Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.77 (27 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Uređenje prostora - Borovo

  Trebam okvirnu ponudu za uređenje prostora od 65 m2 (2 kupaonice, 2 spavaće sobe, dnevni boravak kuhinja); struja, voda (dovedeni na kat). Treba sprovesti struju vodu i stavit satove, pregrade, izolacija, parketarski i keramičarski radovi, sve kompletno samo da se postavi namještaj. Molim ponudu s radom i materijalom (srednje kvalitete). U prilogu je nacrt.

 • Kompletna adaptacija stana - Borovo

  Stan se nalazi na trećem katu, u stambenoj zgradi od tri kata bez lifta. Zgrada je izgrađena 1998. godine. Naime, stan je orijentiran samo na jednu stranu (južnu), tako da mi problem predstavlja nedostatak prozora i dnevne svjetlosti (najviše u hodniku, kupaoni i kuhinji). Dnevni boravak sa kuhinjom je zadovoljavajuć, no spavaća soba se nalazi sa lođom u produžetku, koja je poslije nekoliko godina zatvorena PVC staklenim stijenama.
  1. pitanje: da li se smije izbiti još još jedan prozor na zidu spavaće sobe koji je po nacrtu vanjski zid zgrade (budući da je staklena stijena koja zatvara lođu napravljena naknadno)?
  2. pitanje: da li se smiju rušiti zidovi unutar stana (pretpostavljam da smiju jer su gipsani i ne sadrže nikakve instalacije)? Time bi željela povećati spavaću sobu i smanjiti hodnik.
  3. pitanje: Budući da je kuhinja daleko od prozora, a pritom je i zatvorena pregradnim zidom (koji je također u međuvremenu na pola srušen (sad izgleda kao prozor sa šank klupčicom), svakako bi i sa njom željela napraviti nešto, no na tom zidu postoje instalacije struje, plina i radijator koji ne bih željela uklanjati (no uz konačno bolje riješenje premještaj radijatora dolazi u obzir). Ostatak kuhinje (instalacije, pločice i namještaj) je također potrebno preurediti.
  4. pitanje: problem mi predstavlja i staklena stijena na lođi spavaće sobe, jer je zbog vrućine i sparine ljeti boravak u njoj praktički nemoguć. Zanima me neko bolje i kvalitetnije rješenje zatvaranja lođe te ugradnja klima uređaja i to na način da jedna jedinica hladi na dva mjesta (jedna lođu, a druga boravak i kuhinju.
  Kupaonu je potrebno cijelu preurediti, no zidovi bi ostali kao i do sada.
  Ostatak radova jesu zamjena svih instalacija, dotrajalih prozora, brušenje parketa, postavljanje blindiranih ulaznih vrata i sl., a kao finish zainteresirana sam i za uređenje interijera namještajem po mjeri.
  Zanimaju me cijena i trajanje cjelokupne adaptacije.

 • Brušenje i lakiranje parketa - Borovo

  Potreban mi je majstor za brušenje i lakiranje parketa. Radi se od tri prostorije oko 50 m2 zajedno. Molim vas ponudu koliko je kvadrat?

 • Brušenje i lakiranje bukovog parketa - Borovo

  Trebam ponudu za brušenje i lakiranje 12 m2 bukovog parketa (parket je novopostavljen, materijal za kitanje, impregnaciju i lakiranje imam), te ponudu za izradu i postavu 6 kom. pragova, također bukovih.

 • Adaptacija stana - Borovo

  Trebam postaviti pločice na 16 kvadrata terase, farbanje stolarije, cca 10 kvadrata parketa prelakirati, gletati zidove na terasi i okrečiti stan od 40 kvadrata.

 • Zamjena hrastovog parketa - Borovo

  Zamjena 1-2 m2 hrastovog parketa debljine 15 mm (nedavno postavljeno), a oštećeno izljevom vode iz kanalizacije. Također, potrebno i lakiranje. Vaš materijal. Potreban račun za izvršenu uslugu. Molim približnu ponudu.

 • Renoviranje stana - Borovo

  Molim okvirnu ponudu za renoviranje stana 56m
  - promjena parketa 25m
  - promjena radijatora
  - zatvaranje jednog dijela lođe - produženje kuhinje
  - kompletno renoviranje kupaone 3,5m i kuhinje
  - soboslikarski radovi

 • Ličenje zidova, parketi, uređenje kupaonice - Borovo

  Potebno je oličiti sve zidove u stanu od 41 m2, izbrusiti i lakirati parkete, zamjeniti silikon na kadi i eventualni dodatni manji popravci po potrebi.

 • Postavljanje, brušenje i lakiranje hrastovog parketa - Borovo

  Trebam ponudu za postavljanje, brušenje i lakiranje straog hrastovog klasičnog parketa. Parket je skinut, te su na donjoj strani ostaci katrana od postavljanja.
  Postavlja se na novu glazuru u kojoj je ugrađeno podno grijanje. Očekivani početak postavljanja parketa za 5 - 7 tjedana. (27.3. - 7.4.) Molim ponudu sa uključenim materijalom (2k ljepilo za parkete, kit, lak).

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 17 / 26