Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.78 (19 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Popravak plafona i zida, parketa, vrata od ormara, montaža šipke za vježbanje - Vrbanja

  Trebam popravak ispucanog plafona i zida, ugradbenog vodokotlića, vrata od kliznog ormara, postavljanje šipke za vježbanje tj. skidanje stare i stavljanje nove, popravak parketa...

 • Građevinski radovi - Vrbanja

  Tražim ponude na temelju troškovnika zu građevinske radove gipskartonski radovi i obrada zidova, ličilački radovi, keramičarski radovi s pripremom poda, brušenje i lakiranje parketa, ugradnja prozora i vrata PVC stolarije, montaža sanitarija, uštemavanje i dobava novih cijevi centralnog grijanja, demontaža, pjeskarenje i plastificiranje radijatora, izrada parkinog mjesta prema skici i slaganje bethonskih ploča na prilazu kuće i parkirnom mjestu.

 • Postavljanje drvenog poda ili parketa - Vrbanja

  Postavljanje drvenog poda (ili parketa) uz prethodno odstranjivanje sadašnjeg laminata. Radi se o dnevnom boravku od otprilike 40 kvadrata. Radovi bi se izvodili za stabilna i suha vremena u ožujku. Zanima me cijena samo rada (ako sama nabavim materijal) ili sveukupno (najradije bi šire i duže gotove parkete od svijetlog hrasta ili jasena, ulje, ne lak).
  Zanima me i za koliko vremena bi se to završilo, uključujući preporučenu aklimatizaciju dasaka u prostoru.

 • Kompletna adaptacija vikendice - Vrbanja

  Molim ponudu za adaptaciju vikendice površine otprilike 30 m2. Radovi bi se izvodili početkom ili tijekom ožujka a potrebno je sljedeće, ovisno o dogovoru i mogućnostima izvedbe:
  Instalacija vodovodnih dovodnih i odvodnih cijevi i sanitarije za kuhinju i kupaonicu (vani se nalazi bunar s pitkom vodom); Zidarski radovi; Žbukanje zidova; Polaganje keramičkih pločica ili podnih obloga; Soboslikarski radovi; Gletanje zidova i stropa; Bojanje zidova i stropa; Postavljanje parketa ili drugih materijala ovisno o dogovoru; Montaža tuš kabine, umivaonika i sl.; Postavljanje ograde oko okućnice. Okućnica je veličine 5000 m2 ali samo dio bi bio ograđen. Isto tako tamo se nalaze i betonski stupovi od starog vinograda koji se mogu iskoristiti pri izgradnji ograde, što je vidljivo na slikama.
  U privitku su slike, molim sve ponuđače da kontaktiraju na email i u kojem periodu su u mogućnosti odraditi adaptaciju? Lijep Pozdrav, Tomislav

 • Gradnja kuće - Vrbanja

  Potrebna mi je ponuda za izgradnju obiteljske kuće od temelja do stanja "ključ u ruke", 80 - 100 m2.

 • Uređenje stana i kupaonice prema troškovniku - Vrbanja

  Trebam ponude obrtnika za izvođenje radova uređenja stana i kupaonice, pojedinačno prema priloženom troškovniku. Ne sistem ključ u ruke.

 • Soboslikarski i parketarski radovi - Vrbanja

  Trebam ponudu za farbanje sobe, hodnika i kuhinje, eventualno brušenje i lakiranje parketa.

 • Obnova hrastovog parketa - Vrbanja

  Trebam obnovu hrastovog lamel parketa, parket je star 10-tak godina, na nekim mjestima izgreban i malo raskliman, večinom u dobrom stanju, u stanu ima 55 - 60 m2 parketa.

 • Adaptacija cijelog stana - Vrbanja

  Adaptacija cijelog stana površine 90 m2, visoko prizemlje. Potrebno je ukloniti sve podne obloge (parket 90 m2, pod je s gredama, zgrada iz 1941) i cca 5 m2 podnih pločica ukloniti sve zidne pločice (cca 20 m2), srušiti 3 tanja nenosiva pregradna zida (cca 20 m2); uvesti centralno grijanje (plin je u stanu i ima plinske peći) s 10 grijaćih tijela + bojler; zamijeniti sve električne i vodovodne instalacije, proširiti otvor prema jednom balkonu (cca 2m2), postaviti nove pločice i panel parket, postaviti sanitarije, ličilački radovi.
  Trebam firmu / obrt koja to može napraviti "ključ u ruke"

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 5 / 11