Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.6 (15 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada projektne dokumentacije - Gradište

  Izrada projektne dokumentacije za kuću s podrumom, prizemljem, katom i niskim potkrovljem (svaka etaža cca 65 m2) + ostava i terasa iznad cca 31 m2). Kuća i ostava su upisani u gruntovnicu i katastar (nije potreban geodet), ali u projektu kuće nema ostave i podruma pa bi bila potrebna izrada cijelog projekta i nadoplata komunalnih i vodnih doprinosa te naplata kazne. Kuća spada u 4. zonu Velike Gorice. Molim vašu okvirnu procjenu.

 • Legalizacija kuće i gospodarskih objekata - Gradište

  Trebam ponudu za izradu kompletne dokumentacije koja se prilaže Zahtjevu za legalizaciju bespravno sagrađenih objekata. Radi se o stambenoj kući (visoka prizemnica), ukupne površine 220 m2 (podrum + kat) i 2 gospodarska objekta, površine 50m2 i 150 m2. Poteban je rad geodeta i arhitekta. Sve se nalazi na istoj čestici, a sagrađeno je oko 1975. godine.

 • Izrada projektne dokumentacije, troškovnika i legalizacija - Gradište

  Izgadili smo objekat za odmor u Bristu koji nema građevinsku dozvolu. Objekat je 15m2 i nalazi se u zoni T1 po zadnjem urbanističkom planu općine Gradac iz 2006 godine.
  Objekat je vidljiv na aerofotogrametrijskom snimku. Općina Gradac je izdala rješenje o razrezu poreza na kuću za odmor 15m2 koji mi uredno plaćamo.
  Priključak vode van kuće posjedujemo već 30 godina. Priključak el.en. nemam. Vlasnik sam zemljišta 1/1 na kojem je izrađen objekat i kao takav sam upisan u Z.K.odjel Općinskog suda Makarska.
  Ineresuju me ponude za izradu projektne dokumentacije, izrada troškovnika kao i ponude za legalizaciju kućice.

 • Izrada dokumentacije za novu građevinsku dozvolu - Gradište

  Imam građevinsku dozvolu za kuću, ali je sama izgradnja malo odstupala od dokumentacije i dozvole. Trebam dokumentaciju za postojeće stanje radi dobivanja nove građevinske dozvole, kuća je dimenzija 10 x 10,45 m i sastoji se od prizemlja i kata. Upisana je u katastar i gruntovnicu prema postojećoj građevinskoj dozvoli. Molim okvirnu ponudu za izradu dokumentacije.

 • Legalizacija dograđenog dijela kuće - Gradište

  Kuća ima valjanu građevinsku dozvolu, ali sam je tokom godina preuredio i dogradio (moju polovicu,jer je drugi dio stričev). Interesira me legalizacija istog. Objekat je ns sjevjernom dijelu Zagreba.

 • Izrada nacrta za legalizaciju kuće. - Gradište

  Izrada nacrta za legalizaciju kuće.

 • Iskaz površina i obračunske veličine zgrade - Gradište

  Za legalizaciju kuće od 64 m2 (32m2 legalno) trebam:
  Iskaz površina i obračunske veličine zgrade, broj etaža i visina zgrade, te obračunske veličine zgrade prema posebnim propisima kojima se uređuje obračun komunalnog doprinosa i vodnog doprinosa.
  Iskaz podatak za obračun naknade za legalizaciju

 • Izjava ovlaštenog inženjera građevine - Gradište

  Trebam izjavu ovlaštenog inženjera građevine da objekt zadovoljava zahtjeve mehaničke otpornosti i stabilnosti za potrebe legalizacije prema rješenju prostornog uređenja za dopunu navedene dokumentacije. Kućica je drvena površine 20 m2.

 • Izrada dokumentacije potrebne za legalizaciju - Gradište

  Imam obiteljsku kuću, k.č. 2049. Objekat je djelomično uknjižen u katastru i gruntovnici (onaj dio koji je građen prije 1968. godine - 47 m2).
  1994. godine, na temelju lokacijske dozvole, radili smo adaptaciju (dogradnja do 75 m2).
  Međutim, objekt je izveden drugačije nego je to planirano, tako da sada iznosi 7x9 m2 na dvije etaže i potkrovlje. Također je izvrđena adaptacija dijela dvorišnih zgrada, koje su kao takve uknjižene, te je jedan dio sada objekt za stanovanje.
  Možete li mi temeljem navedenoga izraditi predračun koliko bi me stajala izrada dokumentacije potrebne za legalizaciju objekta.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 1 / 17