Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.61 (13 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Legalizacija nadograđene vikendice - Sotin

  Legalizirao bih nadograđenu vikendicu. Vikendica je upisana u ZK i katastar na osnovu geometar. elaborata i arh.nacrta i na novo dograđenoj površini plačam sve obaveze.

 • Legalizacija kuće - Sotin

  Trebam legalizaciju kuće od 115 m2. Legalizirano je 99 m2.

 • Legalizacija kuće - Sotin

  Kupio sam kuću za koju nije predan zahtjev za legalizaciju. Kuća ima cca 100 kvadrata. Pola kuće je izgrađeno 1967g. za što imam snimku a druga polovica 1970. Trebao bih kuću legalizirat. Molio bih ponudu s troškovima.

 • Legalizacija zatvorenih balkona - Sotin

  Zatvorio sam balkon PVC stolarijom i dobio dodatne stambene kvadrate. Dio unutarnjih nenosivih prezida sam promijenio te napravio kompletno nove instalacije. Dobio sam oko 10-tak dodatnih kvadrata i drugačiji raspored prostorija. Stan je u zgradi sa ukupno 96 stanova i pratećim prostorima. Dobar dio ostalih stanara zgrade također je napravio slično. potrebno riješiti sve papire za legalizaciju.

 • Izrada geodetskog i arhitektonskog snimka - Sotin

  Tražim najpovoljniju ponudu za izradu dokumentacije geodetskog i arhitektonskog snimka za potrebu legalizacije nelegalnog objekta, veličine 16 m2.

 • Zatvaranje dijela loggie - Sotin

  Željela bih zatvoriti dio loggie, zapravo staklenu stijenu kojom je loggia odvojena od stana pomaknuti na 2/3 loggie. Dio bi tako bio pregrađen, a dio bi ostao za biljke. Loggia je veličine 7 kvadrata. Što mi je od dokumentacije potrebno da bih to mogla napraviti?

 • Legalizacija obiteljske kuće - Sotin

  Trebam ponudu za legalizaciju objekta - obiteljske kuće. Objekt je na tri etaže - prizemlje, kat i potkrovlje, a svaka etaža je vanjskih gabarita cca 8x12m, dok je stambenog prostora cca 70m2 po etaži.
  Kuća je stara 13 godina i stanje objekta je djelomično ucrtano u katastarski plan. Zemljište na kojem se nalazi je u vlasništvu grada Zagreba. Priključci vode i struje su uredno plaćeni, kao i oni za komunalnu naknadu i slivne vode od grada.
  Molila bih ponudu za geodetski snimak, arhitektonski snimak te upis u katastar i gruntovnicu. Također me zanima koliko cijeli postupak traje.

 • Legalizacija zgrade, roštilja, terase i pomoćne zgrade - Sotin

  Trebam ponudu za izradu potrebne dokumentacije za legalizaciju (arh. dio), sukladno Zakonu o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama.
  Predmet legalizacije je jednostavna zgrada (neto površina 21,5 m2), roštilj, terasa sa nadstrestrešnicom te 3 pomoćne zgrade (cca 3 x 10 m2), sve na jednoj k.č./poljoprivrednom zemljištu površine 1800 m2.

 • Legalizacija, energetski certifikat i upis u katastar - Sotin

  Trebam ponudu za legalizaciju, energetski certifikat i upis u katastar kuće od 250 m2.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 9 / 35