Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.58 (174 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Demontaža parketa i podloge zbog sanacije cijevi - Borinci

  U stanu od 68 m2 imala sam nezgodu i pukla mi je cijev u podu. Da bih zamijenila cijevi koje su od lošeg poroznog materijala moram skinuti postojeći wenge parket ispod kojih je beton i osb ploče koje također treba skinuti i izštemati. Nakon toga bih postavila nove osb ploče i wenge parket. Isti parket je u svim prostorijama u stanu bez prijelaza I lajsni. Kuhinju I velike ugradbene ormare bi trebalo demontirati i ponovno montirati da bi se ispod njih promijenile cijevi i postavio parket. Ostali namještaj se može premjestiti bez demontaže.
  Zanima me što od ovih radova možete odraditi te bih trebala ponudu i rok izvedbe za iste. Unaprijed zahvaljujem I lijepi pozdrav.

 • Završni građevinski radovi na zgradi - Borinci

  Tražim izvođača građevinskih radova na zgradi. Nekretnina je nedovršena stambena građevina. Građevina se nalazi na zemljištu veličine 1700 m2. Sastoji se od prizemlja, te 1., 2., 3. i 4. kata. U zgradi je predviđeno 26 stanova, netto 1350 m2, 23 parkirna mjesta, 2 lifta te 3 garaže. Neposredan pristup s asfaltirane ceste i mogućnost priključenja na navedenu komunalnu infrastrukturu.
  Vlasništvo je 1/1, glasi na firmu i nema tereta. Objekt ima građevinsku, lokacijsku dozvolu i projektnu dokumentaciju. U neposrednoj blizini je vrtić, škola, trgovina, autobusno stajalište, a udaljenost do vlaka je 10 min. Moguća prodaja ili kompenzacija u stanovima za materijal i posao.

 • Sanacija i lakiranje parketa - Borinci

  Trebam ponudu za parketarske radove. U stanu, izgrađenom 1964., potrebno je u sobi od oko 20 m2 lakirati parket koji nije nikad lakiran. Parket je u dobrom stanju, izuzev jednog dijela koji je bio ispod ormara oko1 - 2 m2, propao zbog vode.
  Boravimo u stanu samo preko ljeta, te smo za dogovor na lokaciji dostupni samo tijekom 7. mjeseca. Zainteresirani smo za radove u jesen ili prlojeće.

 • Postavljanje parketa u dnevnom boravku - Borinci

  Trebam parketara za postavljanje parketa u dnevnom boravku 40 m2.

 • Postavljanje osb ploča i parketarski radovi - Borinci

  Postavljanje osb ploča na glazuru, ispod osb ploča se stavlja pur pjena, te se ploče učvrščuju šarafima u glazuru, šarafi 8x80, 400 komada.
  Debljine ploča su različite od 18-21 mm i treba ih poravnati sa parketom u hodniku.
  Nakon toga se na ploče lijepi parket seljački pod, 2 k ljepilo koji je potrebno pobrusiti i nauljiti bona uljem, sa međeslojnom brušenjem između.
  Postava visokih sokl lajsni, silikoniranje bijelim akrilom do zida i akrilom u boji hrasta do poda, ljepljenje na silikon i čavlanje.
  Brušenje i uljenje starog parketa u hodniku 11m2 hrast, brušenje i uljenje parketa u kupaonici, 2 m2, mahagonij.
  Sav materijal osigurava investitor.
  Dimenzije prostorija gdje se postavljaju ploče i seljački pod: 12,18,14,14m2.
  ukupno 58m2. Sav materijal nalazi se u stanu.
  Ponuda sa računom.

 • Brušenje i lakiranje parketa - Borinci

  Trebam ponudu za brušenje i lakiranje parketa.

 • Sanacija parketa - Borinci

  Trebam parketara koji će sanirati parket na kojem je došlo oštećenje zbog curenja vode iz kupaone, radi se o malom hodniku.

 • Izolacija i parketarski radovi - Borinci

  Postavljanje emulzije za hidroizolaciju na glazuru te postavljanje lamel parketa na površini od 40 m2 zajedno sa kutnim lajsnama, lakom i završnim brušenjem. Cijena sa i bez vašeg materijala.

 • Brušenje i lakiranje parketa - Borinci

  Trebam ponudu za brušenje i lakiranje parketa.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 26 / 54