Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.89 (9 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Instaliranje brodske opreme - Kućište

  Instaliranje brodskog radara, multifunkcionalnog ekrana GO9, autopilota, 2 sonde (za fishfinder), razvodnu ploču s prekidačima, brodska rasvjeta.

 • Uređenje sale za svatove - Slavonski Brod

  Trebam ponudu za uređenje sale za svatove, dužine 61 m, širine 16,5 m, visine 5 m. Jedan dio objekta je na katu manji dio 'sala za različite aktivnosti' kapaciteta a 25m, b 16,5m, h 3m. Veći dio sale u donjem dijelu je a 36m, b 16,5m, h 5.
  Objekat je izgraden samo sa vanjskim zidovima i unutarnjim stepeništem na gore, a izrađen je od betonsko izlivenih elemenata, sa krovnom konstrukcijom bez stubova.
  Potrebno je potpuno opremiti, počev od betonske ploče, keramike, spuštenih stropova, el instalacija, klime, grijanje, ličilacki radovi, pregradni zidovi, 14 wc-a, 6 pis. prostor za hladnjače, kuhinja. Pošto se nalazim u inozemstvu, radove ću početi na proljeće, a sad je moguće pogledati objekat.
  Zanima me približna cijena navedenih stavki, zbog planiranja sredstava, dakle ozbiljnije razgovore možemo obaviti s mojim dolaskom, a sadašnji kontakti poslužit će kao vodilja posla koji slijedi.
  Znam da podaci koje sam iznijeo nisu dovoljni, za davanje neke procjene rada, ali grijanje, hlađenje, betonska ploča, ličilacki radovi i sl, imaju svoju cijenu, po kvadratu ili jedinici površina ili cijena po rasvjetnim mjestu. Stoga mislim da mi netko može okvirno ukazati koliko trebam očekivati za ulaganje, završnih radova, po određenim stavkama ili grubo potpuno. Hvala lijepo, pokušat ću odgovoriti na pojedine upite po mogućnosti.

 • Elektroinstalaterski radovi - Zagreb

  Tražim električara, manji posao, produženje elekto kablova i montiranje 4 utičnice i spajanje na rasvjetu.

 • Postavljanje rasvjete sa senzorima - Zagreb

  Trebam postavljanje rasvjete sa senzorima u stambenoj zgradi.

 • Izrada novih elektroinstalacija - Zagreb

  Radimo potpunu adaptaciju stana te trebam električara jer je potrebno provesti novu elektro instalaciju.
  Stan ima tri (3) prostorije te cca 40 m2. Elektro instalacija učvrstila bi se na zidove bez štemanja jer smatram da to nije potrebno jer u potpunosti oblažemo zidove sa knaufom ali prihvaćam i prijedlog majstora. U svaku prostoriju postavili bi cca 7 utičnica ukupno: 21, rasvjetna tijela svaka soba 2, ukupno: 6, svaka prostorija posebno sa vlastitim osiguračima ukupno >: 3. Nakon završetka radova sa knauf postavljanje utičnica tj. završetak u potpunosti. Potrebna nam je i ovjera o uporabljivosti izvedene električne instalacije za HEP. Zamoljavam ponude kao što je opisano. Hvala.

 • Postava rasvjetnih tijela - Mandre

  Postava elektro instalacija, cca 40 rasvjetnih tijela.

 • Izrada nove elektroinstalacije u stanu - Zagreb

  Interesiraju me radovi instalacije struje, stan cca 40 m2. Stan se nalazi u kući u prizemlju i treba komplet novu instalaciju struje sa tim da na gornjem objektu stana iznad ima postojeći priključak struje koji je u funkciji i na taj isti priključak bih se ja spojio. Jedan priključak dva stana, na gornjem stanu ima kutija sa osiguračima, sad što se tiče radova: da se pogleda objekt (stavio bih kutiju sa osiguračima, kontrolni sat, jeftinu verziju radi sebe, na jedan priključak jednofazni išlo bi pet rasvjetnih tjela, četiri prekidača + kupaonski, utičnice cca dvadeset dva komada.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 13 / 52