Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.63 (106 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Bojanje keramičkih pločica i ponovno fugiranje - Cerna

  Trebam bojanje keramičkih pločica na zidovima u kupaoni i uklanjanje stare fuge s ruba kade te postavljanje nove.

 • Adaptacija kuhinje i hodnika - Cerna

  Trebam ponudu troškova za adaptaciju kuhinje i djelomično hodnika (u podnom dijelu). Kuhinja i hodnik iznose negdje oko 20-ak (ne više nego manje) metara kvadratnih. Na podu se nalazi laminat osim u kuhinji ispod elemenata gdje se nalaze stare pločice i to bih sve htjela dignuti i promjeniti. Na pod bih htjela satviti ili ploće u romboidnom stilu postavljanja one sa visokim sjajem (ima ih u Bauhasu), kremaste boje ili visoko dekorativne smole ovisno što je jeftinije.
  Pločice koje se nalaze između gornjih i doljnih elemenata bi voljela također promjeniti ovisno o sveukupnom troškovniku. Možda će se morati mijenjati i radijator koji je ispod prozora, malo pomaknuti prema zidu kako bi se mogli kuhinjski elemeniti otvarati.
  Adaptaciju želim napraviti dok suprug još radi jer sam ja već u mirovini a kad on ode nećemo više moći pa zato nam je vrlo bitna i cijena koštanja.

 • Zatvaranje lođe i preinaka u sobu - Cerna

  Trebam zatvaranje lođe i pretvaranje u dječju sobu (cca 10 kvadrata), izmještanje klime, podizanje poda (malo je niži od ostatka stana), postavljanje laminata, postavljanje zida na jednu stranu balkona koju dijelimo sa susjedom, postavljanje zida između stana i lođe i ugradnju kliznih vrata, skidanje sepa i krečenje, provođenje instalacija (struja, grijanje).

 • Postava keramike i ugradnja betonskih ploča - Cerna

  Trebam postaviti 40 m2 keramike na terasi + ugraditi betonske ploče 40 x 40 na prilaznim stazama i sjenici cca 40 m2.

 • Postavljanje keramike - Cerna

  Potrebni su timovi za postavljanje keramike, 12000 m2.

 • Adaptacija prostorije u stanu - Cerna

  Tražim građevinsku firmu za adaptaciju prostorije u stanu. Radi se o kuhinji cca 9 kvadrata koja je od dnevnog boravka odvojena šankom. Radovi adaptacije uključuju rušenje šanka, skidanje podnih i zidnih pločica u kuhinji, postavljanje parketa na mjestu pločica, te popratni soboslikarski radovi. Imam i razrađeni troškovnik sa detaljnim popisom radova.

 • Sanacija balkona i keramike - Cerna

  Trebao bih urediti balkon postavljanjem novih pločica. Stvar je u tome da je prijašnji vlasnik na stare pločice stavio nove što je dodatno opteretilo balkon i stare pločice su popucale i dio balkona se počeo odvajati tj. pucati.
  Sada me zanima kolika bi bila otprilike cijena za skidanje starih pločica, sanacija i postavljanje novih pločica. Radi se o 8 kvadrata.

 • Kompletna adaptacija stana - Cerna

  Trebam ponudu za kompletnu adaptaciju stana od 70 m2. Rušenje zida, postavljane laminata i keramičkih pločica te druge radove.

 • Polaganje podnih i zidnih pločica - Cerna

  Trebam ponudu za polaganje podnih i zidnih pločica u kupaonicu (tlocrt u prilogu). Zidne pločice se polažu do visine stropa (cca 2,50 m). Podne pločice su dimenzija 120 x 20 cm te ih je potrebno postavljati bez fuga.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 22 / 6