Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.79 (20 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Brušenje i lakiranje parketa - Trpinja

  Brušenje i lakiranje parketa, oko 12 m2 te brušenje i lakiranje oko 20 m kvadratnih.

 • Uređenje sale za svatove - Trpinja

  Trebam ponudu za uređenje sale za svatove, dužine 61 m, širine 16,5 m, visine 5 m. Jedan dio objekta je na katu manji dio 'sala za različite aktivnosti' kapaciteta a 25m, b 16,5m, h 3m. Veći dio sale u donjem dijelu je a 36m, b 16,5m, h 5.
  Objekat je izgraden samo sa vanjskim zidovima i unutarnjim stepeništem na gore, a izrađen je od betonsko izlivenih elemenata, sa krovnom konstrukcijom bez stubova.
  Potrebno je potpuno opremiti, počev od betonske ploče, keramike, spuštenih stropova, el instalacija, klime, grijanje, ličilacki radovi, pregradni zidovi, 14 wc-a, 6 pis. prostor za hladnjače, kuhinja. Pošto se nalazim u inozemstvu, radove ću početi na proljeće, a sad je moguće pogledati objekat.
  Zanima me približna cijena navedenih stavki, zbog planiranja sredstava, dakle ozbiljnije razgovore možemo obaviti s mojim dolaskom, a sadašnji kontakti poslužit će kao vodilja posla koji slijedi.
  Znam da podaci koje sam iznijeo nisu dovoljni, za davanje neke procjene rada, ali grijanje, hlađenje, betonska ploča, ličilacki radovi i sl, imaju svoju cijenu, po kvadratu ili jedinici površina ili cijena po rasvjetnim mjestu. Stoga mislim da mi netko može okvirno ukazati koliko trebam očekivati za ulaganje, završnih radova, po određenim stavkama ili grubo potpuno. Hvala lijepo, pokušat ću odgovoriti na pojedine upite po mogućnosti.

 • Postavljanje oko 25 m2 seljačkog poda - Trpinja

  Trebamo ponudu za postavljanje oko 25 m2 seljačkog poda, u prizemlju obiteljske kuće.

 • Brušenje i lakiranje lamel parketa - Trpinja

  Trebamo parketara.
  Potrebno je
  1. brušenje i lakiranje lamel parketa u sobi
  2. promjena lajsni.
  3. potrebno je par lamela zalijepiti
  4. nismo sigurni da li je potrebno promijeniti par lamela.
  3. lamele parkeeta su duge 12 cm.
  Molim ponude:
  1. vaš materijal
  2. naš materijal

 • Vađenje starog parketa i postava novog - Trpinja

  Postavljanje gotovog 2 slojnog parketa te vađenje starog: dnevna soba (16.8 m2), spavača soba (15.5 m2), hodnik (3.5 m2) = cca 36 m2.
  Po mogućnosti početak - kraj radova kroz max. 5 dana ili manje.

 • Adaptacija kata i potkrovlja - Trpinja

  Trebam adaptaciju kata i potkrovlja 140 m2, elektroinstalaterski radovi, glazure 160 m2, knauf 300 m2, stepenice, postava vrata, postava keramike i parketa, zidarski radovi cca 5m2.

 • Potpuna adaptacija stana - Trpinja

  Trebam ponudu za potpunu adaptaciju stana od 70 m2. Podovi, rušenje 2 zida, novi zidovi (knauf), vodovodne i elektro instalacije, centralno grijanje, vanjska drvenina, postavljanje keramike kupaona i kuhinja, postavljanje parketa u ostatak stana. Hvala.

 • Lakiranje parketa Chromoden lakom - Trpinja

  Trebam ponudu za lakiranje parketa Chromoden lakom visoki sjaj, 20 m2.

 • Kompletna adaptacija stana - Trpinja

  Trebam ponudu za kompletnu adaptaciju stana, površina 57 m2. Potrebna je promjena vodovodnih instalacija u kupaoni, postavljanje podžbuknog vodokotlića, postavljanje keramike u kupaoni i kuhinji, manja rušenja, demontaža starih sobnih vrata i zazidavanje 4 nadsvjetla te priprema za nova vrata, izvedba novih elektro instalacija (oko 40 mjesta) uključujući razvodni ormar, brušenje i lakiranje parketa sa bajcanjem (cca 40 m2), gletanje i bojanje zidova i sve usluge finalne montaže. Zbrinjavanje sve šute i ostalog nakon rušenja. Postavljanje keramičkih pločica bi bilo sveukupno oko 40 m2. Ostali radovi su sve što se podrazumijeva za završetak radova (postavljanje lajsni na parket, postavljanje sokla...)
  Molim ponude sa realnim cijenama jer sam dobivao nevjerojatno visoke iznose za radove koji realno ne koštaju toliko. Početak radova bi bio 01.05. Stan se može pogledati bilo koji dan popodne uz prethodni dogovor. Molim vas ako nije teško da mi okvirno za početak zainteresirani pošalju cijenu za postavljanje pločica (dimenzije 30x60) sa vašim materijalom, cijenu brušenja i bajcanja parketa sa vašim materijalom i koliko bi koštalo zatvaranje nadsvjetla sa knaufom i zidarska priprema za sobna vrata kako bih uštedio vaše i moje vrijeme. Izvinjavam se unaprijed ako se nekom od majstora ne javim.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 10 / 83