Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.58 (173 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija stana - Bobota

  Trebala bih ponudu za prostoriju od oko 15m2 u kojoj će se nalaziti kuhinja i dnevna soba. Instalacije su već postavljenje, struja je provedena treba mi pomoć u:
  - izolaciji lođe, hidro izolacija (moj materijal), termoizolacija (vaš materijal) i gletanje.
  - Lođa (nekih 4 m2) je povišena za nekih 60 cm od ostatka prostorije te je potrebno proširiti to povišenje i na dio ostatka prostorije jer tamo namjeravam smjestiti dnevnu sobu (kauč).
  - ravnanje zidova, gletanje.
  - postavljanje parketa na lođi i brušenje i lakiranje starog parketa u ostatku stana (stan ima ukupno 34m2, dio s parketom je je oko 28m2)
  Priložila sam original nacrt stana gdje je još ucrtan pregradni zid lođe, sad ga nema jer smo ga srušili.

 • Adaptacija garsonjere - Bobota

  Trebam ponudu za soboslikarske radove (gletanje, farbanje), parketarske radove (brušenje i lakiranje parketa te zamjena lajsni) i vodoinstalaterske radove (postavljanje mješalice u tuš kabini) - radi se o garsonjeri od 11 m2.

 • Postava parketa ili seljačkog poda - Bobota

  Trebam ponudu za postavu parketa (ili seljačkog poda), ukupne kvadrature cca 31 m2. Radi se o dvije sobe 14 i 16 m2, u stanu. Trebao bih cijenu s materijalom, (kutne lajsne cca 30 m), postavom, brušenjem i lakiranjem. Molim ponude i za hrastov seljački pod cca 22 mm i klasični hrastov parket cca 22 mm. Početak radova bi trebalo biti za cca 14 dana.

 • Brušenje i lakiranje parketa - Bobota

  Trebam brušenje i lakiranje parketa.

 • Zamjena limene okapnice i sanacija - Bobota

  Na vanjskoj strani francuskog prozora dolje je limena klupčica (kao što to obično biva). Lim se s vremenom istrošio, pitanje je je li rađeno sa sikom i sada mi vlaga prodire kroz komad zida ispod prozora i ulazi u parket. Parket se digao!
  Molim vas preporuku za majstora i raspon cijena za ovaj popravak (taj vanjski prag treba skroz i kvalitetno obložiti limom).

 • Uređenje kupaonice i postava parketa i laminata - Bobota

  Trebam ponudu za kompletno uređenje kupaonice cc 5 m2; vađenje parketa cc 16 m2; postavljanje laminata 16 m2.

 • Kompletna adaptacija kuće - Bobota

  Trebam ponudu za kompletnu adaptaciju kuće. Skidanje stare keramike - ugradnja nove. Skidanje starog parketa - ugradnja novog laminata. Skidanje stare žbuke - oblaganje zidova knaufom. Farbanje kompletnog stana. Promjena stare strujne instalacije - ugradnja nove. Promjena stare vodovodne instalacije - ugradnja nove. Ponude možete slati na navedeni mail. Kuća ima tlocrtno 75 m2.

 • Postavljanje drvenog poda - Bobota

  Postavljanje odgovarajućim ljepilom drvenog poda od hrastovih falcanih dasaka (natur) dužine od 80-180 cm, debljina dasaka je 20,4 mm. Daske se ne bruse nakon postavljanja, nego je krajnji postupak uljenjem. Površina poda je 65 m2. Poželjnje su dosadašnje reference u takvim poslovima te mogućnost obilaska jednog takvog gotovog poda. Ponude slati na mail.

 • Renoviranje stana - Bobota

  Renoviranje stana 55 m2, skidanje starog parketa, sređivanje podova ispod i postavljanje novog parketa. Postavljanje sobnih i balkonskih vrata, skidanje pločica u kupaonici, postavljanje novih, izmještaj elektro instalacija. Izolacija protiv kapilarne vlage, gletanje, soboslikarski radovi.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 20 / 30