Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.66 (92 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Lakiranje parketa Chromoden lakom - Ivankovo

  Trebam ponudu za lakiranje parketa Chromoden lakom visoki sjaj, 20 m2.

 • Gipskartonski i parketarski radovi - Ivankovo

  Uklanjanje stare i postavljanje nove knauf ploče na površini cca 1,5 m2, bojanje zida površine 25 m2 (jupolom, obična bijela boja) te izmijena dijela parketa uništenog izljevom vode. Potrebno je maknuti oštećeni parket (bukov 490/70/12 višeslojni) na površini od cca 13 m2, postrugati glazuru od starog ljepila, postaviti novi parket, prebrusiti i polakirati zajedno s ostalim (neoštećenim) parketom sveukupno cca 35 m2, te postaviti rubne lajsne 30 metara. Ponude za izvođenje s materjalom (13m2 parketa, 30 m lajsni,lak i boja, knauf ploča).

 • Brušenje i lakiranje lamel parketa - Ivankovo

  Trebamo parketara.
  Potrebno je
  1. brušenje i lakiranje lamel parketa u sobi
  2. promjena lajsni.
  3. potrebno je par lamela zalijepiti
  4. nismo sigurni da li je potrebno promijeniti par lamela.
  3. lamele parkeeta su duge 12 cm.
  Molim ponude:
  1. vaš materijal
  2. naš materijal

 • Skidanje starih i postavljanje novih pločica i parketa - Ivankovo

  Trebam ponudu za adaptaciju postojećih podova s parketom te podova i zidova s keramičkim pločicama). U ponudi treba uračunati skidanje i odvoz starih parketa i pločica te montažu novih. Radi se o cca 45 m2 parketa i 58,5 m2 pločica.
  U prilogu su fotografije.

 • Termofasada i kompletna unutarnja adaptacija - Ivankovo

  Izrada termofasade na postojećem stambenom objektu na kojem se nalazi klasična fasada iz 1989., tlocrtne veličine cca 10 x 12 m, P + 1 + potkrovlje, zamjena stolarije ili samo izo stakla i farbanje, krečenje unutarnjih zidova, izrada kamina, rekonstrukcija kupaone (skidanje starih pločica i postavljanje novih 3 x 4), skidanje parketa i postavljanje pločica u jednu prostoriju (4,5 x 5).

 • Bijeli bambus parket - Ivankovo

  Trebam ponudu za bijeli bambusov parket, da li bi se ikako moglo dobiti komad - uzorak da se vidi izgled? Trebam cijenu za cca 35 m2.

 • Adaptacija prostorija - Ivankovo

  Trebam ponudu za adaptaciju dvije prostorije - 3,5 x 3,5 m i 3,2 x 3,5 m - uklanjanje starih parketa i postavljanje laminata ili pločica, kompletno uređenje i bojanje zidova, postavljanje rasvjetnih tijela, uređenje drvenih prozora.

 • Nivelacija poda i postava parketa - Ivankovo

  Potrebna mi je nivelacija poda. Jedna prostorija je viša od druge za cca 1 - 1,5 cm te postoje male neravnine u obje prostorije. Dimenzije niže prostorije koju je potrebno kompletno ispuniti samonivelirajućom masom je 15 m2. Prostor je u privatnoj kući. Zidovi su pregletani i ofarbani pa je potrebna pedantnost i urednost izvođača. Na podu je stara glazura. Nakon nivelacije na masu se ljepi parket u obje prostorije jednake visine. Molim ponudu cijene rada sa materijalom. Moguće je doći i pogledati prostor.

 • Popravak, brušenje i lakiranje parketa - Ivankovo

  Trebam majstora koji je voljan zamijeniti 3 kvadrata parketa koji se podigao prije 6 mjeseci zbog manje poplave, obrusiti i prelakirati 40 m2 parketa.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 21 / 39