Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.58 (174 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Parketarski i keramičarski radovi - Vukovar

  Trebam skidanje kade i pločica sa zida u kupaoni te postavljanje pločica i tuš kade i tuš paravana (kada je u niši 1,1,31m x 70 cm), ugradnja umivaonika i wc školjke (kupaona veličine 3,65 m2), pločice iznad tuš kade u visini paravana) te skidanje i metanje pločica u kuhinji visina između elemenata kuhinja vel 2,90 x 1,70 samo na tri zida, visina stropa je 2,60 cm. Trebam parketarske radove, brušenje i lakiranje dvije sobe svaka 20 m2 i cijene za izvođenje radova - moje pločice i sanitarije.

 • Sanacija parketa - Vukovar

  Trebam ponudu za sanaciju parketa u stanu (2 prostorije) sveukupno 28 m2. Parket nikad nije bio brušen niti lakiran pa bi ga trebalo pobrusiti i lakirati. Molim ponudu.

 • Lakiranje parketa Chromoden lakom - Vukovar

  Trebam ponudu za lakiranje parketa Chromoden lakom visoki sjaj, 20 m2.

 • Kompletna adaptacija kuhinje i kupaonice - Vukovar

  Trebam kompletnu adaptaciju (renoviranje) kuhinje i kupaonice. Također trebam hoblanje i bojenje parketa i soboličilačke radove.

 • Popravak, brušenje i lakiranje parketa - Vukovar

  Trebam popravak, brušenje i lakiranje parketa. Stan cca 70 m2, od toga parket cca 50 m2. Parket je originalni hrastov lamel star cca 35 godina. S obzirom da je bilo rušenja pregradnih zidova (debljina zida 10 cm, duljina cca 3 m) potrebno je popuniti i sanirati dijelove poda na kojima je prije bio zid.

 • Postava pločica na terasi i kuhinji, postavljanje seljačkog poda i lakiranje - Vukovar

  Razbijanje betonske žardinjere, ako su cijene prihvatljive postava pločica na terasi i kuhinji, postavljanje seljačkog poda i lakiranje.

 • Brušenje i lakiranje parketa - Vukovar

  Tražimo firmu koja će nam brusiti i lakirati parkete u dnevnom boravku veličine cca 25 m2. Koje su ponude i firme na području? Hvala.

 • Popravak lakiranog hrastovog parketa - Vukovar

  Na nekoliko mjesta u stanu dolazi do škripanja parketa pa bi to trebalo sanirati. Radi se o lakiranom hrastovom parketu postavljenom prije cca 5 godina. Zanima me neka okvirna cijena tih radova.

 • Parket, ugradnja vrata i soboslikarski radovi - Vukovar

  Tražim majstora koji će mi postaviti 2 kvadrata parketa, postaviti vrata na knauf, popraviti, ostrugati, pogletati i pofarbati zidove u sobi veličine 4 × 4 m i 3 m visine. Tražim nekoga tko može što prije.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 25 / 20