Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.6 (15 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Legalizacija zatvorene loggie - Vukovar

  Legalizacija zatvorene loggie u stambenoj zgradi. Zanima me cijena arhitektonskog snimka i uvjerenja o mehaničkoj otpornosti. I informacija što sve trebam za spomenuti postupak.

 • Legalizacija zatvaranja balkona - Vukovar

  Legalizacija zatvaranja balkona - imam stan u višestambenoj zgradi (zgrada sagrađena 1956 g. ima površinu > 400 m2). Zanima me koju sam dokumentaciju dužan pribaviti (izvod iz katastra, uvjerenje da je zgrada napravljena prije 1968 g., itd), a prije angažiranja stručne osobe koju bi angažirao za postupak legaliziranja zatvorenog balkona. Isto tako molio bih za kontakt ovlaštenih tvrtki za provedbu postupka legalizacije.

 • Izrada idejnog projekta i legalizacija - Vukovar

  Trebam arhitekta za idejni projekt za vikendicu. Naime trebam i nekoga ko ima "prazan broj" jel nije predan zahtjev za legalizaciju. Ujedno trebam i idejno riješenje za isti. Radi se o 2 apartmana po cca 50 m2. Objekat postoji ali je u jako lošem stanju.

 • Legalizacija objekta - Vukovar

  Trebam ponudu za legalizaciju objekta.

 • Usluga legalizacije objekta - Vukovar

  Trebam kopletnu uslugu za legalizaciju objekta, vikendice cca.59m2, započete 90-tih god. Riječ je objektu u izgradnji, zidovi sa pločom, nije u funkciji stanovanja. Molim ponudu za sve postupke vezane za izradu geodetskog snimka i arhitektonskog dijela. Koji je vremeski dio potreban za njihovu izvedbu.

 • Sređivanje dokumentacije za stambenu zgradu - Vukovar

  Stambena zgrada sa 10 stanova. kvadratura je cca 350 m2. Novopostojeća zgrada izgrađena je na temeljima star kuće, koja je sagrađena koliko nam je poznato 1927 g. Nismo upisani u katastar pa nam trebaju oba snimka. Imamo etažni elaborat koji nije ovjeren. Interesira nas i način plačanja jer bi plačao svaki pojedinac posebno. Također što ako jedan stanar ne želi. Isto tako bi nam trebalo sređivanje papira za upis u gruntovnicu.

 • Izrada dokumentacije za nadogradnju - Vukovar

  Kuća je u postupku legalizacije. Trebali bi nadograditi stepenište i probiti ulaz na kat. Trebam ponudu za izradu dokumentacije?

 • Legalizacija poljoprivrednog objekta sagrađenog nakon 21.6.2011. - Vukovar

  Izgradili smo obiteljsku kuću iznad 400m2 i dodatni objekt (cca. 250m2) pokraj Velike Gorice. Na istom gradilištu postoji već legalizirana kuća (iz 60-ih godina)koja posjeduje priključak za gradsku vodu, telefon i električnu energiju. Srušena je drvena štalica koja je također upisana u katastar. Vlasnik sam 1/1 gradilišta i legalizirane kuće.
  Postoji još i sagrađeni zidani poljoprivredni objekt od cca. 50m2 koji je sagrađen nakon 21.6. pa me zanima je li moguće legalizirati i tu građevinu. Zanimaju me ponude za izradu dokumentacije potrebne za legalizaciju kuće i dodatnog objekta. Molim da se hitno jave ozbiljni ponuđači.

 • Izrada dokumentacije za legalizaciju - Vukovar

  Zanima me cijena izrade dokumentacije za legalizaciju terase koja je u dokumentaciji u površini od 12,8m2, a u stvarnosti je 2,8 m2, lodja 10m2 je zatvorena prostorija-soba. Dakle, legalizacija ovog zatvorenog prostora. Terasa je zatvorena u tijeku izgradnje stambene zgrade, dakle ne naknadno. Rijec je o zgradi od 3 etaze, svaka oko 140m2 a u prizemlju se nalaze poslovni prostori. Bila bih zahvalna za okvirni izračun ukupnih troškova za predmetnu nekretninu.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 2 / 10