Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.6 (129 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada nadstrešnice - Račinovci

  Nadstrešnica 8 x 2,5 (cca 20 m2), visina 2,50 - 2,30, koja se naslanja na kuću, radovi vaših ruku: postavljanje drvene konstrukcije, obrada drveta, zaštita drveta, farbanje (u dogovoru sa vama i ja to mogu odraditi), postavljanje krova: letvanje sa jelovim daskama, folija, imitacija crijepa, postavljanje žlijeba i dodatne limarije ovisno o vašem mišljenju, zanima me cijena, tj. rad, otprilike koliko traju ti radovi, koliko bi vas radilo na toj nadstrešnici? Ako cijena odgovara ja vas kontaktiram, da dođete na teren da popišemo materijal koji ja moram kupiti i krenemo na posao.

 • Zatvaranje natkrivene terase - Račinovci

  Trebam ponudu za zatvaranje natkrivene terase cca 20 m2 s lexanom s dvije strane.

 • Izrada nadstrešnice - Račinovci

  Trebam ponudu za izradu nadstrešnice od polikarbonata nad terasom i izradu dijela željezne nosive konstrukcije. Dužina nadstrešnice cca 700 cm, širina cca 190 cm. Izrada je potrebna što prije.

 • Gradnja nadstrešnice - Račinovci

  Trebam majstora za izgradnju dodatne nadstrešnice (verande) uz kuću.

 • Izrada nadstrešnice prekrivene limom - Račinovci

  Izrada nadstrešnice iznad pecare, planirao sam na jednu vodu, prekriti s limom u obliku crijepa, dimenzije 4 x 4.5 m cca, imam već priređenu drvenu građu i lamperiju za ispod lima.

 • Izrada i montaža nadstrešnice - Račinovci

  Trebam ponudu za izradu i montažu manje nadstrešnice iznad ulaznih vrata u objekt. Dimenzije nadstrešnice 300 x 150 cm, materijal - metalna konstrukcija sa pokrovom od leksana.

 • Izrada nadstrešnice - Račinovci

  Trebam ponudu za izradu nadstrešnice u stambenoj zgradi od dvije etaže, koja ide u slovo L, a veličine je 14,50. Svakako želim obratiti pažnju na toplinsku izolaciju, kao i kvalitetni što je moguće više otporni krovni pokrov na vremenske uvjete, (zima, težina snijega, led, tuča, orkansko nevrijeme, puno kiše, velike topline i dugotrajna izloženost suncu).

 • Limeni krov s izolacijom - Račinovci

  Na lođi 5 m2 trebam novi limeni krov s izolacijom 10 cm. Nova drvena konstrukcija za limeni krov i 5 stupova oko1.6 m visine naslonjenih na zidić lođe koji drže krović s malim padom. Hitno trbam ponudu.

 • Postavljanje lexan ploče na nadstrešnicu - Račinovci

  Trebam ponudu za postavljanje lexan ploče od 1220 mm x 2440 mm, na već postavljenu konstrukciju blago savinute nadstrešnice? Koje boje nudite osim staklaste i bijele?

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 4 / 7