Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.68 (16 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Usluge nadzornog inženjera - Zagreb

  Namjeravam početi gradnju privatne niskoenergetske montažne kuće pa mi je potrebna ponuda za usluge nadzornog inženjera. Početak gradnje temelja bi bio početkom srpnja. Kuća je prizemnica, 90m2. Posjedujem rješenje o uvjetima građenja. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno me kontaktirajte. Hvala lijepo.

 • Nadzorni inženjer - Zagreb

  Trebam inženjera s 10 i više godina iskustva u obavljanju nadzora građevinskih radova. Trebam osobu od povjerenja koja je spremna u potpunosti se posvetiti kontroli kvalitete materijala ugrađenog tijekom izgradnje kuće kao i kontroli kvalitete izvedbe od strane izvođača. Ne zanima me građevinski nadzor samo na papiru. Nudim fer i korektan poslovan odnos uz poštenu naknadu primjerenu traženom angažmanu.
  Predmet nadzora je građenje niske prizemnice s površinom od 180 m2 brutto. Građevina je zamišljena kao jednostavni pravokutni blok, bez podruma i potkrovlja, s četverostrešnim krovom. Temelji su klasični, zidna konstrukcija je od blok opeke i armiranog betona, a stropna polumontažna na bazi opeke (fert) i armiranog betona. Općenito, prati se obrazac tradicionalne gradnje za zagrebačko podneblje uz primjenu klasičnih materijala te bez kompleksnih zahvata.

 • Usluge nadzornog inžinjera - Kladje

  Trebam usluge nadzornog inžinjera građevine, gradimo obiteljsku kuću cca 200 m2. Građevinsku dozvolu imamo. Moramo prijaviti početak gradnje!

 • Usluge nadzornog inženjera - Novi Vinodolski

  Trebam hitno uslugu nadzornog inženjera, u tijeku su adaptacijski građevinski radovi na maloj kamenoj kućici. Izlazak na objekt već sutra.

 • Izrada projekta za kuću - Pula

  Trebam ponudu za projekt manje kuće katnice s ukupno 3 sobe i svaka sa svojim zahodom, tušem, lavandinom i ev. jedna kada. Zatim, zajednički dnevni boravak za sedam osoba, također blagovaonica i kuhinja. Mjesta za perilicu, sušilicu i ugradbene ormare za svaku prostoriju i hodnik. Planirana uzglavlja na sjeveru ili istoku. Jedan balkon za boravak na katu.
  Koliko bi koštalo sveukupno geodetski, arhitektonski, građevinski i izvedbeni projekt s projektom elektroinstalacija, vode i kanalizacije te izrada troškovnika i nadzor gradnje.

 • Izrada idejnog i glavnog projekta i nadzor radova - Pazin

  Trebam ponudu za izradu idejnog i glavnog projekta te nadzor novogradnje obiteljske kuće - prizemnice s podrumom tlocrta cca 100 m2.

 • Nadzor za izgradnju - Zagreb

  Trebam nadzor za izgradnju visokog potkrovlja.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 14 / 27