Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.83 (47 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada ugradbenih ormara po mjeri - Opatovac

  Trebam ponudu za dva ugradna ormara po mjeri.
  1. Ormar za hodnik. Dimenzije 150 x 270 x 70 cm, Materijal vrata bijeli iveral, unutrašnjost ormara: 1x vješanje kaputa, ostalo police za cipele
  2. Ormar za spavaću sobu. Dimenzije 307 x 270 x 60 cm, (sa rupom za vrata). Materijal vrata bijeli iveral, unutrašnjost ormara: 4x vješanje odjeće, ostalo police.

 • Izrada ladica - Opatovac

  Potrebne su mi drvene skale sa tri ladice za dječji krevet na kat. širina 40 cm a visina do 1.50 m. Ladice su ustvari skale koje služe da bi se dijete popelo na krevet. Hvala

 • Izrada komode - Opatovac

  Trebam ponudu za izradu komode 100 x 75 x 55 cm (Š x V x D) prema priloženim nacrtima i slikama, uz korištenje što jeftinijih dijelova (vodilice ladica, spojni pribor). Debljina iverice - 18 mm Boja - Natur izbijeljeni hrast / wenge Srdačan pozdrav.

 • Izrada drvenih hrastovih vješalica - Opatovac

  Trebam ponudu za izradu 7 komada drvenih hrastovih lakiranih kukica za vješanje kaputa - slike u prilogu. Dimenzije (3 x 4.5 - 5.5 cm) su vidljive na slikama, kao i način montaže, jedino što bih želio da vijak bude jači nego na slikama (širine koliko drvo dopusti) da može podnijeti veću težinu (par kaputa).
  Ponuda bi trebala sadržavati same kukice kao i sve pripadajuće vijke, matice i sl. potrebne za montažu (montaža nije potrebna).

 • Izrada plakara u hodniku - Opatovac

  Izrada plakara u hodniku, dimenzije cca 160 X 55 X 240 cm, bijela boja, visoki sjaj (eventualno nešto u kombinaciji sa crnim). Pola plakara ormar, druga polovica pregrade (cipele, i ostalo). Molim ponudu!

 • Izrada regala za dnevni boravak - Opatovac

  Trebam majstora koji bi mogao izradirti regal u dnevnom boravku kao što je na slici u prilogu: elementi bi bili kupljeni - trebalo bi izraditi pozadinu i dio na kojem stoji TV.

 • Izrada kuhinje i ugradbenog ormara - Opatovac

  Trebala bih kuhinju u slovo L 340 x 280 ugradbeni hladnjak, povišena peć, da im a što više ladica sa ublaživacima udarca od materijala, iverica sjajna i akril sjajni. Izvedba što modernija i trebala bih ormar sa kliznin vratima širine 3, visine 2,55 i dubine 0,62 m. Unuta police, vješanje i 4 ladice. Vrata jedno ogledalo i ostalo iveral. Molim ponude posebno za ormar, posebno za kuhinju.

 • Izrada namještaja za apartman - Opatovac

  Trebam po mjeri napraviti dvije klupe za umivaonik, dva šanka i jedan jednokrilni ormar.

 • Izrada kupaonskog namještaja - Opatovac

  Trebao bih ponudu stolara za izradu dijela kupaonskog namještaja (radna ploha dužine cca 3m i širine 60cm) koja bi u jednom svom dijelu imama police i eventualno vrata te bi se na nju montirao umivaonik.
  Mogućnost izrade još stvari po stanu ukoliko ovo prođe sve u redu.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 8 / 31