Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.83 (47 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada ormara za cipele i zamjena sudopera - Gradište

  Trebam izradu ormara za cipele te izmjenu sudopera u kuhinji.

 • Izrada sanduka za pohranu i sjedenje - Gradište

  Izrada sanduka za pohranu i sjedenje za otvoreni balkon, materijal koji podnosi kišu i snijeg.

 • Zatvaranje prostora ispod kosine krova - Gradište

  Tražimo stolara, koji bi nam na gornjoj etaži stana, koja se sastoji od jedne prostorije, zatvorio prostor ispod kosine krova, sa kliznim vratima (4 kliznih vrata) dim. otvora 524x74 cm. Okomito na klizna vrata treba zatvoriti jednu stranu dimenzije cca 134x122x46 cm te na jednom zidu na kojem se nalazi dimnjak, treba s obje strane od dimnjaka staviti po 3 police za knjige sa svake strane, gdje su police za knjige različitih dimenzija.

 • Izrada stola sa slikom - Gradište

  Molila bih ponudu za 'stol sliku' koji se ne drži za zid: zanima me varijanta sa ogledalom i 4 noge stola, a stol bi trebao biti dimenzija cca 90 x 135 ili nešto drugo slobodno predožite.
  Ja bih voljela da je 'okvir/noge' bijeli i da je stol čim laganiji, možda umjesto ogledala da je folija.

 • Izrada kuhinje i ugradbenog ormara - Gradište

  Trebala bih kuhinju u slovo L 340 x 280 ugradbeni hladnjak, povišena peć, da im a što više ladica sa ublaživacima udarca od materijala, iverica sjajna i akril sjajni. Izvedba što modernija i trebala bih ormar sa kliznin vratima širine 3, visine 2,55 i dubine 0,62 m. Unuta police, vješanje i 4 ladice. Vrata jedno ogledalo i ostalo iveral. Molim ponude posebno za ormar, posebno za kuhinju.

 • Izrada zidnog sklopivog stola sa slikom - Gradište

  Na stranicama sam vidjela članak o sklopivim zidnim stolovima. Za moj stan bi meni trebao jedan takav stol po mogućnosti stol / slika koncept. Ukoliko je potrebno još detalja, molim da mi se obratite preko maila.

 • Izrada trokrilnog ormara - Gradište

  Trebam ponudu za ormar 390 x 240 x 60, bijeli sa 3 krila, srednje krilo ogledalo.
  - prvo i drugo krilo bi imalo na vrhu 3 police cijelom dužinom, zatim se krilo dijeli na pola i lijevu stranu ispunjavaju police cca 6 - 7 polica a na desnu stranu ide šipka za vješalice i ispod tri ladice.
  - treće krilo bi imalo također 3 police na vrhu punom dužinom, zatim ide šipka za vješalice punom dužinom i na dnu 3 ladice punom dužinom.

 • Izrada sobe - Gradište

  Prema materijalu u privitku trebam ponudu za izradu sobe. Materijal – jelovina – suha. Radi visine plafona najveća visina ormara 1900 mm – i vezano za montažu. Cijene konačne = koliko treba platiti. Plaćanje u gotovini. Isporuka i montaža. Noćni ormarići mogu biti i drugačiji. Vrijeme izrade i dostave. Podnice u sastavu cijene kreveta. Madrace tih dimenzija kupujemo mi.

 • Sklopivi namještaj - Gradište

  Sklopivi namještaj izložbeni prostor.
  Želim pronaći tvrtku koja je pripremila namještaj u izložbeni prostor u trgovačkom centru u Zagrebu. To je oko 200 četvornih metara cca. Namještaj je već u prostoru, mora se primjenjivati u kao što je planirano, a dio i staviti zajedno.

  Folding furniture showroom I would like to find a company that has prepared the furniture in the showroom in a shopping center in Zagreb.
  It is about 200 square meters approx. The furniture is already in the space, it must be deployed in according to plan and as part of it and put together.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 1 / 58