Pokušati ću postaviti pitanje za legalizaciju ostakljene terase. Živim u zgradi od dva kata i četri stana izgrađenoj 1950 godine. Zgrada je u potpunosti legalna i ucrtana u katastru i u knjizi položenih ugovora. Ja imam i svoju prizemnu legalnu terasu odignutu pola metra od okolnog zemljišta zgrade na svom kutu zgrade koja je do pola uvučena ispod gornjeg balkona i pola izvan standardnog tlocrta zgrade. Tu trasu sam u potpunosti ostaklio. Mali krov i alu stolarija. Sada krećemo u spajanje knjige položenih ugovora sa česticom zemlje koja je društveno vlasništvo. Ne bih želio faliti u koracima i naštetiti svojim susjedima prilikom ovog procesa spajanja KPU sa česticom zemlje. Naravno da u ovom procesu spajanja dolazi i geodet. Što je meni činiti da legaliziram ostakljenje svoje ponoviću legalne terase i da se usuglasim u svojim postupcima sa postupcima svih nas četvero stanara u spajanju KPU sa česticom zemlje koja je društvno vlasništvo.

 • Izrada dokumentacije za legalizaciju - Gradište

  Trebala bih ponudu za izradu dokumentacije za legalizaciju:
  1. Dobiti ćemo u nasljedstvo pomoćnu zgradu za koju je predan zahtjev za legalizacijom pomoćne zgrade ali nije predana dokumentacija ni od arhitekta ni od geodeta.
  Radi se o bivšoj radioni – jedna prostorija veličine 8,7 * 7,6 m sa krovom.
  Oko te prostorije su napravljeni temelji s jedne bočne strane 5*12 m te 3*8,70 m. Koliko bi došla izrada dokumentacije tj. dokumentacija izvedenog stanja postojeće pomoćne zgrade za legalizaciju?

  2. Nakon postupka legalizacije – napravili bismo prenamjenu na stambeni objekt a za to bismo trebali izradu projekta dogradnje i nadogradnje postojeće pomoćne zgrade i prenamjene u obiteljsku kuću bruto površine max 200 m2. Planiramo nadograditi 1 kat na postojeći objekt veličine 8,7*7,6 m i staviti gore ravni krov a sa strane možda dograditi samo u prizemlju garažu te možda još jednu prostoriju na dio već napravljenog temelja.

 • Sređivanje dokumentacije za stambenu zgradu - Gradište

  Stambena zgrada sa 10 stanova. kvadratura je cca 350 m2. Novopostojeća zgrada izgrađena je na temeljima star kuće, koja je sagrađena koliko nam je poznato 1927 g. Nismo upisani u katastar pa nam trebaju oba snimka. Imamo etažni elaborat koji nije ovjeren. Interesira nas i način plačanja jer bi plačao svaki pojedinac posebno. Također što ako jedan stanar ne želi. Isto tako bi nam trebalo sređivanje papira za upis u gruntovnicu.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 9 / 30