Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.76 (64 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada garderobnog ormara - Bršadin

  Trebam ponudu za izradu garderobnog ormara širina 180, visina 220, a dubina 65 cm, s dvojim kliznim vratima (ne nužno cijelom visinom). Ormar bi trebao imati dio za viseće stvari i police. Znam da cijena ovisi o nizu parametara, ali me zanima koja bi otprilike bila početna cijena i u kojem roku je moguće realizirati narudžbu. Hvala, srdačan pozdrav.

 • Tapeciranje klupe i stolica - Bršadin

  Imam kutnu tapeciranu klupicu i tri tapecirane stolice. Trebalo bi sada promjeniti spužvu, koja je bila debljine 2 cm, a ja bi sada želio, da bude 3 cm debela. Vanjski matrijal bi sada želio eko kožu (cca 4 m2).

 • Izrada pulta za poslovni prostor - Bršadin

  Trebam ponudu za izradu pulta (najjednostavniji, više bi služio kao pregrada u jednom većem uredu), cca 1,30 m - dužina i 1,30 m - zaobljeno na spoju unaprijed zahvaljujem i lijep pozdrav.
  Izgled pulta je vidljiv na ovoj poveznici.

 • Izrada namještaja - Bršadin

  Trebam ponudu za izradu kuhinje s gornjim elementima u obliku slova U dimenzija 2 x 217 cm i 1 x 309 cm sa sudoperom na sredini duže stranice. Hodnik ormar kao ugradbeni 120 cm do stropa. Soba ormar 120 cm sa kliznim vratima, iznad ormara do stropa obična vrata na ormaru. Boravak popuniti stijenu zida 390 cm gdje će biti TV . Na balkonu zatvoriti izbu sa prednje strane otvora dim. 152 x 250 cm, dubine 120 cm i unutra složiti police za usisivač, vješalice za garderobu, razno, itd. Neki ormarić viseći u kupaoni.

 • Izrada kreveta - Bršadin

  Trebamo ponudu za krevet 160 * 200 s podiznim mehanizom. Po mogućnosti da krevet bude što viši kako bi stalo što više stvari ispod.

 • Popravak kliznih vrata na ormaru - Bršadin

  Popravak kliznih vrata na ormaru i ugradnja novih kotačica na kliznom sustavu ili promjena svih fronti, ormar se sastoji iz 3 kliznih vrata od zida do zida i do stropa visina.

 • Popravak kliznih vrata na ormaru - Bršadin

  Trebam ponudu za popravak kliznih vrata na ormaru.

 • Izrada kreveta na kat i ugradbenog ormara - Bršadin

  U dječjoj sobi visokog stropa trebali bi drvenu platformu za spavanje dužine 2,20 m i 1,80 m širine, a ispod nje bi htjeli ugradbeni ormar visine oko 2,00 m i 1,60 m širine do 1 m dubine koji bi imao funkciju dodatne potpore platformi.

 • Radni stol od masivnog drva - Bršadin

  Trebam radni stol od masivnog drva, dug 200 cm s ladicama. Samo ponuđači koji mi mogu izdati račun.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 11 / 13