Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.58 (173 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Brušenje i lakiranje parketa - Tovarnik

  Trebam brušenje i lakiranje parketa.

 • Renoviranje stana - Tovarnik

  Stan cca 90m2. Izmjena sanitarija i pločica u kupaonici. Kompletna izmjena podne obloge - parket ili eventualno samonivelirajuća epoksi smola. Rušenje i ponovno dizanje jednog malog pregradnog zida. Dodavanje radijatora po sobama. Pretvaranje lođe u kuhinju (dovesti instalacije za vodu iz susjedne prostorije). Eventualno promjena unutarnje i vanjske stolarije te ličenje - ovisno o cijeni. Molim ponude sa i bez materijala.

 • Uređenje i adaptacija učionice - Tovarnik

  Uredili bi razred naše djece u jednoj zagrebačkoj OŠ, te me zanima bi li mogli preuzeti izvođenje radova. Učionica ima 80 m2, trebalo bi sastrugati staru boju, pogletati, prefarbati u bež boju u dva sloja, a donji dio zidova pofarbati s onom uljnom bojom kako se ne bi mazalo. Zatim bi se lakirali radijatori, dva komada, i cijevi. Parket, koji je u lošem stanju, bi trebalo pokitati te zatim polakirati. Napominjem da sav materijal imamo, dakle trebamo samo izvođača radova. Isto tako nam je bitno da radovi počnu najkasnije 1. srpnja, jer učionica mora biti gotova najkasnije do 15. srpnja.

 • Brušenje i lakiranje parketa - Tovarnik

  Brušenje i lakiranje parketa (cca 35 m2). Radovi će se moći obaviti oko 20.09.

 • Gradnja kuće - Tovarnik

  Potrebna mi je ponuda za izgradnju obiteljske kuće od temelja do stanja "ključ u ruke", 80 - 100 m2.

 • Kompletni radovi rušenja i adaptacije - Tovarnik

  Dizanje svih podova od parketa i pločica te teraca, uključivo daske i šutu. Na podovima izvedba novog plivajućeg poda s oblogom od gotovog parketa i keramičkih pločica. Zidanje zidova od porobeton blokova. Na zidovima izvedba djelomične obloge od gipskartonskih ploča lijepljenjem, a djelomično na metalnoj pokonstukciji s TI 5,0 cm. Izvedba spuštenog stropa po cijeloj površini stana. Stolarska izvedba kuhinje i opreme soba te drugi radovi do potpune gotovosti a u skladu s ponudbenim troškovnikom. U troškovniku je omogućeno upisivanje jediničnih cijena te napomena po pojedinoj grupi radova, a u rekapitulaciji i visina popusta ukoliko se nudi. Troškovnik je potrebno ispuniti i dostaviti u elektroničkom obliku radi lakše usporedbe ponuda. Poželjno je da se troškovnik ispuni u cijelosti, ali ako je to nemoguće, onda bar većinu grupa radova iz troškovnika.

 • Brušenje i lakiranje postojećeg lamel parketa - Tovarnik

  Trebam parketara za brušenje i lakiranje postojećeg lamel parketa, površina cca 45 m2, molim ponude s radovima i lakom od majstora, hvala.

 • Adaptacija stana - Tovarnik

  Trebam ponudu za adaptaciju stana 75 m2 Potrebni su radovi u vidu rušenja stare kupaone, podizanja parketa u jednoj sobi, postavljanja pločica u kuhinji i sobi, zidanje zida. Odvoz građevinskog materijala. Skidanje štokova i vrata. Maleraj u cijelom stanu. Vodoinstalaterski radovi. Farbanje prozora. Tražim odlične majstore koji su u mogućnosti svaki dio odraditi. Po mogućnosti da imaju svoj portfolio da mogu vidjeti radove koji su iza njih.

 • Postava diletacijskih profila - Tovarnik

  U stanu imam razliku u visini izmedu parketa i keramičkih pločica 2 cm. Trebam ponudu za profil s kojima bi se riješio taj problem te ukoliko ih imate - od kakvog su materijala? Molila bih sliku tih profila. Meni bi bila potrebna cca 4 metra profila.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 14 / 47