Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.6 (143 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada nadstrešnice za terasu - Šarengrad

  Trebam ponudu za nadstrešnicu na teresi 6 x 3 m, može biti drvena konstrukcija, Alu ili čelična konstrukcija. Gore je potrebno staviti ploče otporne na led i sunce. Molim ponudu pa ću naknadno odlučiti koja mi najviše odgovara - drvena, čelična ili Alu. Unaprijed vam se zahvaljujem i čekam Vaše ponude.

 • Izrada inox nadstrešnice - Šarengrad

  Trebam izradu inox nadstrešnice iznad ulaznih vrata na kući, dužina 210 cm, širina 100 cm. Trebam i montažu nadstrešnice na kuću kao i plastike kao krova, sve to na području.

 • Izrada alu brisoleja - Šarengrad

  Trebam ponudu za izradu alu brisoleja za terasu dimenzija 4 x 4.

 • Postavljenja lexana - Šarengrad

  Trebam postavljenja lexana iznad ulaza i terase - tražim majstora koji će skinuti stari lexan (17,5 m2), te na postojeću metalnu konstrukciju montirati nove ploče od lexana sa svim potrebnim trakama za brtvljenje i zaštitnim profilima.

 • Izrada dvije nadstrešnice - Šarengrad

  Tražimo majstore za izradu dviju nadstrešnica. Jedna ispred glavnog ulaza koja bi bila nadograđena na već postojeći ulaz te na krov kuće s jedne strane i krov garaže s druge strane. Druga nadstrešnica bi bila na postojećoj terasi naslonjenoj na kuću. Svaka nadstrešnica ne prelazi 15 m2. Imamo i nacrte i mjere koje možemo po potrebi proslijediti.

 • Zatvaranje balkona - Šarengrad

  Trebam ponudu za zatvaranje balkona 7, 6 x 1, 25 m. Zatvaranje bi se izvelo leksan pločama, na način da 3/4 bude fiksirano, a 1/4 pomično. Sav potreban materijal je kupljen (leksan ploče, profili, vodilica i kotačići za pomičnu ploču.....).

 • Izmjena krova na balkonu - Šarengrad

  Molim ponudu za izmjenu krova na balkonu dužine cca. 5.4 x 1 m.

 • Izrada nadstrešnice odvodnjom - Šarengrad

  Molim ponudu za izradu nadstrešnice nad balkonom dimenzija 5 * 1,5 m, pokrov od sandwich panela s odvodnjom oborinskih voda i bočnim vjetrobranima.

 • Izrada nadstrešnice za automobile - Šarengrad

  Trebamo izradu nadstrešnice za aute, stambena smo zgrada sa 6 parkirnih mjesta, izrada bi morala biti 3 po 3 parkirna mjesta. Željeli bi da je metalna i pokrivene pod jednu stranu limom za krovišta ili neki drugi materijal po vašoj preporuci, svako parkirno mjesto ima 12,50 m kvadrata.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 9 / 12