Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.64 (104 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Unutarnje ručno žbukanje i glazura - Vinkovci

  Unutarnje ručno žbukanje (cca 300m2 zida i plafona), majstori koji su vidjeli kažu da je jako dobro uzidano te strojne podloge za pločice i laminat (cca 90m2), može i postavljanje pločica (cca 80m2).

 • Preuređenje stana - Vinkovci

  Želio bih preurediti stan od cca 46 m2. U prilogu se nalazi nacrt sa postojećim stanjem te dvije opcije kako bi se preuređenje izvelo. Prva opcija (str.2) je glavna opcija.
  Prema njoj trebalo bi:
  1. skinuti parket u hodnik, dnevni boravak i soba. Provjeriti dali se isti parket opet može kvalitetno posložiti. Odnosno dati ponudu za postavljanje starog ili novog parketa u dnevnom boravku i sobi.
  2. srušiti zid između dnevnog boravka i sobe te isti pomaknuti prema sobi (kako na nacrtu) kako bi se dobilo više prostora u dnevnom boravku. Vrata pomaknuti bliže zidu. Ostaviti udaljenost od zida nekih 35 cm.
  3. izmjeniti ulazna vrata; postaviti protivprovalna vrata!
  4. izmijeniti unutrašnja vrata. U kuhinji i izbi postaviti klizna vrata
  5. izmijeniti sve prozore i postaviti PVC stolariju sa roletama. Veličine svih prozora (balkonskih vrata) su na prvom nacrtu. U kupaonici (banja) potrebno smanjiti otvor prozora (zazidati) te ostaviti prozor od 60 x 90. U izbi (sprema) moguće prozor zazidati staklenim opekama.
  6. u Kuhinji i spremi potrebno izmjeniti podne i zidne pločice. Pri tome potrebno adaptirati dovod i odvod vode za sudoper koji se sada nalazi u spremi. Nova pozicija sudopera je u uglu do prozora (vidi nacrt na drugoj strani priloga) pa bi cijevi za vodu i odvod trebalo instalirati u zid ispod prozora (ili već kako instalacije nalažu, što bi se najbolje uočilo nakon skidanja pločica).
  7. u Kupatilu izmijeniti podne i zidne pločice. Demontirati kadu koja se sada nalazi ispod prozora. Smanjiti postojeći prozor na veličinu 60x90 cm (zazidati ostatak). Premjestiti priključak za vodu (bateriju) sa postojeće pozicije (kada) u ugao gdje će biti postavljena tuš kada. Na zid do vrata (vidi skicu) instalirati priključak za vodu kao i odvod vode za umivaonik (dovesti cijevi s toplom/hladnom vodom od bojlera koji u uglu).
  8. U hodniku umjesto postojećeg parketa postaviti pločice.
  9. U hodniku izmijeniti postojeću tablu s običnim osiguračima i instalirati kutiju sa automatskim osiguračima.

  Moim vaše ponude slati na mail. Ako je potrebno više podataka ću poslati nakon uvodnih ponuda/dogovora. Moguće dogovoriti / organizirati i pregled samog prostora.
  Unaprijed hvala na cijenjenim ponudama

 • Kompletna adaptacija kuće - Vinkovci

  Molio bih ozbiljne izvođače za ponudu adaptacije kuće cca 50 m2 sa uređenjem potkrovlja. Od radova bi trebao skidanje stare žbuke do cigle, te stavljanje nove, niveliranje poda dnevnog boravka u razinu sa kuhinjskim, rušenje daščane deke i postava nove betonske, rušenje vanjskih stepenica prema potkrovlju i izradu novih unutarnjih, nova vanjska fasada i krovišta koje je na na jednu vodu. U potkrovlju bi napravio dvije ili tri sobe + nadozid cca 1,5 m. Od unutarnjeg uređenja bi trebao postavljanje parketa, pločica i centralnog grijanja.

 • Postavljanje pločica na balkon - Vinkovci

  Postavljanje pločica na balkonu. Po rubu balkona treba postaviti kamene ploče debljine 3 cm i širine 25 cm, ukupne dužine 18 m. Balkon je u dva nivoa sa 4 stepenice.

 • Građevinski radovi - Vinkovci

  Trebam ponudu slijedeće građevinske radove:
  1. izvodenje betonske ploče na garaži, oko 15 m2 - Pula, Stoja, moj matrijal.
  2. postavljanje keramičkih pločica na terasi, oko 6 - 7 m2 Pula, Veruda, Porat, moj materijal.
  3. rekonstrukcija skladišta (u tlocrtu 115 m2), izrada 2 betonske ploče, unutrašnjeg stubišta, izrada nosećeg zida i rekonstrukcija postojećeg, Vodnjan - industriska zona, moj materijal.

 • Postavljanje keramičkih pločica - Vinkovci

  Trebamo izvođača keramički radova na objektu u izgradnji. Potrebno je postavljanje cc 500 m2 keramički pločica.

 • Postavljanje sanitarija, pločica i laminata - Vinkovci

  Trebam ponudu za postavljanje keramike i sanitarija u kupaonicu od 15 kvadrata. Postavljanje pločica na balkon 10 kvadrata i ravnanje poda i postavljanje laminata 60 kvadrata.

 • Izrada estriha i postavljanje pločica - Vinkovci

  Estrih - glazura. Terasa 20 m2 ima diletaciju od 5 m2 tu treba estrih plutajući i ostatak pripremu za velike pločice120 x 20. Ako imate pristojnu cijenu i postavljanje pločica i za kuhinju i mali wc cca 35 m2.

 • Keramičarski i gipskartonski radovi - Vinkovci

  Trebam pedantnog i dobrog keramičara za pripremu i postavljanje Porcelanosa Venis plocica (100 x 33,3 cm) u kupaonici i malom wc-u; s adekvatnim alatom za rezanje istih te s iskustvom u postavljanju pločica ovih dimenzija - radovi bi bili sredinom 7.mj.
  Osim keramičarskih radova, trebam i majstora za rigips / knauf za spuštanje stropa u navedenim prostorijama.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 20 / 107