Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.58 (26 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Dogradnja kuće - Lužan Biškupečki

  Trebam ponudu za dogradnju kuće, 40 m2 započeta, nije uređena unutra sa krovom. Dogradio bih još na tu kuću 40 m2 dolje gdje bi bila kuhinja blagavaonica ostava i mali wc te još gore bih 40 m2 potkrovlja gdje bi bile 2 do tri sobe i wc sa tuš kabinom . Znači zanima me cijena dogradnje 40 m2 krov sa krovnim prozorima, PVC stolarija, termo fasada sve instalacije, električne, vodovodne. Glazure sa laminatom i keramikom, vaš materijal, znači ključ u ruke.

 • Postavljanje laminata - Zagreb

  Postavljanje laminata u stanu, spavaća i dnevna soba i hodnik, cca 35 kvadrata.

 • Kompletna adaptacija stana - Senj

  Trebam ponudu za adaptaciju kuhinje s blagavaonicom, spavaće sobe i male prostorije sve cca 30 m2. Stan je dosta star. Dolje su podovi, bez ploče, trebaju nove instalacije, voda, struja, a na plafon knauf, kao i novi pregradni zidovi. Također treba dobra zvučna izolacija da se ne čuje kroz zidove. Postavljanje laminata, pločica, knauf i ostale radove. Razbijanje i odvoz materijala ćemo sami, ali sve ostalo trebamo nekoga da to napravi za cca mjesec dana - sistem ključ u ruke.
  Molimo ponudu s cijenom s materijalom i bez materijala po stavkama. Drugi dio stana je uređen - ukupna površina stana 80 m2. Puno hvala na odgovoru.

 • Postavljanje laminata - Supetar

  Trebam ponudu za postavljanje laminata na površini od 30 kvadrata, zanima me cijena s materijalom.

 • Uklanjanje pregradnih zidova i postava laminata - Samobor

  Trebam micanje pregradnih zidova (drvena stolarija) i saniranje oštećenja. Dogovor oko postavljanja laminata na novonastali prostor. Molim ozbiljne ponude (plan 3-4-5 mjesec).

 • Postavljanje laminata i lajsni - Zagreb

  Hitno postavljanje laminata na 55 kvadrata. Izvršene pripreme, imam laminat 7 mm i spužvu 2 mm, te 50ak metara lajsni. Majstor otkazao zbog zdravstvenih problema, a postavljanje je hitno pa bi trebalo već danas početi. Plaćam u gotovini.

 • Postavljanje laminata i galendera - Petrijanec

  Trebam ponudu za postavljanje laminata cca 80 m2, postavljanje galendera (20 stupića ) na stepeništu i bojanje s bezbojnim lakom. Molim ponudu s lakom i bez laka.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 8 / 30