Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.61 (13 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Legalizacija nadograđenog prostora - Nuštar

  Trebam legalizirati nadograđeni prostor sa dvorišne strane kuće, veličine 10 X 7,80m, što znači 78m2 i nadsštrešnicu ispred kuće, veličine oko 7 X 5,5m, koja stoji na četri stupa. Za kuću imam građevinsku dozvolu, ali sam na krovu napravio dvije kućice, koje nisu bile predviđene, pa će se i to morati legalizirati.
  Kuća se sastoji od prizemlja, prvog kata,drugog kata i potkrovlja. Površina u m2:
  Prizemllje =108m2 +108m2 prvi kat i drugi kat 100m2 = ukpno sa dograđenim 394m2 Potkrovlje valičinne 100m2, kosina krova počimlje u visini jednog metra.
  Ima terasa iznad dgrađenoga objekta 2,40 X 10m balkon 1.) 1,2 X 4,10m
  2.) 1,10 X 2,60 i balkon s lođom 4,10 X 2,10m To su sve vanjske mjere, možda negdje ima malih odstupanja, ali sigurno nije puno. Nadograđena zgrada otraga je upisana u katastar, a nadstrešnica nije za nju trebam i geodeta. To je kuća u nizu šest kuća, a moja je druga po redu.
  Ako netko ima dobru ponudu, to ne mora biti odmah, neka bude do kraja lipnja, ali da prije sve dogovovorimo i da se taj rok ispoštuje.

 • Legalizacija objekta - Nuštar

  Legalizacija objekta, taraca i magazin pored kuće koja je na istoj čestici i ima zabilježbu da nije priložena uporabna dozvola. Postoji odobrenje za građenje iz 1972 samo za kuću od 99m2 (nema tarace 44m i magazin 12 m2).

 • Legalizacija objekta - Nuštar

  Trebam ponudu za legalizaciju objekta do 50 kvadrata.

 • Legalizacija dograđenog dijela - Nuštar

  Trebam ponudu za legalizaciju dograđenog dijela kuće. Već smo legalizirali kućicu 16 kvadrata, a sada smo dogradili u dužinu jedne strane oko 150 cm i sa tim su promjenjeni gabariti. Željeli bi,da bude sve legalizirano. Kako moramo postupati?

 • Upis objekta u gruntovnicu - Nuštar

  Objekt, 220 m2 ima rješenje o izvedenom stanju, prošao je legalizaciju temeljem geodetskog i arhitektonskog snimka. Potrebno je isti upisati u gruntovnicu. Molim vas ponudu za isto.

 • Izrada tehničke dokumentacije za legalizaciju kuće - Nuštar

  Trebao bih ponudu za izradu kompletne tehničke dokumentacije za legalizaciju kuće dijelom izgrađene prije 1968., a dijelom nadograđene nekoliko godina kasnije sa slijedećim specifikacijama:

  - površina izgrađena prije 1968: 22 m2
  - površina izgrađena nakon 1968: cca. 13 m2
  - broj katastarske čestice: 5539

 • Legalizacija kuće - Nuštar

  Trebam ponudu i cijenu koliko bi me koštalo da se legalizira jedna kuća. Kuća je napravljena na temeljima stare kuće. kč. br. 1411/1412/1413, z.k.ul.1676 ko.

 • Legalizacija zatvorenog balkona - Nuštar

  Zanima me cijena legalizacije zatvorenog balkona na stanu od 38 kvadrata pri čemu zatvoreni dio balkona ima 3,5 kvadrata.

 • Legalizacija kuće - Nuštar

  Trebam ponudu za legalizaciju kuće. Imam građevinsku dozvolu ali sam kod gradnje malo promjenio gabarite. Dozvola je tlocrtno 7m*7m a izgradio sam 7m*10m. Kuća je ucrtana po građevinskoj dozvoli. Prema dozvoli je katnost prizemlje, kat i potkrovlje a sada je prizemlje, kat i malo više potkrovlje(zid je oko 150cm ispod bočnih stranica krova). Zanima me koliko će me legalizacija koštati i šta mi sve treba, molim ponude na mail.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 0 / 58