Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.72 (64 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Instalacije struje, vode i centralnog grijanja - Bošnjaci

  Tražim ponudu za instalacije struje, vode i centralnog grijanja.

 • Postavljanje elektro instalacija - Bošnjaci

  Trebam najbolju ponudu za postavljanje elektro instalacija u novosagrađenoj kući od 300 m2 u tri stana.

 • Elektroinstalacije - Bošnjaci

  Treba razvući elektroinstalacije u prizemlju objekta površine 35 m2 te izbaciti unutarnje mjerilo izvan kuće.

 • Zamjena elektroinstalacija i adaptacija - Bošnjaci

  Po kontaktu šaljemo nacrt prema kojem bi trebalo renovirati struju u cijeloj kući, povećati i obnoviti kupaonicu te djelomično urediti kuhinju.
  Postojeće električne instalacije su dotrajale i nepouzdane (izvedene prije 50tak godina) te bi ih u potpunosti trebalo zamijeniti i ugraditi novu razvodnu ploču s preklopnim osiguračima i 2 FID sklopke (jedna za kupaonicu i jedna za čitavu kuću). Izvedba struje uključuje nove prekidače, utičnice i priključke za stropna svjetla. Na zasebni osigurač (20 osigurača) smo planirali spojiti: svaku utičnicu za radijatore (5), svaki bojler (2), priključak za štednjak (1), ostale utičnice u svakoj sobi (5), svjetla u svakoj sobi (6), svjetlo na terasi (1). S obzirom da vi imate više iskustva od nas u vezi strujnih vodova u kući, slobodno predložite bolje i/ili prikladnije rješenje.
  Trenutno je u kući samo hladna voda te bi trebalo ugraditi bojler u kupaonicu i manji protočni bojler u kuhinju. Postojeće cijevi i pipe koje se nalaze izvan kuće (pored terase) bi trebale i dalje raditi te ih nije potrebno mijenjati.
  Kupaonicu bi trebalo proširiti na prostor do nje prema nacrtu, u njoj izvesti tuš kadu pomoću niskog zidića i odvoda u podu, postaviti nove pločice u čitavoj kupaonici, ugraditi nove sanitarne elemente i novi bojler te postaviti nova vrata.
  U kuhinji bi trebalo postaviti nove pločice te ugraditi samo novi sudoper (sa priljučcima za vodu i protočnim bojlerom cca. 3500 W ispod sudopera).
  Postojeći odvodi vode sada se izlijevaju u septičku jamu koja se nalazi otprilike pored kupaonice.
  Prilikom izvedbe kupaonice i kuhinje trebalo bi nove odvode izvesti na takav način da ih je moguće lako priključiti na nedavno provedenu kanalizaciju u prilaznoj ulici. Ukoliko uspijemo do izvedbe radova ishoditi dozvolu za priključak na kanalizaciju treba odvode spojiti na kanalizaciju.
  Ukoliko ste zainteresirani i u mogućnosti izvesti navedene radove molimo vas da se javite na ovaj mail ili broj telefona iz potpisa. Mi radimo u Zagrebu te bi bilo idealno da se dogovirmo barem tjedan dana ranije da uzmemo godišnji odmor kako biste mogli vidjeti kuću i procijeniti o kakvim točno radovima je riječ te da bi se mogli dogovoriti oko svih otvorenih pitanja.
  Javite molim vas kada bi nam mogli napraviti ponudu za navedene radove (prije ili nakon što vidite kuću, kako vam se čini bolje) te do kada bi mogli završiti s opisanim radovima.
  Hvala i lijep pozdrav.

 • Montiranje rasvjete i stolica - Bošnjaci

  Trebam ponudu za montiranje rasvjete (3 visilice i 2 platfonjere) te montiranje stolica.

 • Zamjena kutije s osiguračima i instalacija - Bošnjaci

  Trebalo bi promijeniti kutiju sa osiguračima i sve instalacije. Kvadratura stana je 50 m2. Molim ponudu s materijalom i ugradnjom.

 • Uvođenje vode, struje, plina i instalacija - Bošnjaci

  U stan od 40 m2 uvesti vodu, struju, plin i sprovesti instalacije. Na cjelu površinu poda postaviti izolaciju za podno grijanje.

 • Razvod novih instalacija struje i novi ormarić - Bošnjaci

  Razvod novih instalacija struje i novi razvodni ormarić, stan 60 m2, oko 30 razvodnih mjesta.

 • Zamjena električnih instalacija - Bošnjaci

  Trebam promijeniti instalacije struje u stanu, 56 m2. Također je potrebno i zamjeniti stare osigurače sa novim fido sklopkama. Radovi bi se izvodili početkom 5 mjeseca.
  Za sve dodatne informacije stojim na raspolaganju.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 7 / 28