Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.71 (21 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada fert deka i stepenica - Ston

  Trebam izradu fert deke na starom kamenom objektu, stara kamena kuća. Iznutra je sve srušeno i ostali su zidovi i krov pa nam slijedi napraviti dva stropa plus dva puta stepenice po katu. Povrsina je 47 kvadrata tlocrtne površine, a potrebna su dva stropa. Imamo i neke ogledne slike koje šaljem po potrebi nakon što se odlučimo za mogućeg izvođača. Zanima me cijena za ruke sa i bez materijala ukljućujući sve troškove.

 • Adaptacija stare kuće - Ludbreg

  Trebam ponudu za adaptaciju stare kuće. Skidanje krova, postavljanje gredica (ploče) izrada novog krovišta površine cc 200 m2, spuštanje stropa i oblaganje nutarnjih zidova knaufom. Nekoliko prezida cc 50 m2 i oblaganje knaufom istih.

 • Zidanje zidova, izrada fert ploče i krovište - Vrsi

  Potrebna je ponuda za izradu zidova na gornjoj deki, betonirane deke (s ulošcima i gredicama), izrade dvostrešnog krovišta sa crijepom.

 • Postavljanje fert gredica, ispuna i betoniranje - Pisarovina

  Treba mi majstor za postavljanje fert gredica s ispunom i betonom. Prostorija je 9 x 6. Trebalo bi zašalovati i dvije nosive grede sa stupovima.

 • Izrada međukatne konstrukcije i žbukanje - Škrljevo

  Trebam ugradnju međukatne konstrukcije na staroj primorskoj kući površiine 56 m2 (12 x 4.60) s otvorom za stepenice sa žbukanjem nosečih zidova. Konstrukcija od fert gredica.

 • Izrada polumontažne ploče - Vir

  Trebam ponudu za polumontažnu ploču. Otprilike 150 kvadrata i cijenu ako je moguće.

 • Kompletna adaptacija i promjena rasporeda prostorija - Zagreb

  Trebao bih u kući promijeniti raspored prostorija, na jednom dijelu treba promijeniti plafon jer je napravljen od trske i u tom dijelu treba betonirati pod jer je samo zemlja prekrivena daskama. Potrebno je napraviti nove instalacije za kuhinju i kupaonu, novu elektro instalaciju, uvesti centralno grijanje i onda završno uredit zidove, plafon i pod. Promijenio bih i sve prozore i vrata. Zainteresiranim izvođačima mogu poslat nacrt postojećeg stanja i nacrt kako bi to na kraju trebalo izgledati.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 25 / 18