Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.63 (16 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Legalizacija jednostavne zgrade - Račinovci

  Molio bih okvirnu ponudu za legalizaciju jednostavne zgrade (štala 6,5x4,5 m), KČ br 7179, Izgrađena je u građevinskoj zoni, na parceli nema drugih objekata.

 • Izrada dokumentacije za legalizaciju - Račinovci

  Trebam ponudu za izradu dokumentacije za legalizaciju kuće cca 500 m2. Dio je izgrađen prije 1960 a dio ima građevinsku dozvolu.

 • Izrada dokumentacije za novu građevinsku dozvolu - Račinovci

  Imam građevinsku dozvolu za kuću, ali je sama izgradnja malo odstupala od dokumentacije i dozvole. Trebam dokumentaciju za postojeće stanje radi dobivanja nove građevinske dozvole, kuća je dimenzija 10 x 10,45 m i sastoji se od prizemlja i kata. Upisana je u katastar i gruntovnicu prema postojećoj građevinskoj dozvoli. Molim okvirnu ponudu za izradu dokumentacije.

 • Izrada dokumentacije za legalizaciju - Račinovci

  Posjedujem kuću od 62m2, kuća je sagrađena 1967. godine (48 m2) a nadograđena je sa dodatnih 14m2 2008. godine. Molim ponude za izradu dokumentacije za legalizaciju

 • Legalizacija objekta - Račinovci

  Legalizacija objekta do 100m2. Zahtjev za Legalizaciju objekta do 100m² predao sam prema gradskome uredu.
  Objekt je star oko 30ak godina i vidljiv je na avio snimci RH kao i na topografskim kartama RH.
  Nalazi se na poljoprivrednom zemljištu od skoro 6000m². 2005. g. dobili smo rješenje da je objekt izmjeren od 61m² ali je bez uporabne dozvole.
  Pri upitu u katastar i općinski sud zemljišno-knjižišnog odjela rekli su mi da bez legalizacije neću postići ništa.
  Unajmio sam ljude potrebne za izradu cijele dokumentacije i ista je predana u gradski ured za izdavanje akata za gradnju grada.
  U dokumentaciju je unijeta i nadstrešnica zatvorenog tipa od 4,8m² naknadno napravljena, kako bi štitila ulaz od prodora kiše, tako da u dokumentaciji objekt im 66m².
  Prilikom izlaska na teren, ljudi iz gradskog ureda mjerili su objekt bez nadstrešnice i sada zahtijevaju korekciju dokumentacije bez nje.
  Sve je ovo prenešeno samo usmenim putem, nisam dobio nikakvo obrazloženje ni pismeno ni usmeno zašto je to tako potrebno odraditi.
  Nadstrešnica nije vidljiva na avio snimci. Pročelnica grada je isto tako inzistirala da se objekt dovede u stanje kao što je na slici. Ne bih htio da mi se dogodi kao i jednom kolegi koji je imao sličnu situaciju, a kasnije kad je sve bilo gotovo ista osoba mu je rekla da to nije trebao uklanjati.
  Zanima me da li mogu napraviti od nje nadstrešnicu otvorenog tipa ili je baš moram ukloniti i naknadno napraviti nekakvu zaštitu za ulaz?
  I koja je procedura za izmjenu dokumentacije u tom sličaju?

 • Legalizacija nadograđene vikendice - Račinovci

  Legalizirao bih nadograđenu vikendicu. Vikendica je upisana u ZK i katastar na osnovu geometar. elaborata i arh.nacrta i na novo dograđenoj površini plačam sve obaveze.

 • Legalizacija obiteljske kuće - Račinovci

  Legalizacija obiteljske kuće cca 250m2.

 • Legalizacija natkrivene verande - Račinovci

  Živim u kući koja je napravljena 1956 god.i koja ima građevinsku dozvolu. Prije sedam godina sam natkrio verandu a jedan dio sam zatvorio i napravio prostoriju. Ukupna kvadratura natkrivene verande je 30m2, a od toga zatvorenog dijela je 18m2. Molim vas što mi je potrebno za legalizaciju istog, a što mogu ja sam pribaviti, i kolika bi bila cijena legalizacije istog.

 • Legalizacija - Račinovci

  Legalizacija. Prozor 160 x 90 i prozor 60 x 60. Sjeverna strana stambene zgrade, površine ispod 400 m2.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 14 / 17